Tauolla Lemminkäisen kanssa

Tauolla Lemminkäisen kanssa

Hei Anu ja Riia, mukavaa, että pääsitte kanssamme tauolle tänään. Kuulin, että olette ottaneet käyttöönne lounas- ja virikekortin. Miten päädyitte tällaiseen?

– Otimme lounas- ja virikekortit käyttöön huhtikuussa 2016. Halusimme tarjota työntekijöillemme rahallisia etuja, joita hyödyntämällä henkilöt voivat itse päättää, mihin ne käyttävät.

 

 

Kuulostaa hyvältä! Miten teillä käytetään näitä etuja?

– Meillä lounaskortti on tarkoitettu toimihenkilöille etäpäiviä varten. Toimistopäivinä sopimusruokalamme tarjoaa hyvää lounasta, mutta etäpäiville on haluttu tarjota mahdollisuus käyttää lounasetua ja valita lounaspaikka etätyöpisteen mukaan. Haluamme edistää tasa-arvoista ja kaikille yhteistä etätyön kulttuuria. Toistaiseksi meillä etäillään noin kerran viikossa.

Lounassaldoa ladataan sen mukaan, kuinka paljon oman arvion mukaan etäpäiviä viettää. Virikekortti tarjotaan kaikille yli neljän kuukauden työsuhteessa oleville, ja etua saa vapaasti käyttää niin liikuntaan kuin kulttuurin kokemiseen. Moni on käyttänyt etua esimerkiksi laskettelukeskuksiin, uimahalleihin ja vaikkapa Mega Zonessa hurjasteluun.

 

Koetteko, että edut ovat vaikuttaneet työhyvinvointiin?

– Ilman muuta. Lounasetu helpottaa etäpäiviä, ja on mukavaa, että virikekorttia voi käyttää oman mielensä mukaan. Kuulimme myös yhteisillä toimialapäivillämme, että Lappeenrannan porukka oli yhdistänyt virikekortin käyttämisen virikepäivään, jolloin he olivat käyneet porukalla keilaamassa. Sellainenkin toiminta yhdistää mukavasti työntekijöitä!

 

Varmasti! Millaista palautetta eduista on tullut?

– Kortti on koettu helppokäyttöiseksi ja käteväksi. On myös koettu tärkeäksi, että saa itse valita, mihin virike-etua käyttää. Jos jokin ongelma on yllättänyt, on siihen aina löytynyt ratkaisu nopeasti. Toki virikepuolella voisi olla enemmänkin vaihtoehtoja, mutta tarjonta kasvaa onneksi jatkuvasti.

 

Kiva kuulla. Kiitos virkistävästä tauosta!

 

Tietoa asiakkaasta:

Lemminkäinen

Toimiala: Rakennusala

Henkilöstön määrä: noin 4700

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Edenred Virike- ja lounaskortti.

 

Lue, kuinka lisätä työhyvinvointia henkilöstöeduilla ›

14.11.17

Tauolla Helppojen Kotisivujen kanssa

Haluamme koko ajan kehittää työntekijöidemme hyvinvointia. Pohdimme millaisia keinoja hyödyntämällä työntekijät viihtyisivät töissä paremmin.

Lue lisää
Tauolla Helppojen Kotisivujen kanssa
13.11.17

Tauolla Momentin Groupin kanssa

Kartoitamme työntekijöidemme hyvinvointia vuosittain – ja tämä on yksi tapa lisätä sitä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.