5 syytä käydä Korjaamon korttelikinossa tänä kesänä

 
Korjaamo Kino on urbaani elokuvateatteri, joka vie leffaelämyksen uudelle tasolle — sen takaavat huolella kuratoitu ohjelmisto ja ravintolatason leffaherkut.
 


 

1. Urbaani miljöö

 
Korjaamo Kino antaa elokuvakokemukselle uudenlaiset puitteet. Esitysten näyttämönä toimii entiselle raitiovaunuvarikolle rakennettu kulttuuritehdas Korjaamo Töölössä. Korttelikinon urbaani miljöö henkii nostalgiaa ja haastaa tunnelmallaan suuret elokuvapalatsit.
 

2. Valikoituja ensi-iltoja ja yleisön suosikkeja

 
Korjaamo Kinossa pääset näkemään tarkasti valikoitujen ensi-iltaelokuvien ohella myös laadukkaita independent-leffoja, yleisön suosikkeja ja lastenelokuvia. Korttelikino järjestää erikoistapahtumia ja yhteistyönäytöksiä myös elokuvafestivaalien kanssa. Haasta itsesi ajattelemaan syvällisen dokumenttifilmin kautta tai heitä aivot narikkaan romanttisen draaman muodossa.
 

3. Ravintolaruokaa katsomossa

 
Korjaamon Baari & Keittiö on sympaattinen herkkukeidas kulttuurin keskiössä. Unohda popparit ja yhdistä elokuvaelämys aitoon ravintolaruokaan. Keittiömestari Juha Ala-Korpulan ja ravintolapäällikkö Sebastian von Schoultzin käsissä syntyy hienostunutta city-safkaa tuoreista raaka-aineista. Annoksista pääsee nauttimaan elokuvasalissa, jonka pehmeät istuimet ja kääntyvät tarjottimet kruunaavat rentoutumishetken.
 

4. Kulttuuricocktail Kinon kyljessä

 
Korjaamo Kinon kulttuurielämys on vapaa-ajan virike parhaasta päästä — ja mikä parasta, elämys ei rajoitu elokuviin. Korjaamon kulttuuritarjonta on kattava: leffareissun yhteydessä saatat päätyä keskelle konserttia tai teatteriesitystä. Hiljentymistä kaivatessa voit piipahtaa minikirjastossa, vauhdikkaampana päivänä taas taiteilla tiesi ulos Escape Room -pakopelistä.
 

5. Leffailta, joka ei lopu kesken

 
Korjaamoon tullaan viihtymään — leffailtasi ei siis tarvitse päättyä parituntiseen näytökseen. Kaupunkilaisten omakseen ottama monipuolinen kulttuuriolohuone tarjoaa live-musiikkia, ruokaa ja drinkkejä myös pitkälle iltaan. Hämärtyvän kesäyön kruunaa istuskelu Korjaamon vehreällä terassilla.
 

Info

 
Mikä? Korjaamo Kino

Missä? Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51, Helsinki

Milloin? Korjaamo Kinossa nautitaan elokuvista ja leffaeväistä joka päivä

Mitä maksaa? Normaalihintaiset liput 11e

Kenelle? Laatutietoiselle fiilistelijälle, joka kaipaa uudenlaista elokuvakokemusta

10.11.17

5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

Finnkino Omenassa on ensimmäinen täysin uuden premiumkonseptin mukainen Lounge-Sali.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge
15.11.17

Virike-edulla puhtia työpäivään

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia. Henkilöstöliikuntaa tuetaankin jo lähes kaikissa yrityksissä.

Lue lisää
Virike-etu

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.