virike-etu hiihtolomalla

Aktiviteetteja jokaiseen makuun – vietä hiihtolomasi sinulle mieluisalla tavalla!

Hiihtolomalla on hyvää aikaa nauttia itselle mieluisista aktiviteeteista ja kokeilla vaikkapa jotain uutta lajia! Alta löydät vaihtoehtoja jokaiseen makuun – kokeile ja nauti hiihtolomastasi!

 


 

Riemua rinteistä – perinteinen hiihtoloma talviaktiviteettien parissa

 

Huimaa laskettelua rinteissä, hiihtoa suomalaisessa luonnossa ja kuppi kuumaa kaakaota urheilun lomassa. Jos edellinen kuvaus saa sinut puhkumaan intoa, kannattaa hiihtolomalla nautiskella talviurheilulajeista ja suunnata kohti latuja ja laskettelukeskuksia. Voit hyödyntää Edenredin työsuhde-etuasi lukuisissa eri talviurheilukeskuksissa ja käyttää sitä niin hissilippujen kuin suksi- ja laitevuokran maksamiseen. Esimerkiksi murtomaahiihtoon on mahdollista vuokrata välineitä useasta eri paikasta, mm. Suomen Ladun kautta.

Etsi sinua lähinnä olevat talviurheilukeskukset Edenredin käyttökohdehakukoneella ja tsekkaa ajankohtaiset latutilanteet täältä: http://kartta.latutilanne.fi/

Katso yllä olevasta videosta Kalle Palanderin vinkit oikeaan laskuasentoon ja tutustu Edenredin etuihin laskettelukeskuksissa!

 

Irtaudu arjesta ja kokeile jotain uutta!

 

Haluaisitko tehdä hiihtolomallasi jotain erilaista ja päästä kunnolla irtautumaan arjen rutiineista? Miltä kuulostaisi esimerkiksi issikkavaellus, talvipaintball tai virtuaalitodellisyyselämys? Olipa suunnitelmissasi sitten ajanviettoa kaveriporukalla tai yhteiset hiihtolomahetket perheen kesken, voi uudenlaisten aktiviteettien kokeilu olla hauska tapa virkistää mieltä. Kerää siis porukka kasaan ja lähde nauttimaan vauhdikkaasta värikuulasodasta, virtuaaliseikkailusta toisessa todellisuudessa tai lempeästä kyydistä islanninhevosen eli issikan selässä. Löydät islanninhevostallit, paintball paikat sekä ulkokartingradat Edenredin käyttöpaikkahaun avulla!

Huom. mobiilimaksuverkostomme kasvaa jatkuvasti ja voit maksaa kännykällä esimerkiksi Rovaniemellä Wanhan Niskalan Issikat -tallilla sekä useissa Paintball-paikoissa hakemalla MyEdenredistä kohteita hakusanalla “paintball”.

 

Elokuvaelämyksiä hiihtolomalla

 

Elokuvailta leffaeväineen on mukava ja edullinen tapa viettää loma-aikaa. Esimerkiksi BioRex:n uusissa ja moderneissa teattereissa sinun on mahdollista päästä nauttimaan laajasta leffaohjelmistosta, sekä valituilla paikkakunnilla myös The Royal Opera Housen ooppera- ja balettinäytöksistä. Jos oikean elokuvan valinta kuitenkin tuottaa vaikeuksia, niin kannattaa vilkaista alla olevat BioRex:n leffatärpit! Paikkakuntakohtaiset ohjelmistot voit tarkistaa BioRex:n kotisivuilta.

P.S. Voit hyödyntää Edenredin työsuhde-etuasi yksittäisten leffalippujen lisäksi myös BioRex:n sarjalipputuotteisiin! Sarjalippuja on saatavilla 5kpl sekä 10kpl paketeissa.

 

Oopperaa, teatteria ja museoita – loma täynnä kulttuurikokemuksia

 

Kulttuurista nauttiakseen ei aina tarvitse matkustaa kauas, sillä mainioita kulttuurikohteita voi löytyä lähempää kuin arvaatkaan. Hiihtolomalla onkin hyvää aikaa tutustua esimerkiksi oman kotikaupungin tarjontaan ja vierailla paikallisessa oopperassa, teatterissa tai museoissa. Voit tehdä kulttuurilomastasi vieläkin erityisemmän tutustumalla lisäksi paikkakuntasi uusiin ravintoloihin ja hyödyntämällä näissä lounasetuasi. Virkistä siis mieltäsi kulttuurista ja hyvästä ruuasta nautiskellen ja etsi itseäsi lähinnä olevat kohteet täältä!

 

Pilates ja jooga – rentouta mieli ja keho

 

Kiireisen arjen keskellä unohtaa helposti huolehtia omasta hyvinvoinnista. Hiihtolomalla onkin hyvä hetkeksi hengähtää ja panostaa kehon ja mielen rentouttamiseen. Oivia keinoja tähän ovat esimerkiksi jooga ja pilates, sillä molemmilla on merkittäviä terveysvaikutuksia. Joogan on muun muassa todettu lieventävän stressiä ja parantavan keskittymiskykyä. Pilates on sen sijaan erinomainen apu keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja esimerkiksi selkävaivojen parantamiseen. Hiihtolomalla kannattaakin herättää oma sisäinen joogi tai pilatestaituri ja ladata akkuja kevään koitoksia varten.

 

Lähteet:

https://www.yogame.com/inspiraatio/joogan-terveysvaikutukset/

http://kuntoplus.fi/treeni/pilates/mita-pilates-on

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.