teatteriin virike-edulla

Koe koko tunteiden kirjo teatterissa

 

Kansainvälinen teatterifestivaali Baltic Circle on juuri päättynyt, mutta kulttuurinnälkäisille saleja ja näytöksiä löytyy joka makuun ja joka kaupungista. Vähennä ruutuaikaa ja heittäydy tunne-elämysten vietäväksi teatterissa. Tutustu kaupunkisi teatteritarjontaan ja varaa esitys esimerkiksi joulun välipäiville. Jos laatikon pohjalta löytyy vielä vanhenevia virikeseteleitä, kannattaa ne käyttää vaikka teatteriin.

 


Viime vuosina Turun kaupunginteatteri on tarttunut teksteihin, jotka suuri yleisö tuntee paremmin valkokankailta. Päänäyttämöllä on ensi-iltansa saanut seikkailuntäyteinen Taru sormusten herrasta ja mielikuvituksellinen Amélie-musikaali. Nyt teatterissa nähdään koko perheelle soveltuva Babe – urhea possu, joka tarjoaa myös aikuisille paljon pureksittavaa. Esityksen pääsanoma on rohkeus: pienikin uskaltaa tavoitella unelmiaan, kun seuraa omaa polkuaan.
 

“Toivon, että Améliemme toimisi lataavana esityksenä, josta voisi saada energiaa itselleen kohdata maailman kauniit ja hassut asiat.”
– Ohjaaja Reija Wäre

  • Esityksiä: Amélie 13.9. – 31.12.2019
  • Babe – urhea possu 15.11. – 14.5.2020

 

Teatteri Toivo puolestaan kutsuu mukaansa kauhun maailmaan Keltaisen Kuninkaan näytöksillä. H.P. Lovecraftin ja R.W. Chambersin kulttitarinoihin pohjautuva Aarne Lindenin ohjaus Keltainen kuningas tarjoilee hyytävää tunnelmaa 1930-luvun Pariisiin sijoittuvassa tarinassa.

  • Esityksiä 27.9. – 14.12.2019

 

Keltainen kuningas ohjaus Aarne Linden
kuva: Toni Ahola

 

 

Ahdistaako ilmastonmuutos? Kehtaako enää lentää etelään lomalle? Onko rahat loppu ja asuntolaina liian suuri? Kulttuuritehdas Korjaamolla esitetään improvisaatioteatterina Kriisikomedia, jossa Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyynsä yhdessä yleisön kanssa. Ota lasi viiniä, istu alas ja naura elämän mahdottomuudelle.

  • Esityksiä 13.11. – 11.12.2019
20.02.18

5 tähden tauko - Teatteri

Ilta on jo hämärtynyt kun kipitämme kengät kopisten kohti kynttilänvaloilla merkattua Turun Linnateatteria. Pimeänä iltana lyhdyt tuovat yllättävän paljon tunnelmaa kaupungin keskelle ja voin jo kuvitella itseni tulevan teatteriin useamminkin.

Lue lisää
5 tähden tauko - Teatteri 1
10.11.17

5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

Finnkino Omenassa on ensimmäinen täysin uuden premiumkonseptin mukainen Lounge-Sali.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.