NoHo Could Kitchen

Hanko Sushin ja Teatterin Delin annoksia sekä maistuvaa kotiruokaa Noho Cloud Kitchenistä suoraan kotiovellesi

Mikä olisikaan helpompaa ja nopeampaa kuin tilata yhdestä paikasta ja suoraan kotiovelle toimitettuna Hanko Sushia, Teatterin Delin salaatteja ja kotiruokaa. Kaikki tämä onnistuu Edenredin asiakkaille kätevästi Helsinkiin vastikään avatusta Cloud Kitchen -ravintolasta.


 

Katso viikottain vaihtuva lounaslista ja tee tilaus alla olevasta linkistä. Maksa oma lounaasi Edenredin Lounarilla (kortti, Apple Pay, Google Pay tai Lounasseteli) toimituksen yhteydessä. Mikäli tilaat ruokaa muille perheenjäsenille, onnistuu näiden aterioiden maksu pankki- tai luottokortilla. Tarjolla myös perhekokoisia annoksia.

Tee tilaus edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä, niin ateriat toimitetaan seuraavana arkipäivänä klo 10.00 – 14.00. Maanantain lounaan voi tilata edeltävään sunnuntaihin klo 17.00 asti.

 

Kuljetusalueet

NoHo Cloud Kitchenin lounaskuljetuspalvelu on toistaiseksi tarjolla Helsingissä kahdella alueella, jotka on merkitty oheiseen karttaan punaisella ja violetilla.

Kuljetusalue A: Kalasatama-Kulosaari-Arabia-Länsi-Pasila-Hakaniemi-Kalasatama
(punainen alue)
Kuljetusalue B: Punavuori-Kamppi-Töölö
(violetti alue)

 

Tilaa näin:

  1. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä tilauslomake klo 17.00 mennessä. Huomaathan, että maanantain annoksia voit tilata sunnuntaihin klo 17.00 asti.
  2. Tilaamasi ateriat toimitetaan seuraavana arkipäivänä klo 10.00 – 14.00 välillä.
  3. Kuljetuksen saapuessa kotiovelle, maksa oma ruokasi (max. 10,70 €) Edenredin Lounarilla (kortti, Apple Pay, Google Pay tai Lounasseteli) ja ylimenevä osa sekä mahdolliset muut annokset pankki- tai luottokortilla.
  4. Nauti helposta ja maistuvasta annoksesta!

 

 

 

Katso viikon lounaslista ja tilaa ruoat kotiin

 

17.08.20

Lounasetu sopii myös etätyöntekijälle

Pidä palauttava lounastauko myös etänä työskennellessäsi - hae vaikka take-away annos lähiravintolastasi, tai kaupan valmisruokatiskiltä Edenredin lounarilla.

Lue lisää
lounasetu etätyössä
11.01.21

Lounas ja take away -tarjoukset ympäri Suomen

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.