Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen

Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen

TFW Helsingin taustalla vaikuttavat valmentajat Johannes “Hatsolo” Hattunen, Petri “Jet Lili” Rasanen sekä vuoden 2013 postiivisimmaksi suomalaiseksi sekä vuoden innostajaksi palkittu rap-artisti, himoliikkuja ja motivaatiovalmentaja Elastinen aka Kimmo Laiho. TFW Helsinki on virallinen Training For Warriors Affiliate.


 

Lue miten Training for Warriors on Edenredin yhteistyöstä hyötynyt:

 

”Otamme vastaan Edenredin kortteja, seteleitä sekä nykyään myös mobiilimaksuja. Asiakkaamme kyselivätkin paljon Edenredin mobiilimaksumahdollisuuden perään, joten hienoa että mobiilimaksaminen on nyt mahdollista.

Olemme kokeneet mobiilimaksujen vastaanoton helpoksi. Asiakas lähettää esimerkiksi kuvakaappauksen maksusta, jonka jälkeen tarkistamme maksun Edenredin Kumppani-portaalista. Meillä on iltavastaanotto auki kerran viikossa, joten tällainen etämaksumahdollisuus on kätevä ja joustava palvelu asiakkaillemme.

Uskon, että työnantajalta saatu liikuntaetu ylipäänsä madaltaa kynnystä kokeilla uusia lajeja ja näin ollen tuo liikunta-alan yrittäjille uusia asiakkaita. Meillekin on tullut uusia asiakkaita, jotka kertovat saaneensa liikuntaetua työnantajiltaan ja maksavat edulla palvelumme.”

-Kati Oksanen, Asiakkuus- ja tuotepäällikkö, Training for Warriors

Liity Kumppaniverkostoon ›

12.02.18

Treenaakotona.com hankkii uusia asiakkaita Edenredin avulla

Ensinnäkin koimme, että työsuhde-etumaksuvälinetarjoajat ovat hyviä kumppaneita ja keino saada lisää asiakkaita.

Lue lisää
Treenaakotona.com hankkii uusia asiakkaita Edenredin avulla
10.11.17

5 Tähden Tauko – Optimal Performance

Optimal Performance on valmennusyritys, jonka tiimiläisten intohimona on parantaa asiakkaiden elämänlaatua fiksumman ravinnon, liikkeen ja levon avulla.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Optimal Performance

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.