Restis ja Edenred-lounaskortti

Lounastauon jonot skippaat Restiksellä ja maksun hoidat Edenred-lounaskortilla

Lounastauon haluaa harvoin käyttää jonottamiseen. Tee tilauksesi ennakkoon Restiksellä ja skippaa jonot. Lounastauot on tehty nauttimista varten, eikö niin?


 

Tarjoukset Edenredin etujen käyttäjille 5.3.-2.4.2020

 

Herkulliset bowlit Ìsey Skyr Barista
Kokeile terveellisiä ja herkullisia Ísey Skyr Barin bowleja joko aamiaiseksi tai lounaaksi! Maksamalla Edenredin edulla saat bowlin nyt huikeaan tarjoushintaan 6,80 € (norm. 9,95 €). Tutustu bowl-valikoimaan. Ìsey Skyr Bar sijaitsee kauppakeskus AINOAssa Espoossa.

Näin hyödynnät tarjouksen: lisää Edenred-korttisi Restis-sovellukseen yläkulman R-kuvakkeen takaa löytyvistä asetuksista ja hyödynnä etusi kampanjakoodilla Edenred tai maksa kassalla Edenredillä ja mainitse kampanjakoodi Edenred. Tarjous on voimassa 5.3.-2.4.2020. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Perjantaipizzat Raxista

Tarjouksena normaalikokoinen vapaavalintainen take away -pizza 7,50 € (norm. 7,90 € – 10,90 €). Tarjous ei koske Fantasia-pizzaa 3:lla täytteellä. Tutustu pizza-valikoimaan.

Näin hyödynnät tarjouksen: lisää Edenred-korttisi Restis-sovellukseen yläkulman R-kuvakkeen takaa löytyvistä asetuksista ja hyödynnä etusi kampanjakoodilla Edenred. Tarjous on hyödynnettävissä vain Restis-sovelluksen kautta ostaessa. Tarjous on voimassa 5.3.-2.4.2020. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Restis-sovellus leimapassi

Lisäetuna löydät Restiksestä leimapassin, johon saat 9,50 euron arvoisista mobiiliostoksista aina leiman. Olitpa sitten maksanut ostoksesi lounaskortilla tai muilla maksutavoilla. Ja mikä parasta, saat aina viiden ja kymmenen leiman jälkeen herkullisen palkinnon.

Löydät myös maistuvat edut kupongeista, jotka voit maksaa kätevästi Edenred-kortillasi.
Edenred-kortti lisätään Restiksessä normaalin maksukortin tavoin oikean yläkulman R-kuvakkeen takaa löytyvistä asetuksista. Lounaskortilla maksamista Restiksessä koskevat samat rajoitteet kuin kivijalassa. Et voi ostaa lounaskortilla alkoholia ja ostoksen loppusummaa koskevat minimi- ja maksimirajat. Vuonna 2020 kertaoston minimiraja on 6,80 € ja se veloitetaan, vaikka ostos maksaisi vähemmän. Mikäli kertaostos on suurempi kuin 10,70 €, ei sitä voi maksaa Restiksessä.

Lataa Restis tästä:

Lataa Restis App Storesta

Lataa Restis Google Playsta

23.12.20

Lounasedun maksurajat vuonna 2021

Verottaja on vahvistanut ravintoedun arvot vuodelle 2021.

Lue lisää
19.02.18

Lounasetu käy myös ruokakaupoissa

Take away -trendi kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja lounaita napataankin yhä enemmän mukaan syötäväksi.

Lue lisää
Edenred -kortit käyvät nyt myös K-Citymarketeissa

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.