Henkilöstöedut lisäävät Rejlersillä valinnanvapautta ja yksilöllisyyttä

Asiakas:

Rejlers Finland Oy

Corinna Vahtera, henkilöstöpäällikkö
Kerrotko hieman mitä yrityksenne tekee ja mikä oma roolisi on organisaatiossa?

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa toimintaa on 19 paikkakunnalla ja henkilöstöä kotimaassa on yli 700.

Toimin itse Rejlersin henkilöstöpäällikkönä johtaen Suomen HR-organisaatiota.

 

Mitä henkilöstöetuja teillä on käytössä?

Meillä on käytössä lounasetu sekä virike-etu, joka sisältää liikunnan lisäksi kulttuurin. Edut ovat olleet meillä käytössä vuodesta 2016 alkaen. Etuja käytetään meillä kortilla sekä mobiiliratkaisulla.

Viime jouluna tilasimme myös Delicard-lahjakortteja henkilöstölle ja asiakkaille.

 

Mikä sai teidät ottamaan käyttöön henkilöstöedut?

Meillä on toimintaa 19 eri toimipisteessä ympäri Suomea. Henkilöstömme tekee myös paljon etätyötä asiakkaiden tiloissa sekä kotitoimistoilla. Aiemmin eri toimistoilla oli sopimusruokaloita konttorin lähellä, osalla oli lounassetelit käytössä. Käytäntöjä ja sopimustahoja oli siis lukuisia. Näin monimutkaisessa tilanteessa oli haastavaa varmistaa, että kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus ruokailla. Halusimme myös yhtenäistää lounasetukäytännöt ja päästä paperista eroon. Siksi otimme käyttöön lounasedun, jota voi käyttää kaikkialla Suomessa, kortilla tai mobiililla oman mieltymyksen mukaan.

Meille oli iso asia, että saimme Edenredin kattavan verkoston kaikkien käyttöön. On tärkeää, että henkilöstö voi hyödyntää lounasedun paikasta riippumatta.

 

Miten palkitsette Delicardilla?

Meillä on aina ollut tapana hankkia joululahja henkilöstölle. Yleensä lahja on ollut joku esine. Kun henkilöstöä on jo 700 ja ikähaarukka on 20-70 vuotta, on selvää, että ihmisillä on hyvin erilaisia tarpeita ja on vaikeaa löytää lahja, joka on mieluisa kaikille. Delicard oli sopiva valinta tähän.

Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että Delicard-lahjakortilla lahjan voi itse valita omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meillä on ihmisiä, jotka eivät halua konkreettisia esineitä vaan haluavat esimerkiksi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Tämä tukee myös Rejlersin arvoja, joista eräs on ympäristöystävällisyys.

 

Teille henkilöstön terveys ja työhyvinvointi sekä sairauspoissaolojen vähentäminen ovat tärkeitä, kuinka henkilöstöedut tukevat näitä tavoitteita?

Terveys eli monipuolinen liikunnan ja terveellisten elämäntapojen mukaan eläminen on ollut meillä yksi tärkeistä arvoistamme. Järjestämme henkilöstön yhteisiä liikuntatapahtumia, joissa tärkeää liikkumisen lisäksi on yhdessä oleminen. Virike-edulla meillä on mahdollisuus tukea työntekijöiden hyvinvointia laajemmin, koska virike-etua voi käyttää liikunnan lisäksi myös muuhun virkistäytymiseen. Etua käytetään hyvin monipuolisesti kuntosalin kausikortista laskettelulippuihin ja elokuviin. Ihmiset ovat kiitelleet sitä, että he pystyvät yksilöllisesti vaikuttamaan edun käyttöön.

 

Tutustu lounasetuun

Tutustu virike-etuun

Tutustu Delicardiin

7.02.19

Biit Oy:lle Apple Pay ja Google Pay ovat olennaisia lounasedussa

Lue lisää
Biit Oy - smart customer companies
30.11.18

ARA tukee henkilöstön työmatkaliikkumista

Henkilöstön pidentyneiden työmatkojen myötä organisaatiolla on ollut halu ja tarve panostaa työmatkaliikenteen tukemiseen.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.