Uudet Delicard® -lahjakortit ovat täällä

 

Uudet Delicard® -lahjakortit ovat nyt täällä. Delicard® -lahjakortilla kiität, muistat, onnittelet tai osoitat arvostuksesi helposti. Delicard®-lahjakortti sopii kaikkiin lahjantarpeisiin, ja laatutakuumme takaa onnistumisen. Vaivatonta sinulle – ylellistä lahjansaajalle!

 

Delicard®-lahjakortti Arvostettu ja pidetty lahja jo yli 20 vuotta

Jokaisen Delicard®-lahjakortin tuotevalikoima koostuu laadukkaista tuotteista, joista jokainen lahjansaaja löytää varmasti oman suosikkinsa. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa upeita keittiötarvikkeita, herkullisia ruokatuotteita, kauniita ajattomia design-esineitä sekä työkaluja. Tuotteiden joukosta löydät myös tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Bahco, Iittala, Sataké, Spiegelau ja Marimekko. Lisäksi valikoimassa on herkkuja kuten najadi lohi, poron potka, peuranpaisti, ankan confit, kylmäsavustettu hauenmäti, sekä balsamico tryffelillä.

Vuonna 2021 lahjakorttivalikoimassa näkyy erilaisia kortteja, joilla on kaikilla omat teemansa: Kesä, Unlimited, Gourmet ja Nordic Design. Jokainen kortti sisältää laadukkaan ja tyylikkään tuotevalikoima, johon voit tutustua Delicardin sivuilla paremmin ja valita tarpeisiinne parhaiten sopivan kortin. Jopa 96% asiakkaista on tyytyväisiä Delicardiin.

 

Tutustu Delicardin valikoimaan ›

 

”Delicard-lahjakortti on ollut meille erittäin helppo, vaivaton ja nopea tapa kiittää meidän asiakkaita. Olemme pitäneet siitä, että voimme personoida kortin omalla logolla, kuvalla ja tekstillä”.  Schindler Oy

 

”Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että Delicard-lahjakortilla lahjan voi itse valita  omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kun henkilöstöä on jo 700 ja ikähaarukka on  20-70 vuotta, on selvää, että ihmisillä on hyvin erilaisia tarpeita ja on vaikeaa löytää lahja, joka on mieluisa kaikille. Delicard oli sopiva valinta tähän”. Rejlers Finland Oy

 

eDelicardilla muistat helposti sähköisesti

Halutessasi voit tilata myös sähköisen eDelicardin. eDelicard® lähetetään suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen, ja on saatavissa seuraavana päivänä tilauksen tehtyäsi. Tästä ei lahjan antaminen enää helpotu!

Lue lisää ja tilaa Delicard®-lahjakortteja ›

Ota yhteys Delicard®-myyntiin täältä ›

 

23.11.18

Delicard palkitsee yksilöllisesti

Digitaalisessa maailmassa palkitsemisen pitää olla sujuvaa ja helppoa.

Lue lisää
Delicard - Palkitsemisen täytyy olla helppoa
5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.