Hokun teriyakilohessa maistuvat suomalainen saaristo ja havaijilainen katukeittiö

Hokun teriyakilohessa maistuvat suomalainen saaristo ja havaijilainen katukeittiö

Ravintola Hokun teriyakilohi on jo käsite helsinkiläisten lounastajien, ruokatoimittajien ja muiden makuhifistelijöiden keskuudessa. Ai miksi? Koska annos itsessään ei yritä liikaa.

Maku

Hoku yhdistää havaijilaisen ruokakulttuurin aasialaisiin makuvivahteisiin. Kuulostaa eksoottiselta, mutta todellisuudessa maut ovat hyvällä tavalla perinteisiä. Teriyakilohessa maistuvat suomalainen saaristokesä, havaijilainen katukeittiö ja aasialainen etnisyys. On erittäin todennäköistä, että mielesi tekee nuolla lautaselta viimeisetkin marinadin rippeet — siitäkin huolimatta, että housujesi nappi on pamahtanut ilmaan jo aikoja sitten. Annoksessa on nimittäin kokoa.

Koostumus

Teriyakilohiannos rakentuu marinoidusta lohesta, riisistä, pikkelöidyistä vihanneksista sekä viher- tai perunasalaatista. Annos yhdistelee onnistuneesti rapeat, pehmeät, kypsennetyt ja tuoreet elementit keskenään. Laatu ja rehellisyys paistavat koostumuksen läpi. Tämä jos mikä on herkuttelua hyvällä omallatunnolla — ja juuri tätä ihmiset odottavat ruoalta vuonna 2018. Wellness over fitness.

Ulkonäkö

Hokun lohiannos on ylivoimaisesti ravintolan instagrammatuin ruoka. Kyseessä on jo muutaman vuoden listaykkösenä paikkansa pitänyt annoslegenda, jonka helsinkiläiset tunnistavat maun lisäksi myös ulkonäöstä. Annos kutsuu syömään ja samalla sitä miettii, milloin lohi, riisi ja vihannekset itsessään läpäisivät some-seulan ilman filtteriä?

Tunnelma

Hoku on lämminhenkinen kohtaamispaikka sekä bisneslounaille että vapaamuotoisille herkutteluhetkille. Ravintolan suosio on kiirinyt ja erityisesti lounasaikaan ovella käy kuhina.

Info

Mikä? Ravintola HOKU

Missä? Kampin kauppakeskus, 5 krs. sekä Korkeavuorenkatu 4, Ullanlinna, Helsinki

Mitä tarjoilee? Raikasta ja rehellistä aasialais-havajilaista fuusioruokaa

Milloin auki? Ma-pe 11-14.30 ja 17-22, la 14-22.30, sunnuntaisin suljettu

Mitä maksaa? Lounas 12-15 €, päivällinen 23-27 €

19.02.18

Lounasetu käy myös ruokakaupoissa

Take away -trendi kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja lounaita napataankin yhä enemmän mukaan syötäväksi.

Lue lisää
Edenred -kortit käyvät nyt myös K-Citymarketeissa
19.02.18

Street Gastro - Modernin katuruoan menestys

Katuruoka on ilmiö, joka kasvaneen suosionsa myötä on pian kaikkien suomalaisten huulilla. Muutama vuosi sitten asiat olivat kuitenkin toisin. Harva muistaa, että vielä muutama vuosi sitten lounasajan ulkopuolella oli todellinen haaste löytää laadukasta ruokaa alle kympillä.

Lue lisää
Street Gastro - Modernin katuruoan menestys

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.