Palaa arkeen turvallisesti, monipuolisesti ja edullisesti

 

Whimissä on kaikki kaupungissa liikkumisen vaihtoehdot yhdessä sovelluksessa. Whim Urban 30 on kausilippusi pääkaupunkiseudun kaikkiin julkisiin kulkuvälineisiin, 30 päivän lippu alkaen 59,70 €.

Whim tarjoaa nyt 10 € alennuksen uusille Whim Urban 30 -tilaajille!
Käytä HSL:n busseja, metroja, ratikoita ja lähijunia rajattomasti. Rullaile TIER-sähköpotkulaudoilla ja maksa vain käytöstä tai tee 30 minuutin kaupunkipyöräajeluja niin paljon kuin haluat. Lisäksi saat kympin takseilla ja edullisilla vuokra-autoilla liikkumiseesi aivan uutta joustavuutta ja mukavuutta.

Whim on kansainvälisesti palkittu suomalainen liikkumissovellus, jonka avulla voit varata ja maksaa kaikki matkasi matka kerrallaan tai kätevällä kausitilauksella. Whimillä on tehty jo yli 10 miljoonaa matkaa, joten liity joukkomme ja tee liikkumisesta monipuolisempaa.

Ohjeet edun lunastamiseen:

  1. Lataa Whim, täytä profiilitiedot ja lisää maksukortin tiedot.
  2. Valitse Urban 30 -tilaus ja haluamasi HSL-vyöhyke.
    Aktivoi etukoodi* PALUU10 syöttämällä se tilauksen etukoodi- kenttään ja paina käytä-nappulaa.
  3. Sovellus ohjaa sinut HSL:n vahvaan tunnistautumiseen. Kirjaudu sisään HSL-tunnuksellasi tai luo uusi HSL-tunnus.
  4. Vahvista Urban 30 -tilaus. Alennus näkyy tilauksella ennen maksua.

Lue lisää

*Etukoodin viimeinen voimassaolopäivä on 30.9.2020 ja se on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Edun voi käyttää vain kerran. Lue lisää Whimin sivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.