Treenaakotona.com hankkii uusia asiakkaita Edenredin avulla

Treenaakotona.com hankkii uusia asiakkaita Edenredin avulla

Treenaakotona.com on suomalainen verkkotreenipalvelu, jonka mahdollistaa treenaamisen missä ja milloin vain internet-yhteyden avulla. Palvelu tarjoaa viikoittain uudet treenit, jotka suoritetaan ammattitaitoisen virtuaaliohjaajan kanssa. 


 

Näin treenaakotona.com on Edenredin yhteistyöstä hyötynyt:

 
”Ensinnäkin koimme, että työsuhde-etumaksuvälinetarjoajat ovat hyviä kumppaneita ja keino saada lisää asiakkaita. Edenred oli entuudestaan tuttu, joten verkostoon liittyminen oli helppo päätös. Liittyminen sujui vaivattomasti.

Olemme hyödyntäneet Edenredin ilmaista mainostilaa ja saaneet uusia asiakkaita myös tätä kautta. Palveluamme on nostettu niin Edenredin blogissa kuin myös Facebook-sivuilla.

Niin me, kuin myös asiakkaamme ovat kokeneet erityisen kätevänä Edenredin uuden mobiilimaksutoiminnon. Mobiilimaksujen vastaanotto on ollut helppoa; asiakas ilmoittaa meille maksaneensa jäsenyyden ja me tarkistamme maksun Edenredin kumppani-portaalista. Tämän jälkeen aktivoimme uuden asiakkaan jäsenyyden. Toki perinteisiä seteleitäkin tulee vielä maksuvälineenä, mutta mobiilimaksut yleistyvät jatkuvasti.”

Eija Kainulainen, yksi Treenaakotona.comin perustajista

12.02.18

Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen

Otamme vastaan Edenredin kortteja, seteleitä sekä nykyään myös mobiilimaksuja. Asiakkaamme kyselivätkin paljon Edenredin mobiilimaksumahdollisuuden perään, joten hienoa että mobiilimaksaminen on nyt mahdollista.

Lue lisää
Training for Warriors – Taisteluhenkeä treenistä arkeen
12.02.18

CrossFit liikuttaa lokakuussa

CrossFit on monipuolinen kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan nopeutta, notkeutta, lihasvoimaa ja kestävyyttä.

Lue lisää
CrossFit voimaharjoittelu

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.