Edenred Runfest

Edenred työnantajana

 

Millaista on olla töissä yrityksessä, jonka tuotteet tukevat työhyvinvointia suomalaisissa yrityksissä?

 

Edenred on matalahierarkkinen organisaatio, jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin ja tuoda omia ideoitaan esiin. Töitä tehdään paljon tiimeittäin ja myös vastuuta annetaan paljon tiimeille.

Keski-ikämme on n. 34,6 v. ja ilmapiirimme on hyvin kansainvälinen, sillä suomalaisten lisäksi kollegoitamme tulee Ranskasta, Iranista, Vietnamista ja Venäjältä. Englanti onkin yrityksen toinen virallinen viestimiskieli. Meillä on mahtava tekemisen meininki ja projekteja tehdään hyvällä hengellä ja huumorilla.

Kehitämme tuotteitamme, palveluitamme ja työskentelytapojamme jatkuvasti, joten uuden oppiminen on taattua! Tällä hetkellä yksi isoin käynnissä oleva projekti on mobiilimaksun kehittäminen lounas- ja virike-edulle. Projektissa on ollut edustusta IT:n lisäksi mm. markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja taloushallinnosta ja projektiin on sovellettu yhtä ketterän menetelmän metodologiaa SCRUMia.

Itse dynaamisen ja merkityksellisen työn ohella Edenred on muutenkin aika hauska paikka olla töissä, sillä meillä on paljon muita yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja liikkumisen, ruokailun ja erilaisten juhlistusten ympärillä. Tässä muutamia esimerkkejä.

 

Kuukausiaamiaiset

 

Viime vuonna aloitimme kuukausittaisen tavan järjestää aamiaisia koko henkilökunnalle. Joka kuukausi eri tiimi valmistaa muille aamiaisen ja järjestää oheen pienen ohjelmanumeron. Sen lisäksi, että kuukausiaamiainen on mukava tapa viettää yhteinen hetki, on se myös oiva tapa lisätä tietoa tiimien välillä. Toki kuukausiaamiaiset menevät välillä hieman kilpavarustelun puolelle, kun seuraava tiimi yrittää ylittää aina edellisen tiimin suorituksen. Nyt alamme olla siinä pisteessä, että paremmaksi on enää vaikea pistää!

 

Sports Club

 

Viime keväänä alkunsa saanut Sports Club järjestää henkilökunnalla erilaisia liikuntatempauksia. Kesällä meillä pyöri viikoittainen juoksuklubi, elokuussa osallistuimme Runfestiin ja viime syksynä kokeilimme joogaa ja pelasimme yhden futsal-turnauksenkin. Jouluna Sports Club ilahdutti edenrediläisiä hankkimalla toimistolle erilaisia jumppapalloja ja tasapainolautoja, jotka mahdollistavat niin aktiivisia taukoja kuin myös erilaisia työasentoja. Kaikki saavat ehdottaa lajeja Sports Clubille ja kunhan säät tästä hieman lämpeävät olemme menossa kokeilemaan wakeboardausta Hietsuun!

 

Hupitoimikunta

 

Hupitoimikuntamme on se kaikista vanhin ja kuuluisin ryhmämme, onhan se vastuussa Edenredin lukuisista juhlista. Pikkujouluja vietämme perinteisesti tammikuussa ja kesäkuussa meillä on yleensä hieman liikunnallisempaa aktiviteettia sisältävä koko päivän e-Day. Olemme esimerkiksi tutustuneet Helsingin saaristoon muskeliveneellä, matkustaneet vesiteitse Porvooseen ja meloneet Nuuksiossa. Lisäksi Hupitoimikunta, eli tuttavallisemmin Huppari, järjestää lukuisia pienempiä tapahtumia kuten sauna-iltoja, pizza- ja peli-iltoja sekä erilaisia yllätyksiä esimerkiksi vappuun tai ystävänpäivään liittyen.

Kiinnostuitko Edenredistä työpaikkana? Ilmoitamme avoimista paikoista LinkedInissa. Seuraa meitä siis somessa, niin saat tietoosi avoimet työpaikkamme ja pysyt samalla ajan tasalla työhyvinvointiasioissa.

 

Seuraa Edenred Finlandia Facebookissa, Youtubessa, LinkedIn:ssä, Twitterissä sekä Instagramissa.

Kuva: Sara-Selia Naakka, 9/2016. Edenredin tiimi kisasi Runfestissa.

21.02.18

Meet Edenred People - Business Controllerimme

Olen Minna ja harrastan lumilautailua, erityiseisti vapaalaskua rinteiden ulkopuolella. Nautin vapaalaskun kaltaisista adrenaliinisporteista, ja laskureissu Norjaan onkin jokavuotisella reissulistallani.

Lue lisää
Meet Edenred People - Business Controllerimme 1
4.06.19

Onko suutarin lapsilla kengät? Näin edenrediläiset käyttävät liikunta- ja kulttuurietua eli Virikettä

Jokaisella on oma tapansa palautua - edenrediläiset käyttivät vuoden aikana Virike-etua 80 eri paikassa!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.