HSL:n mobiilimatkalippujen osto onnistuu Edenredin työmatkaedulla

Edenred Finland ja HSL ovat aloittaneet yhteistyön, jonka johdosta HSL:n mobiilippuja voi ostaa Edenredin työmatkaedulla. Ne Edenredin asiakkaat, joilla on Edenred Työmatkaetu, voivat nyt maksaa matkalippunsa pääkaupunkiseudulla HSL-sovelluksella.

HSL:n sovelluksella puhelin toimii matkalippuna. Kun Edenredin työmatkaetukortti on lisätty sovellukseen, voi kortin käyttäjä maksaa matkoja suoraan omalla puhelimellaan. Edenred Finlandin tarjoaman työmatkaedun käyttäminen HSL:n sovelluksen kautta helpottaa päivittäistä liikkumista. Maksaminen käy hetkessä ja on ennen kaikkea helppoa. Sovelluksella voidaan ostaa kertalippujen lisäksi 1-7 vuorokauden lippuja sekä 30 vuorokauden lippuja.

– HSL:n sovelluksen avulla voimme tarjota kaikille pääkaupunkiseudulla asuville työmatkaetuasiakkaillemme nykyaikaisen ja helppokäyttöisen maksutavan. On mahtavaa tarjota Google Payn ja Apple Payn lisäksi uusi maksukanava myös meidän työmatkaetuasiakkaillemme. HSL-sovellus vahvistaa Edenredin asemaa Suomen johtavana työsuhde-eturatkaisujen tarjoajana, toteaa Edenred Finlandin toimitusjohtaja Peter Hiltunen.

– Olemme iloisia, että voimme vastata työmatka-asiakkaiden toiveisiin. Sovelluksella lippunsa maksavat ovat asiakkaistamme kaikkein tyytyväisimpiä, kertoo HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

 

HSL-sovellus on helppo ottaa käyttöön ja sen voi asentaa puhelimiin, joissa on joko iOS 9.0 tai Android 5.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

 

Tutustu työmatkaetuun ja HSL-sovellukseen 

Lue lisää HSL-sovelluksesta 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.