Delicard Joulu -lahjakortti

Delicardin avulla pääsin helpommalla

Vuosien saatossa olen ehtinyt kokeilla kaikenlaisia lahjaideoita ja palkitsemismalleja niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillenikin. Kaiken kaikkiaan olen käyttänyt paljon aikaa lahjavalintoihin, mutta aina hyvätkään ideat eivät ole osuneet maaliin. Joskus laadukkaat juustot tai viini ovat olleet väärä valinta, joskus taas vegetaristi on saanut karitsanpaistin tai äyriäisallergikko hummerin.

 


 

Viime jouluna kokeilin ensimmäistä kertaa tutun yrittäjän suosittelemaa Delicardin JOULU-lahjakorttia. Hän lupasi, että pääsen helpommalla. Ja kyllä, aikaisempaan lahjarumbaan verrattuna tämä oli yllättävän helppo ja nopea toteuttaa, suorastaan vaivaton ja ennen kaikkea – se osui ja upposi. Jokainen sai valita listalta itselleen oman maun mukaan herkkuja, juustoja, merenantimia tai vaikka kauniita astioita tai laadukkaita veitsiä. Enää en saanut palautetta, että lahja olisi jäänyt jostain syystä käyttämättä. Kiitoksia sen sijaan tuli vuolaasti, paitsi mieluisasta lahjasta, myös valinnanvapaudesta.

Lahjan ei tarvitse olla kallis, ajatus on tärkein. On kuitenkin ilo antaa tärkeälle ihmiselle mahdollisuus valita laatua ja herkkuja, joita he eivät ehkä muuten raskisi ostaa. Uskon, että tällaiset lahjat muistetaan ja ne kertovat lahjan saajalle, että häntä arvostetaan.
 

Teksti: Delicardin tyytyväinen asiakas

 

Tutustu Delicardiin sekä toiseen asiakaskokemukseen osoitteesssa www.delicard.fi.
 

5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
31.10.18

Herkkusuun unelmalahja

Pakko hehkuttaa työnantajalta saamaani lahjaa. Tällä kertaa firma todella ylitti itsensä.

Lue lisää
Delicard-lahjakortti

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.