Bistro O Mat take away

Noutoruokaa kotiin Edenredin lounasedulla

 

Koronan vaikutukset ovat maailmanlaajuiset ja osuivat voimakkaasti myös suomalaiseen yhteiskuntaan: poikkeustila pakotti ravintolat sulkemaan asiakastilansa ja suomalaiset siirtymään etätöihin.

 


 

Edenredin #takeawaytalkoot muistuttaa, että lounasetua voi käyttää myös kotitoimistolla. Tilaamalla ruokaa kotiin tai hakemalla noutoruokaa lempiravintolastasi teet muutakin, kuin helpotat omaa arkeasi ja säästät aikaa, samalla kun joku muu kokkaa puolestasi. Autat ahkeria ravintoloitsijoita ansaitsemaan elantonsa vaikeina aikoina.
 

Lounasravintola siirtyy take away -malliin

 

Eräs takeawaytalkoisiin osallistunut ravintola on lounasverkostoomme kuuluvat Bistro O Mat, jolla on toimintaa sekä Kirkkonummella, että Tapiolan Ainoassa. Ravintolan henkilökunta suhtautuu hyvään ruokaan intohimoisesti ja tekee parhaansa tarjotakseen nykyisessä poikkeustilanteessa herkullista ja lohduttavaa kotiruokaa.
 


 

Nauti lempiravintolastasi kotonakin

 

Minna Salmi-Paakkari on yksi ravintolan monista asiakkaista, joka on siirtynyt etätöihin ja koko perhe on kotona. Hän kuuli sosiaalisen median kautta Bistro O Matin tarjoavan nykyään myös take awayta ja on helpottunut, että lounasetua voi käyttää sekä noutoruokaan että kotiinkuljetukseen. ”Bistro O Mat on lempiravintolani. Täällä on hyvistä raaka-aineista valmistettua ruokaa, sitä tehdään suurella sydämellä. Onneksi lounasetua voi käyttää myös poikkeusaikana”, toteaa Minna.
 


 

Löydä take away -ravintola läheltä sinua

 

Nauti maistuvasta noutoruoasta Edenredin lounasedulla!
Löydät take-awayta ja kotiinkuljetusta tarjoavat ravintolat listaltamme ›
Tai voit etsiä ravintoloita käyttöpaikkahaustamme ›
Lisäksi voit maksaa Edenredillä tilatessasi ruokaa Woltin verkkosivuilta ›
 

17.04.21

Lounasetu sopii myös etätyöntekijälle

Pidä palauttava lounastauko myös etänä työskennellessäsi - hae vaikka take-away annos lähiravintolastasi, tai kaupan valmisruokatiskiltä Edenredin lounarilla.

Lue lisää
27.12.20

Lounasedulla voi maksaa myös kotiinkuljetuksen

Tilatessasi ruokaa kotiinkuljetuksella, voit maksaa maksaa myös kotiinkuljetuskustannukset lounasedulla.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.