Tauolla SOSTEn kanssa

Tauolla SOSTEn kanssa

Hei Kirsi! Mukavaa, että ehdit kanssamme tauolle tänään. Teillä on kuulemma käytössänne Edenredin tuotteita?

– Kyllä! Meillä on ollut käytössämme lounas- ja virikesetelit alusta asti. Noin vuosi sitten siirsimme lounasedun Edenred -kortille (Ticket Duo). Elokuussa teimme saman myös virike-edulle. Nyt molemmat edut löytyvät kätevästi samalta kortilta.

 

Kuulostaa hyvältä! Miksi päädyitte ottamaan juuri nämä edut käyttöönne?

– SOSTEn taustalla on kolme perustajajärjestöä, jotka ovat yhdistyneet uudeksi järjestöksi: SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:ksi. Perustajajärjestöillä oli hieman eri käytäntöjä etuuksien suhteen, mutta nyt lounasetu tarjotaan kaikille työntekijöillemme luontoisetuna. Haluamme, että koko henkilökunta voi virkistyä ravitsevan aterian äärellä työpäivän aikana. Lounas- ja virike-edun yhdistävä kortti on varsin käyttäjäystävällinen ratkaisu: kortilla edut eivät vanhene samalla tavalla kuin setelit, ja mobiili-appilla pystyy kätevästi tarkistamaan, kuinka paljon saldoa on jäljellä.

Miten edut näkyvät työpaikkanne arjessa?

– Lounasetu kannustaa ihmisiä syömään enemmän yhdessä. Toimipisteemme läheisyydessä on laaja lounastarjonta. Usein käytävillä kuuleekin yhteistä pohdiskelua siitä, mihin tänään mennään syömään. Työnantajana haluamme tukea työntekijöidemme jaksamista, ja uskon, että lounastauko vaikuttaa siihen merkittävästi. Virike-edut, jotka lisättiin Ticket Duo korttiin, ovat puolestaan käyttökokemuksena meille vielä uusi juttu, joten niistä ei vielä ole juurikaan kerrottavaa.

Millaisia odotuksia teillä on virike-edun suhteen?

Haluamme panostaa työssä jaksamiseen ja kannustaa henkilöstöä sekä liikkumaan että huolehtimaan omasta terveydestään myös vapaa-ajalla. Me emme tietenkään voi vaikuttaa siihen, hyödyntääkö työntekijä etua – mutta ainakin olemme tarjonneet siihen mahdollisuuden. Uskon, että edut madaltavat kynnystä lähteä kokeilemaan uusia tapoja virkistäytyä – oli se sitten uimista tai leffassa käymistä.

Minkä takia tällaiset edut ovat teille tärkeitä?

– Sen lisäksi, että ne edistävät työhyvinvointia, uskon tällaisten etujen olevan myös tärkeä kilpailuetu työnantajalle. Hyvien työntekijöiden saaminen ei ole aina itsestäänselvyys. Tilille tippuvat eurot palkkana eivät aina ratkaise ja rinnalla on hyvä olla muitakin kannustimia – kuten nämä edut ja hyvä työterveyshuolto – jotka osoittavat, että työntekijää arvostetaan ja hänestä halutaan pitää huolta. Tällaiset edut ovat erittäin hyvä ja kustannustehokas tapa tarjota virkistystä henkilöstölle.

 

Se on varmasti aivan totta. Kiitos paljon virkistävästä tauosta!

 

Tietoa asiakkaasta:

SOSTE – Suomen sosiaali ja terveys ry

Toimiala: Sosiaali- ja terveysalan kattojärjestö

Henkilöstön määrä: 50

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Edenred -kortti (Ticket Duo)

 

 

Tutustu Edenred-korttiin›

13.11.17

Tauolla Momentin Groupin kanssa

Kartoitamme työntekijöidemme hyvinvointia vuosittain – ja tämä on yksi tapa lisätä sitä.

Lue lisää
14.11.17

Tauolla Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun kanssa

On tärkeää, että on olemassa etu, jota voi hyödyntää haluamallaan tavalla sellaisena ajankohtana kuin itselle sopii.

Lue lisää
Tauolla Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun kanssa

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.