Lounasreportaasi: ravintola Hurrikaani

Lounasreportaasi: Lounaalla jääkiekkoaiheisessa ravintola Hurrikaanissa

 

Ravintola Hurrikaani toimii Jyväskylän jäähallin eli Synergia Areenan yhteydessä Hippoksella. Nimensä JYPin Liigajoukkueen lempinimestä saanut ravintola on ensisijaisesti joukkueen tarpeita palveleva ruokapaikka, jonka ovat löytäneet myös muut alueella työskentelevät.

 


 

“Perusasiakas jääkiekkoporukan ohella on raksamies työhaalarit päällä”, kertoo ravintolatoimen päällikkö Jari Leppänen. “Heille maistuu mikä tahansa hyvä ja ravitseva perusruoka ja ruokahalu on suuri. Sulassa sovussa heidän kanssaan käy jonkin verran liikuntatieteilijöitä Jyväskylän yliopistolta.”

Buffalounaalla on tänään gulassia ja Kievin kanaa. Ruoka on toden totta ravitsevan oloista ja soveltuu varmasti hyvin rankalle treenipäivälle – myös meille “taviksille”. Jääkiekkoaiheinen tunnelma viehättää varsinkin kaltaistani entistä JYP-junnua ja joukkueen menestysvuosiin voi palata seinällä olevien mestaruustaulujen myötä.

Lounaslista ›
Instagram:

@ravintolahurrikaani

@jypjyvaskyla

@nivespics

10.11.17

5 Tähden Tauko – Fazer Food Market

Yhteen lauseeseen tiivistäen kuvailisin Food Marketin olevan modernin kansainvälinen lounasravintolakeskittymä vahvalla suomalaisella kädenjäljellä.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Fazer Food Market
5.09.17

Lounastauon 10 käskyä

Oikeanlaisella ravinnolla ja pienillä teoilla voi helposti edesauttaa omaa jaksamista, vähentää lounaan jälkeistä väsymystä sekä tukea omaa hyvinvointia.

Lue lisää
Lounastauon 10 käskyä

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.