Ravintola Factory Kalasatama on avattu!

Ravintola Factory avasi 14. ravintolansa Trooli-kiinteistön ensimmäiseen kerrokseen, osoitteeseen Työpajankatu 7. 

 


Ravintola Factory on tunnettu buffet-pöydästään ja myös Kalasataman Factory keskittyy lounaaseen. Mittatilaustyönä teetetyssä noutopöydässä tarjotaan useita päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia ja salaattipöytään kiinnitetään erityistä huomiota.

“Meidät on otettu tosi hyvin vastaan, huomaa että Kalasatamassa on ollut tilausta tällaiselle paikalle. Factorylla ruuat tehdään itse omassa keittiössä ja jokainen ravintola suunnittelee omat ruokalistansa. Oma suosikkini ovat joka torstaiset itse paistetut letut” kertoo Kalasataman Factoryn ravintolapäällikkö Sini Halttunen.  Myös kasvissyöjille ja vegaaneille on päivittäin tarjolla omat vaihtoehtonsa. Lisäksi aamuisin 7.30-9.00 on tarjolla kevyt aamupalapöytä.

Edellisen ravintola toimijan tilat on on uusittu ja remontoitu täysin ja tilat soveltuvat myös hyvin iltatilaisuuksien järjestämiseen. 

Ravintola Factory Kalasataman aukioloajat ja tarjonta:

 

AAMIAINEN klo 7.30-9.00

Kevyttä aamupalatarjontaa: puuroa, smoothieita, leipää, leikkeleitä, juustoa, kahvi/tee

Hinta: 5,50 €

 

LOUNASBUFFET  klo 10.30-14.00

Laaja päivittäin vaihtuva lämpimien ruokien valikoima.

Myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Lounas kruunataan jälkiruualla joka päivä.

Hinta: 10,50 €

 

Factory Kalasatama

 

Ravintotalot Oy on 1994 perustettu suomalainen ravintola-alan yritys, joka toimii Helsingissä ja Espoossa. Ravintola Factory -ketjuun kuuluu tällä hetkellä 14 Factory-ravintolaa

Ravintola Factory Kalasataman löydät osoitteesta 

Työpajankatu 7, 00580 Helsinki

kalasatama@ravintolafactory.com

puh. 010 205 3218

14.06.18

Työpäivä ravintolan silmin

Lähdimme lounasedun tarjoajana ja hyvinvoinnin puolestapuhujana selvittämään, millainen työpäivä edenrediläisten keskuudessa suositulla Factoryn lounasravintolalla on.

Lue lisää
Factory Kamppi

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.