Uudet Delicard®-lahjakortit ovat täällä

 

Uudet Delicard® -lahjakortit ovat nyt täällä. Delicard®-lahjakortilla kiität, muistat, onnittelet tai osoitat arvostuksesi helposti. Monipuoliset lahjakorttimme sopivat joka tilanteeseen ja jokaiselle. Itse valittu lahja on nimittäin paras lahja. Vaivatonta sinulle – ylellistä lahjansaajalle!

 

Delicard®-lahjakortti Arvostettuja ja pidettyjä lahjoja jo 25 vuotta

Jokaisen Delicard®-lahjakortin valikoima koostuu laadukkaista tuotteista, joista jokainen lahjansaaja löytää varmasti oman suosikkinsa. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa upeita keittiötarvikkeita, herkullisia ruokatuotteita, kauniita ja ajattomia design-esineitä sekä ensiluokkaisia työkaluja. Tuotteiden joukosta löytyy myös tunnettuja, ajattomia brändejä.

Delicardin lahjakorttivalikoima vaihtelee vuosittain. Kaikki erilaiset lahjakortit tarjoavat laadukkaan ja tyylikkään tuotevalikoiman. Tutustu niihin Delicardin nettisivuilla ja valitse yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopivat lahjakortit. Jopa 96% asiakkaistamme on tyytyväisiä Delicardiin.

 

Tutustu Delicardin valikoimaan ›

Lahjakortti on suosittu yrityslahja

”Delicard-lahjakortti on ollut meille erittäin helppo, vaivaton ja nopea tapa kiittää meidän asiakkaita. Olemme pitäneet siitä, että voimme personoida kortin omalla logolla, kuvalla ja tekstillä”.  – Schindler Oy

 

”Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että Delicard-lahjakortilla lahjan voi itse valita  omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kun henkilöstöä on jo 700 ja ikähaarukka on  20-70 vuotta, on selvää, että ihmisillä on hyvin erilaisia tarpeita ja on vaikeaa löytää lahja, joka on mieluisa kaikille. Delicard oli sopiva valinta tähän”. – Rejlers Finland Oy

 

Kätevät eDelicardit toimitetaan sähköpostiin

Halutessasi voit tilata myös sähköisen eDelicardin. eDelicard® lähetetään suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti on käytettävissä seuraavana päivänä tilauksesta. Näin muistaminen ja kiittäminen on erityisen helppoa niin lahjan antajalle kuin saajalle!

Tilaa Delicard®-lahjakortteja ›

Ota yhteyttä Delicard®-myyntiin ›

5.09.21

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
18.05.21

Edenred ja Delicard-asiakkaat mahdollistavat harrastusunelmien toteutumisen

Olemme saaneet luovuttaa 189 186 € SOS-Lapsikylän Unelmista totta -hankkeelle.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.