Treenaakotona.com kertoo Edenred-yhteistyöstä

Treenaakotona.com kertoo Edenred-yhteistyöstä

Treenaakotona.com on suomalainen verkkotreenipalvelu, joka mahdollistaa treenaamisen missä ja milloin vain internet-yhteyden avulla. Palvelu tarjoaa viikoittain uudet treenit, jotka suoritetaan ammattitaitoisen virtuaaliohjaajan kanssa.

Treenaakotona.com on ollut Edenredin yhteistyökumppani vuodesta 2016 lähtien. Koska meitä kiinnosti tietää, miten verkossa toimiva palveluntarjoaja kokee Edenred-yhteistyöstä saadut hyödyt, päätimme haastatella yhtä yrityksen perustajista.

 

 


 

Lue miten Treenaakotona.com on Edenredin yhteistyöstä hyötynyt:

 

”Ensinnäkin koimme, että työsuhde-etumaksuvälinetarjoajat ovat hyviä kumppaneita ja keino saada lisää asiakkaita. Edenred oli entuudestaan tuttu, joten verkostoon liittyminen oli helppo päätös. Liittyminen sujui vaivattomasti.

Olemme hyödyntäneet Edenredin ilmaista mainostilaa ja saaneet uusia asiakkaita myös tätä kautta. Palveluamme on nostettu niin Edenredin blogissa kuin myös Facebook-sivuilla.

Niin me, kuin myös asiakkaamme ovat kokeneet erityisen kätevänä Edenredin uuden mobiilimaksutoiminnon. Mobiilimaksujen vastaanotto on ollut helppoa; asiakas ilmoittaa meille maksaneensa jäsenyyden ja me tarkistamme maksun Edenredin kumppani-portaalista. Tämän jälkeen aktivoimme uuden asiakkaan jäsenyyden. Toki perinteisiä seteleitäkin tulee vielä maksuvälineenä, mutta mobiilimaksut yleistyvät jatkuvasti.”

 

Eija Kainulainen, yksi Treenaakotona.comin perustajista

 

Liity Kumppaniverkostoon ›

Olisiko sinun yritykselläsi tarjous, jota haluaisit mainostaa Edenredin kanavissa? Ilmoita tarjouksesi täällä.

14.11.17

Tauolla Helppojen Kotisivujen kanssa

Haluamme koko ajan kehittää työntekijöidemme hyvinvointia. Pohdimme millaisia keinoja hyödyntämällä työntekijät viihtyisivät töissä paremmin.

Lue lisää
Tauolla Helppojen Kotisivujen kanssa
6.02.18

Tauolla Questbackin kanssa

Lounasetu on kaikille tasapuolinen ja reilu vaihtoehto etenkin organisaatiossa, jossa on paljon liikkuvia työntekijöitä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.