Tauolla HR-tilipalvelu Oy:n kanssa

Tauolla HR-tilipalvelu Oy:n kanssa

Hei Harri! Mukavaa, että ehdit kanssamme tauolle tänään. Teillä on kuulemma Edenredin palveluja käytössänne. Millaisia etuja tarjoatte työntekijöillenne?

– Tarjoamme työntekijöillemme Edenred -edun (Ticket Duo), joka kattaa samalla kortilla sekä lounas- että virike-edun. Olimme aluksi hankkimassa perinteisiä paperisia lounareita, mutta päädyimme kuitenkin tähän modernimpaan ratkaisuun, koska yrityksemme on keskittynyt reaaliaikaiseen sähköiseen taloushallintoon. Koen, että se on ollut oikea ratkaisu, sillä palvelu on toiminut erittäin hyvin.

 

 

Minkä takia halusitte ottaa edut käyttöön?

– Koimme ennen kaikkea, että tämä on hyvä tapa sitouttaa henkilökuntaa. Halusimme palkita heidät muullakin kuin pelkällä rahalla, vaikka onhan tässäkin toki rahallinen arvo. Haluamme tukea henkilökuntamme työhyvinvointia, ja tämä on yksi keino – joskaan ei ainoa. Koimme myös, että on tärkeää, että työntekijä saa itse kanavoida edun oman mielenkiinnon kohteeseen – teatteriin tai vaikkapa urheiluun. Jokainen saa käyttää edun juuri itselleen parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Se on ihan totta! Kenelle kaikille etuja teillä tarjotaan?

– Tarjoamme etuja lähtökohtaisesti kaikille vakinaistetuille ja kokoaikaisille työntekijöille.

 

Miten nämä edut ovat vaikuttaneet työpaikallanne?

– Ainakin lounasreviiri on laajentunut lounasedun myötä. Ennen meillä suosittiin eväitä, mutta nyt työntekijät käyvät rohkeammin eri paikoissa syömässä – myös yhdessä. Tällä tavoin edut ovat lisänneet myös sosiaalisuutta työpaikallamme positiivisella tavalla.

 

Kiva kuulla, onko eduista tullut jonkinlaista palautetta?

– Edut ovat olleet mieleisiä. Se on näkynyt pienenä lisääntyneenä hymynä ja tyytyväisyytenä. Työntekijät ovat tyytyväisiä, kun he kokevat, että heitä arvostetaan. He ymmärtävät, että etu ei ole automaatio vaan palkinto laadukkaasta työstä ja erinomaisesta asenteesta.

 

Näinhän se on! Kiitos mukavasta juttutuokiosta ja tauosta!

 

Tietoa asiakkaasta:

HR-tilipalvelu Oy

Toimiala: kirjanpito ja tilinpäätöspalvelu, palkanlaskenta – reaaliaikainen taloushallinto

Henkilöstön määrä: 17 henkilöä

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Edenred -kortti (Ticket Duo)

www.hr-tilipalvelu.fi

 

 

Lue, kuinka lisätä työhyvinvointia henkilöstöeduilla ›

 

14.11.17

Tauolla aluehallintoviraston kanssa

Edut lisäävät työhyvinvointia paljonkin. Toki myös muut tekijät, kuten hyvä johtaminen ja mielekäs työ ovat osa työhyvinvointia.

Lue lisää
6.02.18

Tauolla Questbackin kanssa

Lounasetu on kaikille tasapuolinen ja reilu vaihtoehto etenkin organisaatiossa, jossa on paljon liikkuvia työntekijöitä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.