Henkilö meloo SUP-laudalla kesällä

Edenredin vinkit virkistävään kesälomaan

Odotettu lomasesonki on vihdoin käynnissä! Aurinkoinen sää hellii nyt kaikkia ympäri Suomen tarjoten mahdollisuuden tehdä monia asioita turvallisesti ulkona. Edenred Virike käy yli 9000 liikunta- ja kulttuuripaikassa ja laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa aktiivista sekä kulttuuririkasta kesälomatekemistä jokaiselle Edenredin työsuhde-edusta nauttivalle.

Virkistävää lomaa voi onneksi viettää myös vallitsevasta tilanteesta huolimatta ja rajoitteiden purkamisen myötä kivaa tekemistä löytyy paljon. Kokosimme tähän esimerkeiksi viisi Virike-edun käyttöpaikkaa, joiden avulla pääset lataamaan akkuja ja rakentamaan juuri itsesi näköistä kesää kauniissa kotimaassamme.
 

Matka alkaa ensiaskeleesta

 
Niinhän sitä sanotaan, että tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka! Kiinnostus kotimaan matkailua, vaeltamista sekä Suomen luontoa kohtaan kasvoi huimasti viime vuonna ja nyt yhä useampi haaveilee retkestä kohti monia kansallispuistojamme. Vaellukselle lähtö voi kuitenkin tuntua haastavalta varusteiden puutteellisuuden, pitkien välimatkojen tai vähäisen retkeilykokemuksen vuoksi.

Luontoelämysyritys Taiga Times järjestää luontoretkiä Helsingistä Suomen eri kansallispuistoihin ympäri vuoden. Asiantunteva retkikumppani tekee Suomen luontoon lähdöstä helpon ja unohtumattoman kokemuksen opastettujen, eripituisten, pienryhmissä tapahtuvien retkien myötä.

Taiga Times huolehtii retken järjestämisen lisäksi kuljetuksesta, opastuksesta, retkiruoasta sekä teltan ja makuupussin vuokraamisesta. Retken aikana opitaan myös erätaitoja, kuten juomaveden puhdistamista ja retkikeittimen käyttöä. Näistä taidoista on myöhemmin hyötyä erityisesti, mikäli retkikärpänen puree reissun aikana.

Jos retkeilyn kokeileminen houkuttaa ja haaveilet rentoutumisesta Suomen luonnossa, Edenredin Virike-edulla pääset mukavasti matkaan kohti kansallispuistoja Taiga Timesin opastamana. Tutustu Taiga Timesin palveluihin täällä ›
 

Nappaa kartta käteen ja ota suunnaksi kesäinen Lappi

 
Liiku lomalla yhdessä LiikUpin kanssa! Mikäli haaveilet aktiivisesta lomasta, mutta vaeltaminen ei houkuta, LiikUpilla on tarjolla vaihtoehtoista toimintaa kesäisessä Lapissa. Kyseessä on kolmen helsinkiläisen perustama yritys, joka järjestää urheiluaktiviteetteja ympäri Suomea. Esimerkiksi suunnistustapahtuma ”Helsinki Night Challenge” on yksi LiikUpin suosituista tavaramerkeistä. Vaikka LiikUp järjestää monia suunnistustapahtumia, yritys tarjoaa ulkoilun ystäville myös muita haasteita.

Lapin syksyinen väriloisto ja auringossa kimaltavat keväthanget ovat tuttuja monille, mutta Pohjois-Suomi on loistava kohde myös kesälomalaiselle. Lappi on pullollaan niin kesäaktiviteetteja kuin huikeita tapahtumia. LiikUp järjestää heinä-elokuun vaihteessa Ylläksellä ”Lapland O Weekin”, joka on viisipäiväinen suunnistustapahtuma Lapin upeassa tunturiluonnossa. Tapahtuma sisältää erilaisia reittejä eri tasoisille suunnistajille ja niitä on tarjolla sekä yksilö- sekä pariversioina. Näin varmistetaan, että jokaiselle aktiivilomalaiselle löytyy jotakin. Kurkkaa ”Lapland O Week” ja LiikUpin muut tapahtumat täältä ›
 

Ilta kuin elokuvista

 
Hyvä elokuva tunnelmallisessa miljöössä ilta-auringon alla? Say no more! Helsinkiläisen Cafe Engelin sisäpihalla sijaitsee jo perinteeksi muodostunut ulkoilmateatteri. Kesäkino Engel toimii jälleen tunnelmallisten kesäiltojen luojana esittäen elokuvia tänäkin vuonna.

Kino Engel järjestää elokuvailtoja lähes joka päivä koko kesän. Teatteri esittää mm. eurooppalaisia laatuelokuvia ja kansainvälisesti palkittuja tuotantoja. Tulevat elokuvat pystyy tarkistamaan kätevästi Kino Engelin kotisivuilta ja elokuvalipun ostamaan paikan päältä Edenredin Virike-edulla. Mitä jos tänä kesänä leffailtaa vieteittäisiinkin kotisohvan sijaan ulkona?.
 

WHAT’S UP? LET’S SUP!

 
Mikä olisikaan parempi tapa nauttia aurinkoisesta säästä kuin suppailu? Suomeenkin rantautuneen trendilajin kiinnostus on kasvanut vauhdilla, eikä ihme. Onhan kyseessä rentoa ja hauskaa melomista laineilla lipuen maisemista samalla nauttien. Tiesitkö, että suppailu on myös erittäin tehokas liikuntamuoto?

Edenredin kumppaniverkostosta löytyy monia suppailuun keskittyneitä palveluntarjoajia ympäri Suomen, joten oman kotikaupungin suppailumahdollisuudet kannattaa tarkistaa käyttöpaikkahaustamme. Muun muassa Helsingin Hakuna Matata SUP Rental, Lahden SUN’SUP, Jyväskylän Gr8wake, Joensuun Wake4Break ja monet muut Virike-edun käyttöpaikat takaavat, että kaikilla on tänä kesänä mahdollisuus suppailuun.

Oletko kenties jo suppailun konkari ja haluaisit tänä kesänä kokeilla SUP-laudalla jotain uutta? Joensuulaisen WAKE4BREAKin lajivalikoimaan kuuluu tavallisen suppailun lisäksi myös muun muassa SUP-poolo sekä SUP-yoga. Tutustu Wake4Breakin lajivalikoimaan täällä ›
 

Uimahyppy kohti kesää

 
Suomea hellineet lämpimät kesäpäivät saavat monet meistä haaveilemaan uinnista. Mikäli uinti rantavedessä ei nappaa, Suomessa on yli 30 maauimalaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden uintiin uima-altaassa järvi- ja meriveden sijaan.

Maauimala on oiva paikka kesäpäivän viettoon koko perheen tai kaveriporukan voimin. Maauimalat tarjoavat puitteet kunnon ja uintitaitojen kehittämiselle sekä auringonotolle, raikkaalle pulahdukselle tai vaikkapa herkulliselle piknikille.

Maauimalat sopivatkin monille, niin vesipedoille kuin kesäpäivästä nauttiville. Uinti virkistää, kehittää koko kehoa ja lievittää stressiä. Se tarjoaa myös kaivattua helpotusta helteeseen. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua lomapäivänä?
 

Kaipaatko lisätekemistä?

 
Edenredin kattavan kumppaniverkoston myötä jokaisen on mahdollista valita juuri itsensä näköistä kesätekemistä. Kurkkaa käyttöpaikkahakumme ja valitse juuri itsellesi sopiva kulttuurikohde tai liikuntamuoto.

Kaipaatko verkostoomme tiettyä liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja tarjoavaa yritystä?
Otamme toiveesi huomioon! Käy ehdottamassa meille uutta käyttöpaikkaa ›

10.05.21

Edenred maksutapana Finnkinon verkkokaupassa

Voit maksaa Edenredin Virike-edulla elokuvalippuja Finnkinon verkkokaupassa! Voit ostaa edullasi sarjalippuja ja yksittäisiä elokuvalippuja.

Lue lisää
Maksa Finnkinon leffaliput Edenredin Virike-edulla
11.01.21

Aloita vuosi 2021 energisesti ja tutustu uusiin harrastuksiin liikunta- ja kulttuuriedulla

Oli tavoitteesi sitten säännöllisen liikunnan aloittaminen, maratonin juokseminen, uuden harrastuksen aloittaminen, työn ja vapaa-ajan tasapainon löytäminen tai parempi palautuminen, me tuemme matkalla sen saavuttamiseen. Edenredin liikunta- ja kulttuurietu tarjoaa monta harrastusmahdollisuutta, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi mieluisan tavan liikkua ja virkistyä.

Lue lisää

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.