Uudet Delicard® -lahjakortit ovat täällä

 

Uudet Delicard® -lahjakortit ovat nyt täällä. Delicard® -lahjakortilla kiität, muistat, onnittelet tai osoitat arvostuksesi helposti. Delicard®-lahjakortti sopii kaikkiin lahjantarpeisiin, ja laatutakuumme takaa onnistumisen. Vaivatonta sinulle – ylellistä lahjansaajalle!

 

Delicard®-lahjakortti Arvostettu ja pidetty lahja jo yli 20 vuotta

Jokaisen Delicard®-lahjakortin tuotevalikoima koostuu laadukkaista tuotteista, joista jokainen lahjansaaja löytää varmasti oman suosikkinsa. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa upeita keittiötarvikkeita, herkullisia ruokatuotteita, kauniita ajattomia design-esineitä sekä työkaluja. Tuotteiden joukosta löydät myös tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Bahco, Iittala, Sataké, Spiegelau ja Marimekko. Lisäksi valikoimassa on herkkuja kuten najadi lohi, poron potka, peuranpaisti, ankan confit, kylmäsavustettu hauenmäti, sekä balsamico tryffelillä.

Tänä vuonna lahjakorttivalikoimassa näkyy kuusi eri korttia, joilla on kaikilla omat teemansa: Unlimited, Joulu, Premium, Gourmet, Suomi ja Nordic Design. Jokainen kortti sisältää oman tuotevalikoimansa, johon voit tutustua Delicardin sivuilla paremmin, ja valita tarpeisiinne parhaiten sopivan kortin.

 

Tutustu Delicardin uuteen valikoimaan ›

 

96% asiakkaista on tyytyväisiä Delicardiin

”Delicard-lahjakortti on ollut meille erittäin helppo, vaivaton ja nopea tapa kiittää meidän asiakkaita. Olemme pitäneet siitä, että voimme personoida kortin omalla logolla, kuvalla ja tekstillä”.   Schindler Oy

”Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että Delicard-lahjakortilla lahjan voi itse valita  omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kun henkilöstöä on jo 700 ja ikähaarukka on  20-70 vuotta, on selvää, että ihmisillä on hyvin erilaisia tarpeita ja on vaikeaa löytää lahja, joka on mieluisa kaikille. Delicard oli sopiva valinta tähän”.

Rejlers Finland Oy

 

Suomalainen design ja laatu näkyy myös Delicardin valikoimassa

Suomalaisuus on pinnalla, ja etenkin nyt on tärkeää, että tuemme suomalaista yrittäjyyttä. Delicardin valikoimasta löytyy muun muassa suomalaiseen designiin erikoistuneita yrittäjiä kuten Jokipiin Pellava, Marimekko, VAJA Finland sekä Valona. Mikäli haluat kortin, jonka valikoima sisältää pelkästään suomalaisia tuotteita valintasi on tyylikäs Delicard® Suomi -lahjakortti.

”Meidän suomalaisten muotoilua katsotaan maailmalla arvostaen ja sitä myös jäljitellään paljon. Jos suunnittelemme tuotteita vastuullisesti ja ekologisesti, sillä on aidosti vaikutusta.” – Elina Mäntylä, CEO & designer, Valona Oy.

 

eDelicardilla muistat helposti sähköisesti

Halutessasi voit tilata myös sähköisen eDelicardin. eDelicard® lähetetään suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen, ja on saatavissa seuraavana päivänä tilauksen tehtyäsi. Tästä ei lahjan antaminen enää helpotu!

 

 

Tutustu ja tilaa ›

Ota yhteys Delicard®-myyntiin:
myynti@delicard.fi

 

23.11.18

Delicard palkitsee yksilöllisesti

Digitaalisessa maailmassa palkitsemisen pitää olla sujuvaa ja helppoa.

Lue lisää
Delicard - Palkitsemisen täytyy olla helppoa
5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
Delicard lahjakortit: Unlimited Original Premium Nordic Design

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.