Tauolla Helppojen Kotisivujen kanssa

Tauolla Helppojen Kotisivujen kanssa

Hei Leo! Kiva juttu, että sinulta löytyi aikaa lähteä tauolle kanssamme tänään. Kuulin, että olette ottaneet käyttöönne Edenredin tuotteita. Mitä etuja teillä on tarjolla työntekijöillenne?

– Meillä on käytössämme Edenred -kortti (Ticket Duo), joka kattaa sekä lounas- että virike-edun ja Edenred Työmatka (Ticket Transport) työmatkaedun tarjoamiseen.

 

 

 

 

Miten päädyitte tällaiseen ratkaisuun?

– Haluamme koko ajan kehittää työntekijöidemme hyvinvointia. Pohdimme millaisia keinoja hyödyntämällä työntekijät viihtyisivät töissä paremmin. Koimme, että nämä olivat hyviä etuja saada rahalle vastinetta ja tarjota mielekästä tekemistä työntekijöille myös vapaa-ajalla. Edut ovat olleet meillä käytössä tämän vuoden alkupuolelta asti.

 

Miten teillä käytetään näitä etuja?

– Meillä edut tarjotaan kaikille työntekijöille heti koeajan päätyttyä. Virike- ja matkaetu lisätään palkan päälle, lounasetu puolestaan vähennetään palkasta käytön mukaan. Työpisteemme lähistöllä ei ole juurikaan lounasravintoloita tarjolla, mutta lähikaupassa etua tulee käytettyä lähes päivittäin. Lounasetua tulee hyödynnettyä paljon myös vapaa-ajalla. On kätevää, että lounasrahaa saa ladattua kortille oman tarpeen mukaan.

 

Kuulostaa järkevältä. Onko eduista tullut palautetta?

– Edut ovat olleet mieluisia ja henkilöstö on käynyt porukalla esimerkiksi leffassa. On mukavaa huomata, että henkilöstö viihtyy yhdessä vapaa-ajallakin! Koen, että edut lisäävät sekä työhyvinvointia että yhteisöllisyyttä työpaikoilla. Virike-etua hyödyntämällä vapaa-ajallakin on helpompi puuhata jotain yhteistä kivaa.

 

Kiva juttu. Kiitos oikein mukavasta tauosta!

 

Tietoja asiakkaasta:

Helpotkotisivut

Toimiala: Verkkosivujen suunnittelu

Henkilöstön määrä: 7

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Edenred -kortti (Ticket Duo) ja Edenred Työmatka (Ticket Transport)

 

Tutustu Edenred-korttiin›

Tutustu Edenred Työmatkakorttiin›

14.11.17

Tauolla WSP Groupin kanssa

Eduista on tykätty kovasti ja kiitosta on tullut etenkin siitä, että etuja voi hyödyntää monessa paikassa – myös kulttuurin parissa.

Lue lisää
14.11.17

Tauolla aluehallintoviraston kanssa

Edut lisäävät työhyvinvointia paljonkin. Toki myös muut tekijät, kuten hyvä johtaminen ja mielekäs työ ovat osa työhyvinvointia.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.