Tauolla Momentin Groupin kanssa

Tauolla Momentin Groupin kanssa

Heippa Mari! Mukavaa, että pääsit tauolle kanssamme tänään. Kuulin, että teillä on käytössänne Edenredin tuotteita. Mitä etuja tarjoatte työntekijöillenne?

– Olet kuullut aivan oikein! Meillä on käytössämme Edenred -kortti (Ticket Duo), eli sekä lounas- että virike-etu.

 

 

Kiva kuulla. Kuinka päädyitte juuri näihin etuihin?

– Meillä oli aikaisemmin käytössämme lounassetelit Edenrediltä ja liikuntasetelit puolestaan toiselta palveluntarjoajalta. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että olisi hallinnollisesti helpompaa, mikäli tuotteet tulisivat samalta palveluntarjoajalta. Teimme kilpailutuksen, ja Edenred nousi ylitse muiden. Edenredin etuja voi hyödyntää kattavasti monessa paikassa ja hallinnointiprosessi käy joutuisasti. Halusimme myös luopua seteleistä ja hypätä nykyaikaan. Nyt edut löytyvät kätevästi samalta kortilta ja olemme voineet luopua setelien jakamisesta. Nykyinen käytäntö on ollut käytössämme tämän vuoden alusta lähtien.

 

Kenelle kaikille tarjoatte etuja?

– Olemme osa konsernia, joten eri liiketoimilla on eri tapoja menetellä. Me tarjoamme lounasetua noin 50-henkisen toimistomme työntekijöille, jotka tekevät säännöllistä toimistotyöaikaa. Virike-etua tarjotaan konsernin sisällä puolestaan kaikille halukkaille.

 

Millaista palautetta eduista on tullut?

– Eduista on tykätty paljon ja niitä hyödynnetään ahkerasti. Meillä työntekijät lounastavat paljon yhdessä työpaikan lähellä sijaitsevissa ruokapaikoissa. Aluksi seteleistä luopuminen arvelutti osaa työntekijöistä. Totuttelun myötä ne saivat kuitenkin positiivisen vastaanoton. Nyt kun kortti ei seteleiden tavoin sido lounasetua yhteen kiinteään summaan, ei tule ostettua esimerkiksi turhia suklaapatukoita lounaan päälle. Korttia käyttämällä voi kätevästi käyttää vain sen summan, minkä lounas maksaa.

 

Miksi koet, että tällaiset edut ovat hyödyllisiä?

– Uskon, että tällaisilla eduilla on mahdollisuus lisätä merkittävästi työhyvinvointia. Kartoitamme työntekijöidemme hyvinvointia vuosittain – ja tämä on yksi tapa lisätä sitä. Haluamme työnantajana tukea, että työntekijöillämme on mahdollisuus ravitsevaan, monipuoliseen lounaaseen ja mielekkäisiin virikkeisiin vapaa-ajalla. Haluamme tukea terveellisiä elämäntapoja, sillä se edesauttaa jaksamista ja hyvinvointia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

 

Tietoja asiakkaasta

Momentin Group

Toimiala: Suomalaisomisteinen konserni, jonka toimialoihin kuuluvat laadukkaiden alkoholijuomien maahantuonti ja myynti, ravintolatoiminta, kiinteistösijoitus, pienpanimotoiminta, sekä vientitoiminta ja tuotekehitys. Konsernilla on liiketoimintaa Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa.

Henkilöstön määrä: yhteensä yli 150 henkiköä

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Edenred -kortti (Ticket Duo)

 

14.11.17

Tauolla HR-tilipalvelu Oy:n kanssa

Työntekijät ovat tyytyväisiä, kun he kokevat, että heitä arvostetaan. He ymmärtävät, että etu ei ole automaatio vaan palkinto laadukkaasta työstä ja erinomaisesta asenteesta.

Lue lisää
14.11.17

Tauolla WSP Groupin kanssa

Eduista on tykätty kovasti ja kiitosta on tullut etenkin siitä, että etuja voi hyödyntää monessa paikassa – myös kulttuurin parissa.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.