Ranskan G7-huippukokouksen 2 000 toimittajaa ruokailee vastuullisemmin Edenredin ratkaisun avulla

G7-organisaatio valitsi globaalin, työelämän maksuratkaisujen johtavan toimittajan Edenredin yhdeksi yritystukijaksi Ranskan Biarritzissa 24.-26.8.2019 pidettävään huippukokoukseen. Noin 2 000 kansainväliselle kokoukseen osallistuvalle toimittajalle annetaan Edenredin konsernin suunnittelema, valmistama ja rahoittama ravintolakortti, jota he voivat käyttää tapahtuman ruokailuissa. Edenredin ratkaisun avulla toimittajat voivat valita mitä ja missä haluavat syödä, eikä turhaa ruokajätettä synny.

 

Edenredin Ticket Restaurant -ohjelman innoittama G7-huippukokoukseen räätälöity prepaid-kortti on voimassa kokouksen ajan iltaisin paikallisissa ravintoloissa, jotka kuuluvat Edenredin kumppaniverkostoon. Tällä tavoin G7-organisaatio voi kytkeä huippukokouksen paikallistalouteen ja antaa ympäri maailmaa saapuville toimittajille ja kokouksen osallistujille mahdollisuuden nauttia baskilaisesta ruokakulttuurista.

 

Toimittajien maksuihin käytetään Edenredin maailmanlaajuista järjestelmää, jota hyödynnetään konsernin markkinoimissa muissakin ratkaisuissa.Tämän järjestelyn avulla toimittajat voivat valita, mitä ja missä he haluavat syödä, eikä turhaa ruokajätettä synny. Näin noudatetaan G7-maiden Ranskan puheenjohtajakaudella tehtyjen sitoumusten henkeä ISO 20121 standardin mukaisesti. Samassa hengessä ja ympäristön suojelemiseksi kortit kerätään huippukokouksen lopussa kierrätykseen. Aikaisemmin ruokailut on järjestetty kollektiivisesti buffet-tyyliin.

 

 

Koko huippukokouksen ajan Edenredillä on myös mahdollisuus esitellä sosiaalisia sitoumuksiaan näyttelytilassa.Tilan tarkoituksena on esitellä ratkaisuja, joita G7-huippukokouksessa on toteutettu, jotta tapahtuma täyttäisi ympäristövastuunsa mahdollisimman hyvin. Tilassa esitellään esimerkiksi tasapainoista ravitsemusta. Edenredin ja Ranskan Eurooppa- ja ulkoasianministeriön välinen hyväntekeväisyyssopimus on siten osoitus halusta esitellä turvallisia, innovatiivisia, sosiaalisia ja ympäristöystävällisiä esimerkkiratkaisuja Biarritzin huippukokouksen eri sidosryhmille.

 

Edenredin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bertrand Dumazy kertoo: ”Biarritzin huippukokous on Ranskan G7-puheenjohtajakauden h-hetki. Sen järjestämisestä vastaavat tiimit palavat halusta tehdä tapahtumasta edustavan esimerkin Ranskan ympäristövastuusta.Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on alamme johtajana valittu edustamaan Ranskan teknistä huippuosaamista ja sosiaalista mallia. Olemme saaneet kehittää innovatiivisen Edenred G7 ravintolakortin, joka hyödyttää sekä toimittajia ja ravintolan omistajia että paikallistaloutta.”

 

Edenred konsernista

Edenred on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Edenredin 8 500 työntekijää ovat sitoutuneet parantamaan työssäkävijöiden elämänlaatua ja yritysten tehokkuutta sekä kasvattamaan kumppanimyyjiensä tuloja. Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii 46 maassa. Maailmanlaajuisen teknisen alustan ansiosta konserni hallinnoi 2,5 miljardia suoritusta vuonna 2018, jotka tehtiin pääasiassa mobiilisovelluksilla, verkkoalustoilla ja korteilla. Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue lisää Edenredistä

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.