Meet Edenred People

Meet Edenred people – traineesta markkinoinnin spesialistiksi

Moikka, olen Jenna, ja tällä hetkellä kotikaupunkini on Helsinki, mutta sitä ennen kotini on ollut Espoossa, Vaasassa ja Sydneyssä. Rakastan aurinkoa, kahvia, tanssia sekä hyviä äänikirjoja. Rentoudun pitkillä juoksupoluilla tai viinilasillisella ystävien kanssa. Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet minulle aina tärkeitä, ja terveelliset elämäntavat sekä yleinen aktiivisuus ovat suuri osa arkeani. Nämä ovat syitä, joiden takia päädyinkin alun perin hakemaan Edenred Finlandille. Mikäpä olisikaan parempaa, kuin työskennellä yrityksessä, jonka liiketoiminnan ydin on hyvinvoinnin edistäminen.

Aloitin Edenred-urani myynnin tiimissä myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana elokuussa 2019, kun opintoni olivat pro gradu -tutkielmaa vaille valmiit. Tein pro gradu -tutkielmani lopulta Edenredille aiheena Työsuhde-etuuksien käyttöön liittyvät kuluttaja-arvot. Gradun ja kokoaikaisen työn yhdistäminen on kuuluisa akilleen kantapää, joten onnekseni pystyin käyttämään osan työajastani gradun työstämiseen. Työnantajalta ja esimieheltä saatu tuki oli arvokasta valmistumistani ajatellen, koska joustavuus työajan kanssa mahdollisti opintojeni tehokkaan loppuun viemisen.

Valmistuttuani KTM:ksi tammikuussa 2020 minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa Edenredillä Junior Customer Success Spesialistina. Pöydälläni oli sekä myynnin että markkinoinnin materiaaleja ja koin olevani tietynlainen linkki näiden kahden tiimin välillä. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni oli muun muassa avustaa viestinnässä isoimmille asiakkaillemme. Edenred-matkani jatkui eteenpäin kesällä 2020, kun siirryin myynnin tiimistä markkinointiin markkinoinnin asiantuntijaksi, ja pääsin tekemään vielä enemmän sellaisia töitä, jotka ohjaavat minua urallani suuntaan, johon haluankin mennä. Olen ylpeä , että olen päässyt etenemään urallani valmistuttuani, ja olen kiitollinen, millaista tukea siihen olen saanut.

Parasta työssäni on tietää, että olemme hyvän asian äärellä.

Pyrimme ohjaamaan ihmisiä aktiivisempaan ja terveellisempään elämään; liikunta, tauot, yleinen aktiivisuus, terveellinen ruokavalio ja palautuminen. Markkinoinnissa pyrimme, että ihmiset panostaisivat näihin asioihin ja seisomme edustamiemme asioiden takana.

Työpäiväni ovat hyvin monipuolisia, mikä on itselleni mieluista. En usko, että viihtyisin työssä, jossa tehtävät toistuvat täysin samanlaisina päivästä toiseen. Meillä on pieni tiimi, joten vastuuta on saanut ottaa. Monipuoliset työtehtävät myös opettavat paljon ja lisäävät ymmärrystä markkinoinnin kentästä kokonaisuudessaan, mikä on arvokasta erityisesti uran alkuvaiheessa. Täytyy sanoa, että harvoin on ”tylsää” työpäivää!

Työssäni saan olla luova ja tuottaa erilaista sisältöä. Arki pyörii paljon erilaisten projektien ja kampanjoiden parissa. Teen sekä sisäistä että ulkoista viestintää, joten saan olla päivittäin yhteydessä muihin organisaatiomme tiimeihin. Hyvä kommunikaatio tiimien välillä onkin edellytys toimivan yhteistyön takaamiseksi. Etenkin myynnin ja markkinoinnin yhteistyössä järjestettävät erilaiset asiakastilaisuudet ovat yksi työn herkuista, ja odotan kovasti aikaa, että tapahtumia pystyy jälleen järjestämään turvallisesti livenä.

Koen, että koulutuksesta saa hyvän pohjan työelämään. Markkinoinnin, viestinnän ja kuluttajatutkimuksen opintoni ovat erityisesti antaneet näkemystä siihen, miten työtäni toteutan. Esimerkiksi kuluttajatutkimus on kehittänyt minua tarkastelemaan asiakkaan näkökulmaa analyyttisesti ja analysoimaan kuluttajan käyttäytymistä. Markkinoinnista muun muassa mielikuvien luomisen tärkeys ja arvon rakentaminen ovat hyviä oppeja. Viestinnän opinnoista taas olen saanut matkaani erilaisten kohderyhmien tunnistamisen, mikä auttaa oikeanlaisen ja kohdennetun tekstin tuottamisessa.

Opeteltuja teorioita, on saanut vietyä käytäntöön myös työelämässä ja päässyt näkemään, että nämä voivat oikeastikin olla hyödyllisiä työkaluja, eikä niitä kannata unohtaa ottaessaan hypyn työmaailmaan. Teorioiden lisäksi, yliopistosta on tarttunut matkaan ajattelumalleja ja tapaa hahmottaa maailmaa ja työskentelyään. Itsensä kehittäminen tulee olemaan tärkeää varmasti myös jatkossa jatkuvasti muuttuvassa ympäristössämme. Hektisessä maailmassa täytyisi muistaa ottaa aikaa myös luovalle ajattelulle ja esimerkiksi strategian pohtimiselle suorittavan työn lisäksi.

Edenredillä ihmiset luovat hyvän hengen, ja toisista välitetään.

Huomasin erityisesti Koronan aiheuttaman poikkeusolon aikana, kuinka paljon energiaa saan ympärillä olevista ihmisistäni. Toisten kannustaminen ja tukeminen on tärkeää ja erityisesti koronakeväänä 2020 tiimiltä saatu tuki korostui, kun epävarmuus vastavalmistuneena oli käsin kosketeltavaa. Tuolloin koin tiimiltä saadun tuen yhdeksi parhaista asioista Edenredillä.

Olen löytänyt työkavereista ystäviä, joiden kanssa näemme myös vapaa-ajalla. Tämä kertoo työyhteisöstämme; meillä voi saada ystäviä yli tiimirajojen ja meillä vallitsee muutenkin hyvä yhteishenki. Olemme osa kansainvälisesti isoa toimijaa, ja Suomen toimistollammekin sekaamme mahtuu kansainvälistä porukkaa, mikä on mielestäni rikkaus.

Lempi työsuhde-etuni on lounasetu, sillä se mahdollistaa mukavat hetket lounaan parissa, jolloin voi vaihtaa kuulumiset työkavereiden kanssa. Lisäksi intohimoisena liikkujana virike-etu tukee monipuolista harrastustoimintaani, mikä on mahtavaa.

Oletko kiinnostunut ottamaan seuraavan askeleesi työelämässä Edenredillä?

Haluamme kuulla sinusta! Katso tällä hetkellä  avoimet paikat niiden omalta sivulta tai sieltä löydät myös tiedot avoimen hakemuksen lähettämiselle.

Teksti: Vilma Vuorenmaa & Jenna Juutilainen

4.03.21

Meet Edenred people - Melisan polku asiakaspalvelusta teknologian kehitysvastuuseen

Hei, nimeni on Melisa ja olen ollut osa Suomen Edenred- porukkaa viime syyskuusta lähtien. Aloitin työni asiakaspalvelussamme, jossa pääsin heti mukaan tehokkaan tiimimme vauhdikkaaseen arkeen. Tässä roolissa kumottiinkin ennakko-oletukseni finanssialalta, jonka olen nähnyt hyvin joustamattomana ja jokseenkin byrokraattisena. Customer Care -tiimimme osallistuu lähes päivittäin palveluidemme kehittämiseen ...

Lue lisää
28.08.20

Have you met Edenred Finland? - 5 faktaa fintechin ja hyvinvoinnin yhdistävästä yrityksestä

Uuden työntekijän kertomana 5 asiaa, jotka kuvaavat Edenred Finlandin erityispiirteet työpaikkana. "Aloitin Edenredillä maaliskuun lopussa, joten olen saanut kuluneen kesän aikana kertoa uudesta työnantajastani. Havahdun toistuvasti tilanteeseen, jossa kerrottuani työpaikkani olevan Edenred Finland Oy, näen kysymysmerkkien nousevan sarjakuvamaisesti keskustelukumppanini pään päälle. Tilanne jatkuu usein niin, että puolisoni täsmentää kyseessä olevan ”se lounarifirma” ..."

Lue lisää
Edenred global tree

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.