Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi!


 

Verkkokurssit ja -valmennukset

Nordic Fit Mama

Nordic Fit Mama tarjoaa äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävät verkkovalmennukset 20 % alennuksella Edenredin Virike-edun käyttäjille!

Kaipaatko ohjeita liikuntaan ja ravintoon raskauden aikana? Kärsitkö raskauden aiheuttamasta vatsalihasten erkaumasta? Haluaisitko eroon pömppövatsasta, alaselkäkivuista ja mahdollisesta virtsankarkailusta? Nordic Fit Maman kaikki verkkovalmennukset ovat turvallisia ja asiantuntijoiden hyväksymiä sekä tutkitusti toimivia. Osallistuminen on helppoa ja voit treenata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Valmennukset on suunniteltu niin, että ne ovat toteutettavissa arjen tiimellyksessä. Lisätietoja valmennuksista www.nordicfitmama.fi

Maksuohjeet:

 1. Avaa MyEdenred ja valitse etusivulta Virike-edun alta “Luo mobiilimaksu”.
 2. Etsi haulla Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group ja valitse se klikkaamalla.
 3. Syötä haluamasi summa (koko valmennuksen summa tai osasuoritus). Laske -20% alennus loppusummasta ja vahvista maksu.
 4. Kun olet suorittanut maksun, lähetä kuva mobiilimaksun kuitista osoitteeseen info(at)nordicfitmama.fi ja kerro minkä valmennuksemme olet maksanut.
 5. Paluuviestinä saat linkin valmennukseen.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai koodeihin ja sen myöntää vain Nordic Fit Maman asiakaspalvelu, kun ostat valmennuksen, jonka voi maksaa Edenredin liikuntaedulla. Tarjous on voimassa 3.5.-3.7.2021

 

FitFarm

Edenredin käyttäjänä saat nyt kaikista FitFarmin suosituista verkkovalmennuksista 10 € alennuksen koodilla EDEN20!

FitFarmilla on laaja tarjonta online-valmennuksia, jotka sopivat eri elämäntilanteissa oleville henkilöille, joiden tavoitteet, haasteet ja taustat ovat erilaisia. Verkkovalmennus on loistava keino hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Ohjeet kulkevat mukanasi kätevästi missä ikinä oletkin ja pääset katsomaan niitä ajasta ja paikasta riippumatta. Ammattitaitoinen valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan, joten sinun ei tarvitse yrittää pärjätä yksin. Koko FitFarmin verkkovalmennusvalikoimaan pääset tutustumaan osoitteessa www.fitfarm.fi

Tarjous voimassa toistaiseksi. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai koodeihin ja sen myöntää vain FitFarmin asiakaspalvelu, kun ostat valmennuksen, jonka voi maksaa Edenredin liikuntaedulla.

 

Suorita valmennusmaksu MyEdenred-sovelluksen kautta:

 1. Aloita luomalla uusi mobiilimaksu MyEdenred-sovelluksessa.
 2. Syötä palveluntarjoajan nimi FitFarm hakukenttään ja valitse se maksunsaajaksi
 3. Syötä haluamasi summa (koko valmennuksen summa tai osasuoritus). Käytä alennuskoodi jo tässä vaiheessa vähentämällä sen arvo (10 €) loppusummasta ja vahvista maksu
 4. Ota hyväksytystä maksutapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se alennuskoodin EDEN20 kanssa FitFarmiin info@fitfarm.fi ja kerro mihin valmennusjaksoon haluat maksun käyttää.
 5. FitFarm tarkistaa maksutapahtuman ja tekee sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla. Mikäli olet maksanut vain osan loppusummasta FitFarm lähettää sinulle keskeneräisen tilauksen. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa niin pääset mukaan valmennukseen. Maksaessasi koko summan, FitFarm tekee koko tilauksen puolestasi. Huomaathan, että tilaus tilaukset käsitellään FitFarmin asiakaspalvelussa, joten tilausvahvistuksen lähettämisessä saattaa olla pieni viive.

 

HEROtreeni

HERO tarjoaa Edenredin käyttäjille kaikista 8 viikon valmennuksistaan -30 % alennuksen 30.6.2021 asti!

Valikoima sisältää monipuolisen tarjonnan treenipaketteja, jotka voi toteuttaa niin kotitreeneinä kuin kevään tullen ulkotreeneinä. Tutustu HEROn ammattitaitoisten valmentajien valmennuksiin www.herotreeni.fi ja hyödynnä mahtava tarjous!

Maksuohjeet:

 1. Avaa MyEdenred ja valitse etusivulta Virike-edun alta “Luo mobiilimaksu”.
 2. Etsi haulla Herotreeni ja valitse se klikkaamalla.
 3. Syötä valmennuksen summa, josta olet laskenut alennuksen -30 % ja vahvista maksu.
 4. Kun olet suorittanut maksun, lähetä kuva mobiilimaksun kuitista osoitteeseen info@herotreeni.fi ja kerro minkä valmennuksemme olet maksanut.
 5. Paluuviestinä saat kampanjakoodin, jolla pääset lunastamaan maksamasi valmennuksen nettisivuiltamme.
 6. Voit myös maksaa osan valmennuksesta henkilöstöedulla ja loppusumman laskulla. Tee maksu haluamallasi summalla ensin Edenredillä, ja ole sen jälkeen meihin yhteydessä sähköpostitse.
 7. Nauti edustasi ja energisoivista treeneistä!

 

Liikuntakeskus Lykke

Tarjoamme Edenredin käyttäjille LYKKE MUKANA -online asiakkuuden puoleen hintaan 10 €/kk!  LYKKE MUKANA palvelusta löydät laadukkaat videotunnit, livestriimit sekä taukojumpat. Palvelu on kehitetty palvelemaan asiakkaita erityisesti pandemian aikana.

LYKKE MUKANA -sivustolta löydät noin 25 erilaista, säännöllisesti päivittyvää video-ohjattua tuntia, joita voit treenata mihin vuorokauden aikaan tahansa oman aikataulusi mukaisesti.

Palvelu sisältää monipuolisesti ryhmäliikunnan lajeja; esim. JOOGA, PILATES ja VENYTTELY. Lihaskuntotunneista valikoimassa löytyy esim. REISI-PAKARA-VATSA- sekä RINTA-SELKÄ-KÄDET-tunnit. Haastavan treenin ystävälle tarjolla on erilaisia kuntopiiri- sekä HIIT-harjoituksia ja hyvää fiilistä hakevalle suosittelemme TANSSI-tuntia. LesMills-lajeista striimaus-valikoimaamme kuuluu BODYPUMP sekä BODYATTACK.

Palvelu on käytettävissä koko Suomessa ja tarjous koskee uusia Liikuntakeskus LYKKEn jäsenyyksiä.

Lue lisää osoitteesta www.liikuntakeskuslykke.fi

 

Strength & Movement Helsinki, online-valmennus

Strength & Movement Helsinki tarjoaa 3 kuukauden Online-treeni- ja ravintovalmennukseen 4. kuukauden kaupan päälle. Neljän kuukauden harjoittelun hinta on nyt vain 537 € (normaalisti 716 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin virike-edulla. Etu voimassa toistaiseksi.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat.
 • Ruokavalioanalyysin
 • Tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman
 • Harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan
 • 2 kuukausittaista etätapaamista ja messenger-/sähköpostituen
 • Mobiilisovelluksen
 • 14 päivän 100% rahat takaisin takuu

Online-valmennus, eli etävalmennus on joustava tapa harjoitella ohjatusti milloin ja missä haluat. Online-valmennuksessa saat kaikki Personal trainer -valmennuksen hyödyt, murto-osalla lähivalmennuksen hinnasta. Online-valmennuksemme eivät ole valmiita massatuotettuja verkkovalmennuksia, vaan aitoa yksilövalmennusta etänä. Videoidut treeniohjelmat, seuranta ja yhteydenpito valmentajan kanssa hoituvat etänä puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Saat monipuolisia ja tehokkaita videoituja harjoitusohjelmia kotiin ja kuntosalille. Ohjelmat painottuvat toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Tapojen rakentamiseen perustuva ravintovalmennuksemme auttaa sinua luomaan joustavia, pysyviä ja terveellisiä ravintotapoja, jotka tukevat painonhallintaasi, parantavat suorituskykyäsi ja lisäävät hyvinvointiasi, sekä sopivat elämäntyyliisi

Tutustu lisää

 

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssilla kohti parempaa suorituskykyä

Verkkokurssi sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin.

Verkkokurssilta saat vastauksia mm. kysymyksiin, mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat 1. hyvinvoinnin osatekijät 2. Kestävyysharjoittelu 3. Lihaskuntoharjoittelu 4. Lepo ja palautuminen 5. Ravitsemus. Luentojen lisäksi tulemme tekemään käytännön harjoitteita ja jakamaan neuvoja harjoittelun ohjelmointiin.

Tie Tuloksiin -verkkokurssin sisältö:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta kehittävästä harjoittelusta sekä hyvinvoinnin osa-alueista.
 • Harjoitusohjelmia
 • Esimerkkiruokavaliot miehille ja naisille sekä ruokapäiväkirjapohjan
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta -opas
 • Kotikuntoilu -opas
 • Hyvä startti kuntosalille -opas
 • Hyvä startti juoksuun -opas

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 59€ (norm. 95€), tarjous on voimassa toistaiseksi!

Tutustu kurssiin lisää ›

Mobiilimaksuohje ›

 

Trainer4You, Miellyttävä Muutos -verkkokurssi elintapamuutoksesi tueksi

Verkkokurssi antaa sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla. Osiot sisältävät myös tehtäviä, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa.

Miellyttävä muutos verkkokurssi koostuu viidestä suuremmasta osa-alueesta, jotka ovat 1. Onnistunut elämäntapamuutos 2. Uni, stressi ja tapojen muuttaminen 3. Onnistunut ravitsemusmuutos 4. Onnistunut arkiaktiivisuusmuutos 5. Onnistunut kuntoliikuntamuutos.

Miellyttävä Muutos -verkkokurssin sisältö:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta elämäntapamuutoksen polulle
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta -opas
 • Kotikuntoilu -opas
 • Hyvä startti kuntosalille -opas
 • Hyvä startti juoksuun -opas
 • Reseptipankki
 • Harjoitusohjelmia

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 59€ (norm. 135€), tarjous on voimassa toistaiseksi!

Tutustu kurssiin lisää ›

Mobiilimaksuohje ›

 

X-LAB (Lauttasaaren liikuntakeskus)

X-LAB tarjoaa online-jäsenyyden ryhmäliikuntatunneille hintaan 19,90€/kk!

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti, lue lisätietoa ja ohjeet täältä ›

Tutustu Helt-palveluun ›

 

Trainer4You, Psyykkisen valmennuksen työkalupakki itsensä kehittämiseen

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki on luotu sinulle, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, muodostaa pysyviä tapoja tai päästä huippusuorituksiin. Psyykkiset taidot ovat yhteydessä hyvinvointiin ja menestymiseen, mutta kuinka niitä voidaan käytännössä harjoitella ja hyödyntää? Tämän kurssin avulla jokaisella olisi mahdollisuus päästä kehittämään omaa itsetuntemustaan ja erilaisia psyykkisiä taitoja (kuten motivaatiota, itseluottamusta ja asennetta) sekä saavuttamaan tavoitteitaan ja luomaan pysyviä tapoja omassa arjessaan.

Kurssin avulla saat käyttöösi psyykkisen valmennuksen olennaisimpien osa-alueiden teoriatiedon sekä konkreettiset työkalut. Verkkokurssi jakautuu seuraaviin teemoihin: tapojen anatomia, kuka olen, mitä haluan, tavoitteen saavuttaminen, miksi, psyykkiset perustaidot, henkilökohtaisen kehittymisen psyykkiset taidot, psyykkiset suoritustaidot ja huippusuoritus.

Trainer4You, Psyykkisen valmennuksen työkalupakki itsensä kehittämiseen -verkkokurssi sisältää:

 • Noin 2 tuntia videoluentoja
 • Kattavan yli 60-sivuisen työkirjan, josta löytyy myös luennoilla käytettävät harjoitukset ja tehtävät

Trainer4You tarjoaa verkkokurssin hintaan 79€ (norm. 149€), tarjous on voimassa toistaiseksi!

Tutustu kurssiin lisää ›

 

Helsinki

TekFIT Kamppi

Yksilöllinen Personal Trainerin vetämä 1-1 kesäkuntovalmennus 2020-luvun kuntoteknologialla ekslusiivisessa kuntostudiossa Kampin keskuksen vieressä. Valmennus sopii erityisesti niille, joilla ei ole aikaa käydä tunteja kuntosalilla ja jotka haluavat säästää tunteja viikossa.

Kesto: 2x 20 minuuttia viikossa
Tulokset: Tavoitteesi mukaisesti, voit laihduttaa pysyvästi ilman jojoilua jopa -5kg per kk

 • 15x TekFIT-treenikertaa Kampissa 2020-luvun fitness-teknologian avulla
 • Kaikki harjoitukset tehdään omalla kehonpainolla, ilman liian raskasta treenausta
 • Personal Trainerin yksilölliset ohjauskerrat omalla kuntostudiollamme Kampin keskuksen vieressä
 • Personal Trainerin kehityksen seuranta & neuvonta

Edenredin virike-edulla 1x treeni lisäksi kaupan päälle! Kokeilukerta on maksuton (arvo 60€), varaa aika osoitteesta https://tekfit.fi/kokeile/

Tarjouspaketin voit maksaa joko kokonaan tai osittain Edenredin virike-edulla, sekä voit pilkkoa maksut Klarnalla.
Tarjous voimassa 31.7.2021 asti, varaa kokeilukerta ja lue lisää täällä ›

 

 

Erimover SUP

Erimover tarjoaa SUP-laudan vuokrauksen hintaan 15€/h! Lue lisää täältä ›

Tarjous voimassa 1.6.-31.8.2021!

 

Jyväskylä

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus tarjoaa lounastreenit nyt yhteishintaan 10 € sisältäen lounaan ja tunnin kuntosalitreenin/sulkapallo-/padelpelit (norm 16  – 25 €)! Tarjous arkisin klo 10.30-13.30.

Buugi tarjoaa myös lounasreenit yhteishintaan 12 €! Tämä paketti sisältää lounaan ja tunnin kuntosalitreenin/sulkapallo-/padel-/pingispelit arkisin klo 10.30-14.00.

Molemmat tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, lue lisää Buugista osoitteessa www. buugi.fi

 

Mikkeli

Kuntokeskus Ote

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella!

Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan. Käytössäsi ovat kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelumme. Etu sisältää myös kulkuavaimen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24.

Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella! Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta. Edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas ja se on voimassa toistaiseksi,lue lisää koekuukaudesta ›

 

Tampere

Vilmankämmen / Tampereen Pilates Studio

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €).

8 viikon ohjelma sisältää:

 • 4 kpl yksityistunteja
 • 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen
 • 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
 • 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme
 • Edenredin virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

Etu voimassa toistaiseksi, lue lisää täältä ›

 

 

11.01.21

Lounas- ja take away -tarjoukset ympäri Suomen

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
15.03.21

Nauti ikimuistoisista elämyksistä - tarkasta ohjeet lippujen ostoon

Virike-edulla voit nauttia myös kulttuuritapahtumista, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa ohjeet, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.