Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi!


 

Verkkokurssit ja -valmennukset

FitFarm

Edenredin käyttäjänä saat nyt kaikista FitFarmin suosituista verkkovalmennuksista 10 € alennuksen koodilla EDEN20!

FitFarmilla on laaja tarjonta online-valmennuksia, jotka sopivat eri elämäntilanteissa oleville henkilöille, joiden tavoitteet, haasteet ja taustat ovat erilaisia. Verkkovalmennus on loistava keino hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Ohjeet kulkevat mukanasi kätevästi missä ikinä oletkin ja pääset katsomaan niitä ajasta ja paikasta riippumatta. Ammattitaitoinen valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan, joten sinun ei tarvitse yrittää pärjätä yksin. Koko FitFarmin verkkovalmennusvalikoimaan pääset tutustumaan osoitteessa www.fitfarm.fi

Tarjous voimassa toistaiseksi. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai koodeihin ja sen myöntää vain FitFarmin asiakaspalvelu, kun ostat valmennuksen, jonka voi maksaa Edenredin liikuntaedulla.

Suorita valmennusmaksu MyEdenred-sovelluksen kautta:

 1. Aloita luomalla uusi mobiilimaksu MyEdenred-sovelluksessa.
 2. Syötä palveluntarjoajan nimi FitFarm hakukenttään ja valitse se maksunsaajaksi
 3. Syötä haluamasi summa (koko valmennuksen summa tai osasuoritus). Käytä alennuskoodi jo tässä vaiheessa vähentämällä sen arvo (10 €) loppusummasta ja vahvista maksu
 4. Ota hyväksytystä maksutapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se alennuskoodin EDEN20 kanssa FitFarmiin info@fitfarm.fi ja kerro mihin valmennusjaksoon haluat maksun käyttää.
 5. FitFarm tarkistaa maksutapahtuman ja tekee sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla. Mikäli olet maksanut vain osan loppusummasta FitFarm lähettää sinulle keskeneräisen tilauksen. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa niin pääset mukaan valmennukseen. Maksaessasi koko summan, FitFarm tekee koko tilauksen puolestasi. Huomaathan, että tilaus tilaukset käsitellään FitFarmin asiakaspalvelussa, joten tilausvahvistuksen lähettämisessä saattaa olla pieni viive.

 

TIKIS

TREENAA TEHOKKAASTI KOTONA!

TIKIS tarjoaa Edenredin asiakkaille edullisen tutustumisjakson suosittuun Kotitreeniklubiin. Saat ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun puoleen hintaan eli 14,95 € (norm. 29,90 €). Voit perua jäsenyyden milloin tahansa.

Lisätietoja Kotitreeniklubista: https://tikis.fi/kotitreeni-klubi

Kotitreeniklubissa treenataan 3-4 kertaa viikossa ja kotitreenit kestävät 20-40 minuuttia. Jokainen treeni on uniikki ja voit treenata valmentajan tahdissa! Saat lisäksi ruokavalio-ohjeet ja videoreseptipankin sekä tsemppaavan yhteisön!

Hyödynnä alennus tämän linkin kautta ›

Alennuskoodi on “edenred”. Tarjous on voimassa 29.3.-31.5.2021 ja koskee vain uusia asiakkaita.

 

HEROtreeni

HERO tarjoaa Edenredin käyttäjille kaikista 8 viikon valmennuksistaan -30 % alennuksen 30.6.2021 asti!

Valikoima sisältää monipuolisen tarjonnan treenipaketteja, jotka voi toteuttaa niin kotitreeneinä kuin kevään tullen ulkotreeneinä. Tutustu HEROn ammattitaitoisten valmentajien valmennuksiin www.herotreeni.fi ja hyödynnä mahtava tarjous!

Maksuohjeet:

 1. Avaa MyEdenred ja valitse etusivulta Virike-edun alta “Luo mobiilimaksu”.
 2. Etsi haulla Herotreeni ja valitse se klikkaamalla.
 3. Syötä valmennuksen summa, josta olet laskenut alennuksen -30 % ja vahvista maksu.
 4. Kun olet suorittanut maksun, lähetä kuva mobiilimaksun kuitista osoitteeseen info@herotreeni.fi ja kerro minkä valmennuksemme olet maksanut.
 5. Paluuviestinä saat kampanjakoodin, jolla pääset lunastamaan maksamasi valmennuksen nettisivuiltamme.
 6. Voit myös maksaa osan valmennuksesta henkilöstöedulla ja loppusumman laskulla. Tee maksu haluamallasi summalla ensin Edenredillä, ja ole sen jälkeen meihin yhteydessä sähköpostitse.
 7. Nauti edustasi ja energisoivista treeneistä!


 

Liikuntakeskus Lykke

Tarjoamme Edenredin käyttäjille LYKKE MUKANA -online asiakkuuden puoleen hintaan 10 €/kk!  LYKKE MUKANA palvelusta löydät laadukkaat videotunnit, livestriimit sekä taukojumpat. Palvelu on kehitetty palvelemaan asiakkaita erityisesti pandemian aikana.

LYKKE MUKANA -sivustolta löydät noin 25 erilaista, säännöllisesti päivittyvää video-ohjattua tuntia, joita voit treenata mihin vuorokauden aikaan tahansa oman aikataulusi mukaisesti.

Palvelu sisältää monipuolisesti ryhmäliikunnan lajeja; esim. JOOGA, PILATES ja VENYTTELY. Lihaskuntotunneista valikoimassa löytyy esim. REISI-PAKARA-VATSA- sekä RINTA-SELKÄ-KÄDET-tunnit. Haastavan treenin ystävälle tarjolla on erilaisia kuntopiiri- sekä HIIT-harjoituksia ja hyvää fiilistä hakevalle suosittelemme TANSSI-tuntia. LesMills-lajeista striimaus-valikoimaamme kuuluu BODYPUMP sekä BODYATTACK.

Palvelu on käytettävissä koko Suomessa ja tarjous koskee uusia Liikuntakeskus LYKKEn jäsenyyksiä.

Lue lisää osoitteesta www.liikuntakeskuslykke.fi

 

Super J

Jo pienellä taukojumpalla sekä venyttelyllä on iso merkitys terveydellesi, yleisvireydellesi sekä työtehollesi. Someniska kuntoon-videokurssi nyt saatavilla tarjoushintaan 57 € (norm 67 €) kaikille Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun käyttäjille!

Kurssi sisältää: taukojumpan, kesto 2,44 min, venyttelyvideon, kesto 4,47 min, bonusvideon ja ohjeita.

Someniska kuntoon -videokurssi on suunniteltu juuri sinulle somettaja, tietokonenörtti, toimistorotta, ajoneuvonkuljettaja… Kaikille, jotka joutuvat istumaan pitkään ja ehkä jopa huonossa asennossa pitkiä aikoja. Istuminen heikentää terveyttämme. Se lisää sydänsairauksien riskiä, diabetesta, masennusta ja ylipainoa. Istumisesta ja liikkumattomuudesta aiheutuvat kulut tulevat kalliiksi sekä yhteiskunnalle että työnantajalle. Huonot työasennot aiheuttavat lihaskireyksiä, jotka heikentävät työtehoa ja pahimmillaan johtavat sairaslomaan.

Maksuohjeet:

 1. Maksa Virike-edulla mobiilimaksu 57 € (Super J)
 2. Lähetä kuitista kuva minulle johanna@superj.fi tai viestillä puh. 044 217 2992.
 3. Lähetän sinulle ohjeet ja tunnukset!

Tarjous voimassa 13.5.2021 asti, lue lisää täältä ›

 

Aleksi Litovaara Coaching / Laidback Productions Oy

OSAAN ONNISTUA – hyvinvointi- ja liikuntavalmennus 1h + mindfulness-verkkokurssi
Valmennus sisältää:

1.
– kolmen vuorokauden Firstbeat-sykevälimittauksen*
– mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
– henkilökohtaisen Firstbeat-raportin sähköpostitse

2.
– 60 min henkilökohtaisen etävalmennuksen, jossa:
– käydään Firstbeat-raportti yhdessä läpi
– asetetaan hyvinvointi ja liikunta tavoitteet ja aikataulu jatkoon

3.
– työpäivän mindfulness-verkkokurssin
– 33 vinkkiä ja harjoitusta hyvinvointiin ja liikkumiseen arjessa

*Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa löytämään sinulle parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä, palautua paremmin ja liikkua oikein. Kolme vuorokautta kestävä, ympärivuorokautinen mittaus osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla.

Hinta Edenredin asiakkaille 150€(norm. 169,90€), tarjous on voimassa 22.4.2021 asti!

Lue lisää osoitteessa www.aleksilitovaara.com

 

Strength & Movement Helsinki, online-valmennus

Strength & Movement Helsinki tarjoaa 3 kuukauden Online-treeni- ja ravintovalmennukseen 4. kuukauden kaupan päälle. Neljän kuukauden harjoittelun hinta on nyt vain 537 € (normaalisti 716 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin virike-edulla. Etu voimassa toistaiseksi.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat.
 • Ruokavalioanalyysin
 • Tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman
 • Harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan
 • 2 kuukausittaista etätapaamista ja messenger-/sähköpostituen
 • Mobiilisovelluksen
 • 14 päivän 100% rahat takaisin takuu

Online-valmennus, eli etävalmennus on joustava tapa harjoitella ohjatusti milloin ja missä haluat. Online-valmennuksessa saat kaikki Personal trainer -valmennuksen hyödyt, murto-osalla lähivalmennuksen hinnasta. Online-valmennuksemme eivät ole valmiita massatuotettuja verkkovalmennuksia, vaan aitoa yksilövalmennusta etänä. Videoidut treeniohjelmat, seuranta ja yhteydenpito valmentajan kanssa hoituvat etänä puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Saat monipuolisia ja tehokkaita videoituja harjoitusohjelmia kotiin ja kuntosalille. Ohjelmat painottuvat toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Tapojen rakentamiseen perustuva ravintovalmennuksemme auttaa sinua luomaan joustavia, pysyviä ja terveellisiä ravintotapoja, jotka tukevat painonhallintaasi, parantavat suorituskykyäsi ja lisäävät hyvinvointiasi, sekä sopivat elämäntyyliisi

Tutustu lisää

 

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssilla kohti parempaa suorituskykyä

Verkkokurssi sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin.

Verkkokurssilta saat vastauksia mm. kysymyksiin, mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat 1. hyvinvoinnin osatekijät 2. Kestävyysharjoittelu 3. Lihaskuntoharjoittelu 4. Lepo ja palautuminen 5. Ravitsemus. Luentojen lisäksi tulemme tekemään käytännön harjoitteita ja jakamaan neuvoja harjoittelun ohjelmointiin.

Tie Tuloksiin -verkkokurssin sisältö:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta kehittävästä harjoittelusta sekä hyvinvoinnin osa-alueista.
 • Harjoitusohjelmia
 • Esimerkkiruokavaliot miehille ja naisille sekä ruokapäiväkirjapohjan
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta -opas
 • Kotikuntoilu -opas
 • Hyvä startti kuntosalille -opas
 • Hyvä startti juoksuun -opas

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 59€ (norm. 95€), tarjous on voimassa toistaiseksi!

Tutustu kurssiin lisää ›

Mobiilimaksuohje ›

 

Trainer4You, Miellyttävä Muutos -verkkokurssi elintapamuutoksesi tueksi

Verkkokurssi antaa sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla. Osiot sisältävät myös tehtäviä, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa.

Miellyttävä muutos verkkokurssi koostuu viidestä suuremmasta osa-alueesta, jotka ovat 1. Onnistunut elämäntapamuutos 2. Uni, stressi ja tapojen muuttaminen 3. Onnistunut ravitsemusmuutos 4. Onnistunut arkiaktiivisuusmuutos 5. Onnistunut kuntoliikuntamuutos.

Miellyttävä Muutos -verkkokurssin sisältö:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta elämäntapamuutoksen polulle
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta -opas
 • Kotikuntoilu -opas
 • Hyvä startti kuntosalille -opas
 • Hyvä startti juoksuun -opas
 • Reseptipankki
 • Harjoitusohjelmia

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 59€ (norm. 135€), tarjous on voimassa toistaiseksi!

Tutustu kurssiin lisää ›

Mobiilimaksuohje ›

 

X-LAB (Lauttasaaren liikuntakeskus)

X-LAB tarjoaa online-jäsenyyden ryhmäliikuntatunneille hintaan 19,90€/kk!

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti, lue lisätietoa ja ohjeet täältä ›

Tutustu Helt-palveluun ›

 

Trainer4You, Psyykkisen valmennuksen työkalupakki itsensä kehittämiseen

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki on luotu sinulle, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, muodostaa pysyviä tapoja tai päästä huippusuorituksiin. Psyykkiset taidot ovat yhteydessä hyvinvointiin ja menestymiseen, mutta kuinka niitä voidaan käytännössä harjoitella ja hyödyntää? Tämän kurssin avulla jokaisella olisi mahdollisuus päästä kehittämään omaa itsetuntemustaan ja erilaisia psyykkisiä taitoja (kuten motivaatiota, itseluottamusta ja asennetta) sekä saavuttamaan tavoitteitaan ja luomaan pysyviä tapoja omassa arjessaan.

Kurssin avulla saat käyttöösi psyykkisen valmennuksen olennaisimpien osa-alueiden teoriatiedon sekä konkreettiset työkalut. Verkkokurssi jakautuu seuraaviin teemoihin: tapojen anatomia, kuka olen, mitä haluan, tavoitteen saavuttaminen, miksi, psyykkiset perustaidot, henkilökohtaisen kehittymisen psyykkiset taidot, psyykkiset suoritustaidot ja huippusuoritus.

Trainer4You, Psyykkisen valmennuksen työkalupakki itsensä kehittämiseen -verkkokurssi sisältää:

 • Noin 2 tuntia videoluentoja
 • Kattavan yli 60-sivuisen työkirjan, josta löytyy myös luennoilla käytettävät harjoitukset ja tehtävät

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 79€ (norm. 149€), tarjous on voimassa toistaiseksi!

Tutustu kurssiin lisää ›

 

Jyväskylä

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus tarjoaa lounastreenit nyt yhteishintaan 10 € sisältäen lounaan ja tunnin kuntosalitreenin/sulkapallo-/padelpelit (norm 16  – 25 €)! Tarjous arkisin klo 10.30-13.30.

Buugi tarjoaa myös lounasreenit yhteishintaan 12 €! Tämä paketti sisältää lounaan ja tunnin kuntosalitreenin/sulkapallo-/padel-/pingispelit arkisin klo 10.30-14.00.

Molemmat tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, lue lisää Buugista osoitteessa www. buugi.fi

 

Kajaani

Fii Wellbeing Oy

Fii Wellbeing – FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI + TREENI

Tämän combon avulla hyödynnät Firstbeat hyvinvointianalyysin tulokset parhaalla mahdollisella tavalla! Hyvinvointianalyysista saat arvokasta tietoa kehosi kuormituksen ja palautumisen tilasta sekä vinkkejä oman arjen kehittämiseksi hyvinvoinnin näkökulmasta. Mittauksen pohjalta luotu treeniohjelma takaa optimaalisen kehityksen ja yhteinen treenikerta toteutuksen turvallisuuden.

Sisältö:
– Firstbeat hyvinvointianalyysi (arvo 199€)
– Treeniohjelma sovitettuna esim. kotiin tai kuntosalille
– Yhteinen treeni liikunnanohjaajan kanssa
Hinta: 290€

Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen info@fiiwellbeing.com. Otsikoi viestisi “Edenred Firstbeat + treeni” ja ilmoita tilauksessa seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Vastausviestissä saat ohjeet maksun suorittamiseksi. Tarjouspaketin voit maksaa joko kokonaan tai osittain Edenredin virike-edulla. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Kajaanissa.

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka, lue lisää osoitteessa www.fiiwellbeing.com

 

Mikkeli

Kuntokeskus Ote

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella!

Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan. Käytössäsi ovat kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelumme. Etu sisältää myös kulkuavaimen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24.

Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella! Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta. Edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas ja se on voimassa toistaiseksi,lue lisää koekuukaudesta ›

 

Oulu

Riverside Residences Oy

Riverside Residences tarjoaa LYNX ACE 600 moottorikelkan vuokran vuorokaudeksi hintaan 124 € sis.alv. (norm. 150 €)! Kelkkoja tällä hetkellä kaksi kappaletta Rovaniemellä ja yksi Oulussa.

Tarjous on voimassa 1.3.-1.5.2021. Lue lisää www.riversideresidences.fi

 

Rovaniemi

Riverside Residences Oy

Riverside Residences tarjoaa LYNX ACE 600 moottorikelkan vuokran vuorokaudeksi hintaan 124 € sis.alv. (norm. 150 €)! Kelkkoja tällä hetkellä kaksi kappaletta Rovaniemellä ja yksi Oulussa.

Tarjouks on voimassa 1.3.-1.5.2021. Lue lisää www.riversideresidences.fi

 

Tampere

Vilmankämmen / Tampereen Pilates Studio

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €).

8 viikon ohjelma sisältää:

 • 4 kpl yksityistunteja
 • 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen
 • 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
 • 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme
 • Edenredin virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

Etu voimassa toistaiseksi, lue lisää täältä ›

 

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry

Tampereen Jumppatiimin kevätkaudella 2021 on nyt mahdollisuus liikkua pelkkien TAJUn videojumppien kanssa!

Tarjoamme mahdollisuuden hankkia katseluoikeuden TAJUn videojumpille kevätkauden 2021 ajaksi. Tarjolla 6 jumppaa koko kevään ajan toukokuun loppuun, jumpat vaihtuvat kuukausittain.
Tarjonnassa koko ajan vähintään yksi tehotreenitunti (esim. Muokkaus), tanssitreenitunti (esim. Suomitanssijumppa) ja kehonhuoltotunti (esim. Kehonhuolto).

Hinta 20€ + aikuisten vuoden 2021 jäsenmaksu 10€, yht. 30€.
Ilmoittautuminen tästä linkistä tai Tampereen Jumppatiimin ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa go.hoika.net. Videojumpat -ryhmään ilmoittautuneille ja maksun maksaneille osallistujille lähetetään sähköpostilla erillinen linkki videojumppiin.

Tarjous on voimassa 1.5.2021 asti, lue lisää osoitteessa www.tampereenjumppatiimi.net

 

Vantaa

Fii Wellbeing Oy

Fii Wellbeing – FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI + TREENI
Tämän combon avulla hyödynnät Firstbeat hyvinvointianalyysin tulokset parhaalla mahdollisella tavalla! Hyvinvointianalyysista saat arvokasta tietoa kehosi kuormituksen ja palautumisen tilasta sekä vinkkejä oman arjen kehittämiseksi hyvinvoinnin näkökulmasta. Mittauksen pohjalta luotu treeniohjelma takaa optimaalisen kehityksen ja yhteinen treenikerta toteutuksen turvallisuuden.

Sisältö:
– Firstbeat hyvinvointianalyysi (arvo 199€)
– Treeniohjelma sovitettuna esim. kotiin tai kuntosalille
– Yhteinen treeni liikunnanohjaajan kanssa
Hinta: 290€

Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen info@fiiwellbeing.com. Otsikoi viestisi “Edenred Firstbeat + treeni” ja ilmoita tilauksessa seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Vastausviestissä saat ohjeet maksun suorittamiseksi. Tarjouspaketin voit maksaa joko kokonaan tai osittain Edenredin virike-edulla. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Kajaanissa.

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka, lue lisää osoitteessa www.fiiwellbeing.com

 

 

11.01.21

Lounas- ja take away -tarjoukset ympäri Suomen

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
15.03.21

Nauti ikimuistoisista elämyksistä - tarkasta ohjeet lippujen ostoon

Viirike-edulla voit nauttia myös kulttuuritapahtumista, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa ohjeet, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.