Tauolla Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun kanssa

Tauolla Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun kanssa

Hei Jukka! Mukavaa, että ehdit kanssamme tauolle tänään. Kuulimme, että teillä on Edenredin tuotteita käytössänne?

– Näin on! Meillä on käytössämme liikuntaan ja kulttuuriin hyödynnettävä Virikekortti, joka on ollut käytössä vuoden 2017 alusta asti.

 

Mahtavaa! Miten päädyitte ottamaan edun käyttöönne?

– Halusimme tarjota henkilöstöedun, joka kohdentuisi koko henkilöstölle. Olemme tarjonneet aikaisemmin esimerkiksi työpaikkaliikuntaa, mutta vain osa työntekijöistä on halunnut osallistua. Mietimme, mikä olisi sellainen etu, joka sopisi kaikille, olipa sitten kulttuurin tai liikunnan harrastaja. Virike-etua käyttäessä voi päättää mihin edun haluaa käyttää – mahdollisuuksia on monia.

 

Se on ihan totta. Kuinka teillä käytetään tätä etua?

– Tarjoamme etua vakituisille työntekijöille sekä päätoimisille, pitkäaikaisille sijaisille. Korttiin ladataan 75 euroa lukukautta kohden, eli yhteensä 150 euroa vuodessa.

 

Kuulostaa hyvältä. Millaista iloa eduista on ollut?

– Moni on pitänyt juuri siitä, että etua voi käyttää eri tarkoituksiin. Itse olen käyttänyt etua teatteri- ja konserttilippuja ostaessa – nyt kesällä hankin virike-edun avulla itselleni festarilipun. On tärkeää, että on olemassa etu, jota voi hyödyntää haluamallaan tavalla sellaisena ajankohtana kuin itselle sopii. Yksi opettajistamme kertoi käyneensä joka kuukausi elokuvissa edun myötä. Edun kautta voi löytää juuri itselleen sopivan tavan virkistyä vapaa-ajalla.

 

Kiva kuulla! Minkä vuoksi tämän kaltaiset edut ovat mielestäsi tärkeitä?

– Mielestäni on tärkeää, että työnantaja tarjoaa virikkeitä myös työajan ulkopuolella. Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin. Kun henkilökunta voi hyvin, myös työyhteisö ja koko koulu voivat paremmin. Tällöin työ sujuu paremmin ja sekä oppilaat että opettajat saavat parempaa palvelua.

 

Se on todella tärkeää. Kiitos oikein mukavasta tauosta!

 

Tietoa asiakkaasta:

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu

Toimiala: perusopetus ja lukiokoulutus

Henkilöstön määrä: 93

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Virikekortti

 

Tutustu Virikekorttiin›

14.11.17

Tauolla HR-tilipalvelu Oy:n kanssa

Työntekijät ovat tyytyväisiä, kun he kokevat, että heitä arvostetaan. He ymmärtävät, että etu ei ole automaatio vaan palkinto laadukkaasta työstä ja erinomaisesta asenteesta.

Lue lisää
14.11.17

Tauolla Lemminkäisen kanssa

Etäpäiville on haluttu tarjota mahdollisuus käyttää lounasetua ja valita lounaspaikka etätyöpisteen mukaan.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.