carting virike-etu

Extremeä kesään virike-edulla

 

Kesä on vuoden parasta aikaa ja mikä olisikaan ihanampaa kuin viettää se ikimuistoisella tavalla. Kokosimme alle liudan mielenkiintoisia aktiviteetteja, joiden myötä kesälomasi jää varmasti mieleen!

 


 

Kaahailua Karting radalla

 

Hurja vauhti, tiukat kurvit ja moottorin hyrräys. Jos edellä mainitut saavat adrenaliinin virtaamaan suonissasi, on aika hypätä karting-auton rattiin. Lähde testaaman hurjapäisyyttäsi karting-kuskina ja tutustu Suomen karting-ratoihin täältä. Radat löytyvät hakusanoilla ”karting” tai ”formula”.
 

Kalastuselämyksiä Suomen luonnossa

 

Omalla mökkilaiturilla kalastelu on erinomainen tapa nauttia Suomen kauniista luonnosta sekä oiva keino rentouttaa kehoa ja mieltä. Jos haluaisit kuitenkin tutustua syvemmin kalastuksen saloihin, voivat opastetut kalastusmatkat olla sinulle sopiva kesäpäivän aktiviteetti. Opastetuilla kalastusmatkoilla saat käyttöösi ammattimaiset kalastusvälineet sekä oppaiden vuosien kokemuksen. Kerää siis kalastusporukka kasaan ja lähde virkistymään kalastuselämysten parissa.  Verkostomme kalastusoppaat löydät täältä.
 

Haasta itseäsi Seikkailupuistossa

 

Kaipaatko kesääsi toimintaa ja jännitystä? Jos vastauksesi on kyllä, voivat seikkailupuistot olla sinua varten! Seikkailupuistoissa pääset haastamaan ketteryyttäsi, voimaasi sekä uskallustasi parhaimmillaan yli 10 metrin korkeudessa sijaitsevilla radoilla. Puistoista löytyy haasteita myös pienemmille hurjapäille, joten seikkailemaan voi lähteä vaikka koko perheen voimin. Tarkistathan vielä valitsemastasi seikkailupuistosta, että he vastaanottavat virike-etua.
 

Jännitystä Megazone-hallissa

 

Suomen kesä on tunnetusti oikukas ja välillä sade saattaa yllättää. Megazone sopii tällaiseen päivään kuin nenä päähän, sillä kyseessä on sisätiloissa pelattava lasertaistelupeli. Pelin ideana on kerätä pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla ja hauskuus syntyykin pelin tuomasta jännityksestä ja pimeän pelihallin tunnelmasta.  Tutustu Suomen Megazone-halleihin ja lähde seikkailemaan lasersäteiden keskelle. Tarkistathan vielä valitsemaltasi pelipaikalta, että he vastaanottavat virike-etua.
 

Vesiaktiviteetteja leijalautailusta suppailuun

 

wakeboarding

 

Olitpa sitten extreme-lajien ystävä tai rauhallisesta menosta nautiskelija, löytyy vesiaktiviteettien joukosta varmasti juuri sinulle mieleinen laji. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rento kesäpäivä suppailun merkeissä tai vauhdista ja temppuilumahdollisuuksista nautiskelu leijalautailun parissa? Etsi sinua lähinnä olevat vesiurheilupaikat käyttöpaikkahaullamme (kokeile esimerkiksi seuraavia hakusanoja: ”SUP”, ”melonta” sekä ”vesiruheilu”) ja vietä ikimuistoinen päivä Suomen kauniista vesistöstä nauttien! Voit hyödyntää Edenredin virike-etuasi sekä välinevuokraan että palveluntarjoajan järjestämiin kursseihin.
 

Haasta ystäväsi värikuulasodassa

 

Toisin kuin Megazonessa, Painballissa taistelua käydään ulkoilmassa. Tässä värikuulasodaksikin kutsutussa lajissa kenttänä toimii metsämaasto ja välineinä värikuula-aseet. Kaiva siis esiin maastoutumisvarusteesi ja haasta ystäväsi jännittävään kamppailuun. Löydät Suomen paintball-kentät käyttökohdehaustamme.

 

 

Onko mielessäsi käyttöpaikka, joka ei vielä kuulu verkostoomme? Vinkkaa siitä meille täällä, niin otamme heihin yhteyttä.

 

Iloista kesää ja virkistäviä hetkiä virike-edun parissa!

 

12.02.18

Vesijuoksu liikuttaa kesäkuussa

Tehokkaaksi vesijuoksun tekee esimerkiksi se, että vesi on noin tuhat kertaa tiheämpää kuin ilma. Ihminen kuluttaa huomattavasti enemmän vedessä kuin maalla.

Lue lisää
Vesijuoksua virike-edulla
10.11.17

5 Tähden Tauko – Southpark

”Oh my God, who killed Kenny!” huudahti kollegani kertoessani olleeni Southparkissa.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Southpark

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.