Delicard - Palkitsemisen täytyy olla helppoa

Delicard palkitsee yksilöllisesti

Digitaalinen ja nopeatempoinen maailma luo yritykselle paineita henkilöstön ja asiakkaiden palkitsemiseen. Lisäksi vallitseva hyvinvointitrendi sekä ympäristöasiat altistavat yritykset ajattelemaan palkitsemista uudella, vastuullisemmalla tavalla. Edenredin strategia- ja markkinointijohtaja Juhamatti Muuraiskangas avaa ajatuksiaan palkitsemisesta vuonna 2019.

 


 

Palkitsemisen merkitys on suuri

 
Olemme yhtä mieltä siitä, että positiivisen palautteen antaminen on paitsi yksittäiselle saajalle ja työyhteisölle rohkaisevaa, myös antajalle tuottoisaa, sitouttavaa ja pidemmän päälle ratkaisevan tärkeää. Palautetta tehostaa sen konkretisointi.

”Palkitsemisen tulee kuitenkin olla helppoa, mikä tänä päivänä tarkoittaa digitaalista toimimista”, sanoo Juhamatti .

Palkitsemisen tulee olla sujuvaa ja vaivatonta – mutta myös yksilöllistä. Kun saaja pääsee itse valitsemaan lahjansa etukäteen mietitystä valikoimasta, palkitseminen koetaan yksilöllisenä ja arvostus antajaa kohtaan lisääntyy. Vapaus valita etukäteen mietitystä valikoimasta takaa myös sen, että lahja valitaan aidon tarpeen ja mieltymyksen mukaan. Näin palkinto on ostajalleen helppo ja saajalleen varmasti mieleinen, eikä käyttämättömänä kuormita ympäristöä turhaan.

 

Palkitseminen helposti ja turvallisesti verkossa

 
“Hyödynnämme Delicardin valikoimassa pitkäaikaista markkinajohtajan kokemusta suomalaisille sopivista palkitsemismuodoista. Tiedämme kokemuksella, mikä on lahjan antajalle paras ja helppo vaihtoehto ja mitä lahjan saaja arvostaa. Asiakasyritykset voivat valita laadukkaasta valikoimasta kulloiseenkin palkitsemiskohteeseen sopivan tuotteen. Saaja saa Delicard-kortin, jolla lunastaa itselleen mieluisan kokonaisuuden”, Juhamatti kuvailee helppokäyttöistä ja joustavaa palkitsemispolkua.

Hän korostaa sitä, että palkinnon tulee olla laadukas ja toisaalta yrityksessä ei tulisi joutua käyttämään liikaa aikaa lahjan etsimiseen, hankkimiseen tai toimittamiseen.

”Mutta palkita kannattaa, pienillä eleillä voi olla suuri vaikutus työmotivaatioon ja sitoutumiseen.”

 

Toimittaminen saajan kotiovelle

 
Digitaalisessa maailmassa myös toimitusketjun tulee olla nopea ja vaivaton. Delicard on miettinyt logistiikkaketjun huolella loppuun saakka. ”Tuotteisiin kuuluu designesineiden ja tuotteiden lisäksi elintarvikkeita, joiden katkeamattomasta kylmäketjusta huolehtiminen kuuluu palveluun.” Tuotteet toimitetaan nopeasti, suoraan palkitun kotiin asti.

 

Tasapuolisesti mutta yksilöllisesti

 
Laatu on yhtä tärkeää palkitsemisessa kuin yrityksen muussakin toiminnassa. Samalla on muistettava tasapuolisuus. ”Olemme pyrkineet Delicardin avulla luomaan mallin, joka mahdollistaa sekä tasapuolisen palautteen ja kiitoksen antamisen että huomioi yksilöllisyyden henkilökohtaisen lahjan muodossa”, Juhamatti kiteyttää.

 

 

5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
23.10.18

Delicardin avulla pääsin helpommalla

Enää en saanut palautetta, että lahja olisi jäänyt jostain syystä käyttämättä.

Lue lisää
Delicard Joulu -lahjakortti

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.