lataa Whim-sovellus

”Työmatkaetu parhaimmillaan” – Whimin voi maksaa helposti Edenredin työmatkaedulla

Edenred Finland ja liikkumissovellus Whimin kehittäneen MaaS Globalin yhteistyö mahdollistaa Edenredin työmatkaedun käyttämisen maksutapana Whim-sovelluksessa.

Työmatkaedulla yritykset tukevat henkilökunnan työmatkustamista

Edenredin työmatkaedun kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Työmatkaetu on yksi monista työsuhde-eduista, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen. Edun avulla yritykset voivat tukea työntekijöidensä julkisen liikenteen käyttöä kustannustehokkaasti. Joukkoliikenteen käyttö pienentää hiilijalanjälkeä ja ympäristökuormitusta, eli edun tarjoaminen on myös kestävän kehityksen arvojen mukaista.

Työsuhde-edut ovat työnantajien tapa erottautua edukseen. Nykyään työpaikoilla kannustetaan kestävämpien liikuntamuotojen käyttöön, vaikka ennen esimerkiksi leasing-autot olivat suosittuja. Edenredin työmatkaetu on moderni, työntekijöiden jaksamista sekä ympäristön huomioiva etu, jolla yritykset voivat saada aikaan myös kustannussäästöjä. Työnantaja voi vähentää työmatkaedun hankintakulut tuloverotuksessaan ja lisäksi etua voi tarjota halutessaan vain osalle henkilöstöä. Työmatkaliikkuminen julkisilla kulkuvälineillä tai pyöräillen lisää henkilöstön hyvinvointia.

Edenred Työmatka käy maksuvälineenä Whim-sovelluksessa

Merkittävä syy työmatkaedun suosion kasvuun on myös sen käytön helpottuminen. Edenredin Työmatkakortti käy maksuvälineenä myös Whim-mobiilisovelluksessa. Whimin avulla työmatkaetua voi käyttää kaikkiin liikkumismuotoihin yhdellä sovelluksella. Sovelluksesta löytyy monia kulkuvälineitä busseista kaupunkipyöriin. Työmatkakortti käy maksuvälineenä suoraan Whim-mobiilisovelluksessa esimerkiksi kausilippuun.

Whimin lisääminen työmatkaedun piiriin on Edenredin asiakkaiden toteutunut toive.

– Olemme iloisia voidessamme Edenred-yhteistyön myötä tarjota asiakkaillemme tämän uuden maksutapamahdollisuuden, kommentoi MaaS Globalin maajohtaja Jarkko Jaakkola.

Sekä henkilöstö, työnantaja että ympäristö hyöytyvät edusta

Joukkoliikenteen käyttö pienentää hiilijalanjälkeä ja vähentää ympäristökuormitusta. Työmatkaliikunta on helppoa arkiliikuntaa, joka tukee henkilöstön hyvinvointia ja työssä jaksamista. Julkisen liikenteen käyttäjät saavat enemmän hyötyliikuntaa kuin yksityisautoilevat työntekijät.

Etu luo myös kustannussäästöjä. Kun henkilöstö kulkee joukkoliikenteellä tai esimerkiksi pyöräillen, yritykset tarvitsevat vähemmän pysäköintipaikkoja. Työnantaja voi tarjota työmatkaedun palkan päälle tai osana nykyistä rahapalkkaa. Lue lisää työmatkaedun verotuksesta ›.

Tutustu työmatkaetuun ›

Näin Whim ja Edenred Työmatka toimivat ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.