Delicard-lahjakortti

Herkkusuun unelmalahja

Pakko hehkuttaa työnantajalta saamaani lahjaa. Tällä kertaa firma todella ylitti itsensä.

Yleensä olemme saaneet lahjaksi risteilyn, viiniä tai jonkun yllätyskorin. Nyt kun osastomme ylitti tulostavoitteen reilusti, oli ilmassa kieltämättä odotusta jostain paremmasta. Odotus kuitenkin muuttui lieväksi pettymykseksi, kun näin nimelläni merkityn kuoren pöydälläni. Jaaha, taas Ruotsin risteily. En avannut kuorta, vaan laitoin sen käsilaukkuuni ja jatkoin töitä.

Illalla kotona avasin kuoren ja olin ihmeissäni. Delicard Original -lahjakortti? Uteliaana kävin yrityksen kotisivuilla tutustumassa tuotteisiin. Wau! Ankanrintaa, karitsan paahtopaistia, peuraa, lohta, rapuja, hummeria ja ja ja! Tämä kortti tuli kyllä oikeaan osoitteeseen, ollaan miesystäväni kanssa niin kyltymättömiä herkkusuita. Tuli jo ihan valinnanvaikeus, kunnes huomasin, että korttiin oli merkitty, että saan valita kaksi tuotetta! Päätimme ottaa hummerin ja isot Vannamei-ravut ja chiliöljyn.

Sitten iski pieni epäusko. Jotenkin jännitti miten merenelävien kanssa käy. Seisovatko ne huonolla tuurilla postissa viikonlopun yli eikä niitä pysty enää sen jälkeen käyttämään? Olimme hieman skeptisiä. Olisi ikävä pettyä, kun melkein jo pystyi maistamaan herkut kielellään.

Siispä soitin Delicardin asiakaspalveluun ja tarkistin kuinka meidän tulisi toimia. Täytyy sanoa, että jo asiakaspalvelusta välittyi laadukas ja luotettava mielikuva yrityksestä ja sen tuotteista. Saimme ystävällistä ja osaavaa palvelua enkä enää epäillyt hetkeäkään, etteikö toimitus tulisi sovitusti.

Pidin seuraavana perjantaina etäpäivän, joten tilasin toimituksen kotiin. Tuotteiden saavuttua tarkistin nopeasti, että ne olivat kylmiä eikä kylmäketju ollut katkennut. Merenelävien kanssa on kuitenkin oltava tarkkana. Hyvin oli pakattu kylmäeristeisiin ja kylmäelementtikin oli vielä menossa mukana. Ei muuta kuin jääkaappiin odottamaan lauantain herkutteluhetkeä.

Lauantain illallinen oli koko lailla kahden herkkusuun unelma, jota täydensi hyvä viinivalinta.

 

Teksti: Tyytyväinen Delicard-lahjan saaja

 

Tutustu Delicardiin

23.10.18

Delicardin avulla pääsin helpommalla

Enää en saanut palautetta, että lahja olisi jäänyt jostain syystä käyttämättä.

Lue lisää
Delicard Joulu -lahjakortti
5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.