Join our network

Tärkeä vuodenvaihteen tiedote käyttöpaikoille

 

Hyvä kumppanimme,

Toivomme, että yhteistyö kanssamme on sujunut menestyksekkäästi ja että kumppanuutemme on tukenut toimintaanne myös tänä haastavana aikana. Yhä useampi yritys tarjoaa lounas- ja virike-etua työntekijöilleen ja toivomme, että etujen tarjoamisen yleistyminen tarkoittaa myös sinulle kasvavaa kassavirtaa. Alla tärkeää tiedotusasiaa ensi vuoteen liittyen.

Lounasedun maksurajat vuodelle 2021 ovat max. 10,90 € ja min. 6,90 €.

 

Tilitä setelit ajoissa

Muistathan tilittää vuoden 2020 lopussa vanhenevat setelit ajoissa. Setelin voimassaoloaika on merkitty setelin vasempaan ylänurkkaan. Tarkistathan myös ajoissa, että teillä on tilityslomakkeita tilitystä varten.

 

Aikataulu Lounassetelitilityksille

Lounassetelit, joiden voimassaoloaika päättyy 31.12.2020, tulee olla vastaanotettuna Edenredillä tilitystä varten viimeistään 15.1.2021.  Sujuvan ja vakuutetun toimituksen varmistamiseksi suosittelemme tilityksiinEdenredin noutopalvelua. Kun käytät noutopalvelua, lähetä vanhentuneet setelit viimeistään 12.1.2021.

Emme hyvitä vanhentuneita seteleitä, jotka vastaanotetaan 15.1.2021 jälkeen. Huomioithan päivämäärän myös, jos lähetät setelit postitse. Mikäli postitat setelit meille noutopalvelun sijaan, suosittelemme postittamaan setelit vähintään viikkoa ennen. Edenred ei vastaa mahdollisista postin toimitusviivästyksistä. Postitse lähetettäessä osoite on Edenred Finland Oy, PL 49, 00511 Helsinki.

Huomaathan, että vastaanotamme setelit vain noutopalvelun tai postin kautta lähetettynä.

 

Aikataulu Virikesetelitilityksille

Virikesetelit, joiden voimassaoloaika päättyy 31.12.2020, tulee olla vastaanotettuna Edenredillä tilitystä varten viimeistään 26.2.2021.  Sujuvan ja turvallisen toimituksen varmistamiseksi suosittelemme tilityksiinEdenredin noutopalvelua. Kun käytät noutopalvelua, lähetä vanhentuneet setelit viimeistään 19.2.2021.

Emme hyvitä vanhentuneita seteleitä, jotka vastaanotetaan 26.2.2021 jälkeen. Huomioithan päivämäärän myös, jos lähetät setelit postitse. Mikäli postitat setelit meille noutopalvelun sijaan, suosittelemme postittamaan setelit viimeistään 15.2.. Edenred ei vastaa mahdollisista postin toimitusviivästyksistä. Postitse lähetettäessä osoite on Edenred Finland Oy, PL 49, 00511 Helsinki.

Huomaathan, että vastaanotamme setelit vain noutopalvelun tai postin kautta lähetettynä.

 

Tilaa seteleiden noutopalvelu täältä

 

Lisää tilityslomakkeita voit tilata täyttämällä yhteydenottolomakkeen täällä: edenred.fi/palveluntarjoaja/tuki/

 

Päivitetyt Lounas- ja Virikesetelit 2021

Lounasseteliarvot 2021 ovat 10,90 €, 10,40 € ja 9,30 €.

Virikeseteliarvot 2021 ovat 10 € ja 5 €.

 

Hyödynnä Edenredin markkinointituki

Muista päivittää sivuillesi ja sosiaaliseen mediaan tieto, että hyväksyt Edenredin maksuvälineitä. Logoja löydätmateriaalipankistamme.

Mikäli yritykselläsi on tarjota Edenredin edunsaajille kohdistettuja tarjouksia, voit ilmoittaa tarjouksestasi ilmaiseksi sivuillamme. Kanavamme tavoittavat kymmeniä tuhansia sinulle mahdollisesti uusia asiakkaita ympäri Suomea.

 

Hyödynnä markkinointikanavat

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.