Hyödynnä Virike-etuasi vuoden 2022 tapahtumiin

Hyödynnä Virike-etuasi vuoden 2022 tapahtumiin

Vuoteen mahtuu mukaan monia mielenkiintoisia tapahtumia ympäri Suomen. Liikunta- ja kulttuurietu on pääsylippusi lukemattomiin kulttuurielämyksiin. Hyödynnä siis Edenred Virikettä ja nauti kulttuurista myös vuonna 2022! 

Virike-etu avaa ovet messuille ja virtuaalitapahtumiin 

Viime vuonna koettiin merkittävä muutos kulttuuriedun verotukseen, kun heinäkuussa 2021 astui voimaan lakimuutos liikunta- ja kulttuuriedun hyödyntämisestä messuihin ja virtuaalitapahtumiin. Virike-etu käy maksuvälineenä messuille, joiden pääasiallinen sisältö on urheilu tai kulttuuri, sekä reaaliaikaisiin virtuaalitapahtumiin. Monipuolinen etu mahdollistaa siis kulttuurielämykset nykyään myös kotoa käsin. 

Osta tapahtumalippuja monipuolisella liikunta- ja kulttuuriedulla 

Virike-edun käytölle ei ole asetettu rajoituksia, joten esimerkiksi festivaali- tai teatterilipun voi maksaa edulla kokonaan. Kun ostat lipun tapahtumaan, varaa se ensin verkkokaupasta ja käy tämän jälkeen lunastamassa R-kioskilta tai lipunmyyjän palvelupisteeltä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa lipun suoraan lipunvälittäjän palvelupisteestä ilman varausta. Lisäksi voit maksaa tapahtumalippuja verkossa, mikäli lipunmyyjä hyväksyy Edenred Virikkeen maksuvälineenä verkossa. Lisätietoja lippujen ostamisesta löydät täältä

Hyödynnä etuasi esimerkiksi näihin tapahtumiin: 

Kulttuuria vuoteen 2022:

Katso kaikki kesän tapahtumat Tiketin tapahtumasivulta. 

 

Festivaaleja ympäri Suomen:

Tutustu kesän 2022 Festarioppaaseemme!