5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

 

Finnkino Omenassa on ensimmäinen täysin uuden premiumkonseptin mukainen Lounge-Sali. Salin 28 muhkeaa penkkiä ovat entistä leveämmät ja motorisoitujen penkkien asentoa voi säätää itselleen sopivaksi. Ensiluokkaisesta tekniikasta vastaa Barcon laserprojektori ja kotimainen maailmanluokan Genelec-äänentoisto. Tämä on upea sali pienemmän porukan leffanäytökselle tai kokoukselle!”

 


 

En oikein tiedä mitä odottaa. Elokuvateatterin toiseen kerrokseen tullessa edessäni oleva kyltti ohjaa vasemmalle, ja huomaan astetta modernimman elokuvateatterikäytävän sinisävyisine valoineen. Pysähdymme kultaisen oven eteen lippujen tarkastukseen ja minua jopa hieman huvittaa – tietysti Lounge-konsepti on viety ihan loppuun asti viestien, että nyt eletään astetta hienommin.

Astumme sisään ja narikkaa lukuun ottamatta näyttää kuin olisimme missä tahansa elokuvateatterissa. Katsomon nähtyä mieleni kuitenkin muuttuu, nahkaiset penkit näyttävät niin mukavilta että tiedän tämän olevan hyvä juttu. Penkki lunastaa lupauksensa, ja napin painalluksella jalkataso nousee ylös ja ollaan aivan mukavuustason huippulukemissa. Ystäväni toteaa penkin syövereistä, ettei muuhun elokuvateatteriin enää halua mennäkään. Lipuntarkastaja tulee toivottamaan meille nautinnollista elokuvailtaa – ja parempi elokuvaelämys pääsee alkamaan.

 

 

Näistä syntyi 5 tähden arvoinen tauko:

 

  1. Palvelu. Lounge tarjoaa täyden palvelun elokuvaelämyksen pienten yksityiskohtien myötä: leffaeväät (popparit ja irtokarkit juomineen) on mahdollista tilata etukäteen pöytiin tarjoiltuna, eikä takeille tarvitse etsiä penkiltä omaa paikkaa narikan ansiosta. Autoilijoille tarjotaan ilmainen pysäköinti koko kauppakeskuksen vierailuajaksi – näin voi halutessaan kruunata elokuvaillan vaikka illallisella. Kaiken lisäksi paikoilta löytyy pistorasia sekä USB-virtalähde sitä tarvitseville.
  2. Penkit. Elokuvasalin penkit ansaitsevat oman tähtensä, sillä ne ovat parasta koko salissa. Nahkaiset ja moottoroidut nojatuolit menevät lähes makuuasentoon ja ovat yksiä mukavimpia tuoleja missä olen eläissäni istunut. Ainoana ongelmana on, ettei penkeistä halua nousta ja väsyneenä niihin voi jopa nukahtaa.
  3. Mukavuus. Lounge tarjoaa asiakkaille vilttejä, jotka mukavoittavat erityisesti teatterissa usein vallitsevaa viileyttä ja luovat kodikkaan olon. Kengät sai otettua pois ja upotettua jalkansa sukkia myöten peiton alle.
  4. Tila. Vaikka normaalissakin elokuvateatterissa on suhteellisen mukava istua, takaa Lounge tarvittavan tilan ja yksityisyyden kaikille. Penkit on aseteltu kahden penkin ryppäisiin ja myös edessä on paljon tilaa. Oman elokuvaseuran kanssa saa jaettua siis oman rauhan, mutta koen että tässä on huomioitu myös yksin elokuviin tulevat: penkkien välinen pöytä luo pienen etäisyyden vieruskaveriinkin. Kaikilta paikoilta näkee hyvin, ja herkut sekä muut tavarat mahtuvat varmasti molemminpuolisen pöytätarjonnan ansiosta.
  5. Tunnelma. Salissa vallitsee 28 penkin ansiosta rauhallinen tunnelma, eikä mahdolliset naapuripaikkojen supinatkaan kantaudu omiin korviin. Tunnelma on juuri sellainen kuin elokuvateatterissa ideaaleimmillaan on!

 

Näin voit viettää tämän 5 Tähden Tauon:

Missä: Espoossa kauppakeskus Isossa Omenassa

Hinta: 20e

Siirry Finnkinon sivuille ja varaa tästä.

(Huom: Tulevan viikon näytösajat julkaistaan aina tiistaisin klo:15).

 

 

Rentoutuneena seuraavaa taukoa odotellen:

Miia

10.11.17

5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

Sweet Vaasa tarjoaa lounasnälän taltuttamiseen raikkaita salaatteja, sekä jälkiruokavatsalle paljon TripAdvisorissakin hehkutettuja itse leivottuja kakkuja ja leivoksia.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa
10.11.17

5 Tähden Tauko – Optimal Performance

Optimal Performance on valmennusyritys, jonka tiimiläisten intohimona on parantaa asiakkaiden elämänlaatua fiksumman ravinnon, liikkeen ja levon avulla.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Optimal Performance

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.