Säänkestävää syyslomatekemistä koko perheelle

Lupasipa Pekka Pouta syksylle sitten aurinkoa, pilvistä tai sadetta  – Suomi on onneksi täynnä lapsiystävällisiä tekemistä sadepäiville sekä ulkoilmaseikkailuita auringon pilkahdellessa. Hauskojen tekemisten parissa lasten loma sujuu mukinoitta ja virkistyt itsekin arjesta poikkeavista aktiviteeteista.
 


 

Pomppuiloa sateen keskellä

 
Kiinnostaisiko sinua mitata telinevoimistelijataitosi ja kokeilla millaisia hyppyjä ja temppuja uskallat tehdä? Jos vastasit kyllä tai edes epäröivästi ehkä, suosittelemme suuntaamaan Rush trampoliinipuistoon! Rush trampoliinipuisto on taattu onnistunut syyslomatekeminen –  sateisinkin päivä muuttuu hauskaksi pomppien ja samalla saa itsekin päivän liikuntasuorituksen tehtyä.

 

Lähde seikkailulle eläinpuistoon

 
Poutaisempana päivänä raitis ulkoilma houkuttelee virkistäytymään sisällä pönöttämisen sijaan. Kiinnostava retki eläinpuistoon tai -pihaan hapekkaassa ilmassa on mielenkiintoinen päivätekeminen kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille.

 

Pura energiaa koko perheen voimin Super Parkissa!

 

Super Park on monipuolinen puisto, jossa riittää tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Testatkaa yhdessä erilaisia lajeja ja pelejä tai kokeilkaa taitojanne vaikka Freestyle Hallissa. Päivälippu on voimassa koko päivän, joten eri lajeja voi testata niin paljon kun energiaa vain riittää.

Puistoja löytyy ympäri Suomea, katso tarkemmat tiedot täältä.

 

Kulttuurikokemuksia lasten kanssa

 
Teatteri mielletään usein vanhempien lauantai-iltojen iloksi vaikka myös lapsille suunnattuja näytöksiä on paljon ympäri Suomen. Muun muassa TicketMasterin kautta on haettavissa lapsiystävällisiä näytöksiä.

 

Kaikkiin Edenredin edulla toteutettavat syyslomatekemiset löydät myös käyttökohdehaustamme.

Iloisia syyslomapäiviä!

15.03.21

Nauti ikimuistoisista elämyksistä - tarkasta ohjeet lippujen ostoon

Virike-edulla voit nauttia myös kulttuuritapahtumista, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa ohjeet, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto
10.11.17

5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

Finnkino Omenassa on ensimmäinen täysin uuden premiumkonseptin mukainen Lounge-Sali.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.