Tauolla WSP Groupin kanssa 1

Tauolla WSP Groupin kanssa

Hei Carina, Merja ja Jenni. Teillä on kuulemma käytössä Edenredin tuotteita. Millaisia etuja tarjoatte työntekijöillenne?

– Meillä on ollut tämän vuoden tammikuusta lähtien käytössämme Edenred -kortti (Ticket Duo), joka kattaa sekä lounas- että virike-edun. Sitä ennen meillä oli käytössämme lounas- ja liikuntasetelit, mutta halusimme helpottaa hallinnollista työtä ja yhdistimme edut samalle kortille. Tarjoamme etuja lähtökohtaisesti kaikille työntekijöillemme.

 

WSP Group

 

Miksi olette päätyneet tarjoamaan juuri näitä etuja?

– Meillä oli pitkään käytössämme lounas- ja liikuntasetelit. Halusimme kuitenkin tarjota mahdollisuuden myös kulttuurielämyksiin, mutta emme kaivanneet enää kolmatta setelinippua. Edenredin virike-etu kattaa kätevästi sekä liikunta- että kulttuuripuolen, ja niiden lisäksi myös lounasedun pystyi liittämään samalle kortille. Se tuntui loogiselta ja helpolta ratkaisulta.

 

Miten työntekijänne hyödyntävät etuja?

– Meillä on työpaikkaruokala, jossa moni hyödyntää lounasetua. Työpisteemme lähellä on myös kivoja ravintoloita ja etäpäivinä etua voi hyödyntää milloin missäkin. Kortti on seteleitä helpompi vaihtoehto myös siinä mielessä, että aikaisemmin seteli oli aina tietyn summan arvoinen. Korttia voi puolestaan käyttää joustavammin, toki verottajan asettamien rajojen puitteissa. Yrityksemme on hyvin yhteisöllinen, joten syömme ja järjestämme mielellämme kaikenlaisia tapahtumia yhdessä.

 

Millaista palautetta edusta on tullut?

– Eduista on tykätty kovasti ja kiitosta on tullut etenkin siitä, että etuja voi hyödyntää monessa paikassa – myös kulttuurin parissa. Moni on kokenut edut myös helppokäyttöisinä: mobiilisovelluksen kautta on helppo pysyä kärryillä siitä, kuinka paljon on käyttänyt mitäkin etua ja kuinka paljon etuja on vielä jäljellä. Saimme myös tilaisuuden lähteä mukaan Edenredin kokeiluun, jossa virikepuolen maksu on mahdollista tehdä mobiilimaksuna MyEdenred –sovelluksen kautta. Tästä on tullut työntekijöiltä erittäin positiivista palautetta.

 

Koetteko, että tällaisilla eduilla on vaikutusta työhyvinvointiin?

– Ehdottomasti. Järjestämme viretoimintaa monessa muodossa, mutta haluamme myös palkita työntekijöitämme tarjoamalla etuja. Se on myös työnantajan osoitus siitä, että työntekijästä halutaan pitää huolta. Haluamme helpottaa työarkea lounasedulla ja vapaa-ajan toimintaa puolestaan virike-edulla. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta vapaa-ajalla on suuri merkitys – ja se vaikuttaa luonnollisesti myös töissä jaksamiseen.

 

Tietoa asiakkaasta:

WSP Finland Oy

Toimiala: Ympäristön suunnittelu

Henkilöstön määrä: Yli 450

Käytössä olevat Edenredin tuotteet: Edenred -kortti (Ticket Duo)

 

Tutustu henkilöstöetuihin›

14.11.17

Tauolla SOSTEn kanssa

Työnantajana haluamme tukea työntekijöidemme jaksamista, ja uskon, että lounastauko vaikuttaa siihen merkittävästi.

Lue lisää
6.02.18

Tauolla Questbackin kanssa

Lounasetu on kaikille tasapuolinen ja reilu vaihtoehto etenkin organisaatiossa, jossa on paljon liikkuvia työntekijöitä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.