5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

Sweet Vaasa tarjoaa lounasnälän taltuttamiseen raikkaita salaatteja, sekä jälkiruokavatsalle paljon TripAdvisorissakin hehkutettuja itse leivottuja kakkuja ja leivoksia. Kahvilaravintola panostaa tuoreisiin ja luonnollisiin ainesosiin välttäen lisäaineita, ja tehden salaattien kastikkeet sekä kakut poikkeuksetta alusta asti itse.

 


 

Ulkoseinän kokoisesta ikkunasta loistaa päivän sää kaikessa aurinkoisuudessaan. Tunnelma Sweet Vaasassa on kepeä mutta samalla rauhallinen. Tuntuu melkeinpä kuin olisin kotiruokapöydän ääressä. Vaikka paikka on kohtuullisen pieni, hälinä hälvenee ympärille ja kaikki saavat keskityttyä omaan lounasseuraan. Tarjoilija tuo pöytään suosikkiannokseni Beets’n Goat-salaatin – ja aamulla vallinnut kiireydentunne tippuu täysin harteiltani. Salaatin päälle nautimme vielä kupit kahvia. Kello on jo lähempänä kolmea, mutta jälkiruokakahvi ja -tee kuuluvat salaatin hintaan koko päivän ajan. Onneksi tänne on aina niin helppo tulla – oli kiire tai ei.

 

Näistä syntyi 5 tähden arvoinen tauko

 
Valinnan vapaus & valinnan helpottaminen. Salaattibaarissa ainakin itselleni iskee joka ikinen kerta valinnanvaikeus yhtä aikaa mieliteon kanssa juuri tiettyyn ainesosaan. Sweet Vaasassa ongelmaa ei onneksi synny, sillä täällä voi joko rakentaa oman salaattikombon, valita valmiin annoksen tai lisäillä listasalaatteihin suosikkiainesosaa. Kaikki siis onnistuu ja hinnatkin toimenpiteille on selkeästi esillä!

Trendikäs muttei hifistely. Täällä yhdistyy ideaalilla tavalla kaikki trendikahvilan parhaat puolet ruoasta sisustukseen. Ruoka on maukasta ja laadukasta, mutta annoskoosta ei ole tingitty. Miljöö on helposti lähestyttävä ja miellyttävä.

Laadukkaat & luonnolliset raaka-aineet. Kahvilaravintolan salaattien kastikkeet ja kakut tehdään poikkeuksetta alusta asti itse. Ruoissa pyritään suosimaan aina paikallista ja lisäaineetonta, sekä jopa kasvattamaan ainesosia itse.

Ei vain naisille. Vaikka Sweet Vaasan kaltaiset söpöt salaatti-kakkukahvilat kuulostavat täysin naisille suunnatuilta paikoilta, jonne voi suunnata terveelliselle salaattilounaalle tai palkita makeannälkää kuolaa valuttavalla kakulla, näkee kahvilassa myös hyvin paljon miehiä. En tiedä, onko listan Protein Monster-annoksella jotain vaikutusta tähän, mutta ehdottomasti suosittelen paikkaa vahvasti ihan kaikille ravitsevaa ruokaa arvostaville!

Pikaruokalan palvelutahti. Sweet Vaasassa palvelu pelaa. Ruuat tulevat nopeasti paikan suosittuudesta huolimatta – tämä on todellista pikaruokaa ilman jälkimorkkista ja ruokakoomaa.

 

 

Näin voit viettää tämän 5 Tähden Tauon

 

Missä: Vaasan ydinkeskustassa, Hovioikeudenpuistokko 11
Milloin: Avoinna ma-pe 10.00 – 20.00, la 10.00 – 18.00
Hinta: Salaattiannokset 9€ – 12€, Päivän lounasvaihtoehto 10,50€

Katso viikon lounaslista ja tutustu Sweet Vaasaan lisää täältä ›

 

 

Vaasasta suuntaan seuraavaksi takaisin etelään ja sellaisen liikunnan pariin, jota olen aina halunnut kokeilla. Pysykää kuulolla:

Miia

 

10.11.17

5 Tähden Tauko – Fazer Food Market

Yhteen lauseeseen tiivistäen kuvailisin Food Marketin olevan modernin kansainvälinen lounasravintolakeskittymä vahvalla suomalaisella kädenjäljellä.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Fazer Food Market
10.11.17

5 Tähden Tauko – Optimal Performance

Optimal Performance on valmennusyritys, jonka tiimiläisten intohimona on parantaa asiakkaiden elämänlaatua fiksumman ravinnon, liikkeen ja levon avulla.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Optimal Performance

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.