Virkistä henkilökuntaa Virike-edulla!

Henkilöstön kiittäminen joulun aikaan on kaunis ele, joka määrittää millaisissa merkeissä kulunut työvuosi päättyy ja uusi alkaa. Muista työntekijöitäsi tänä vuonna virkistävillä ja mieleenpainuvilla Edenred-eduilla! Virike-etu ja Delicard-lahjakortti toimivat myös henkilökunnan joululahjoina ja kuluneesta vuodesta kiittämiseen.

 

Virkistä työntekijöitäsi verovapaasti Virike-edulla!

Työnantaja voi tarjota Edenredin liikunta- ja kulttuurietua eli Virike-etua verovapaasti 400 euroa vuodessa. Jos yrityksenne ei vielä ole antanut koko vuoden 2021 etua työntekijöille, voitte ladata lisää Virike-etua joululahjaksi. Virike-etu lisää hyvinvointia työntekijän haluamalla tavalla. Etu antaa nimittäin jokaiselle vapauden valita itse valitsemansa käyttökohteet esimerkiksi palauttavista liikuntaharrastuksista tai mieltä virkistävistä kulttuuritapahtumista.

Edenredin 15 000 liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikan verkosto tarjoaa loputtomat vaihtoehdot edun käyttöön. Virike-etua voi käyttää myös moniin online-kursseihin ja -tapahtumiin.

Lue lisää ja lataa Virike-etua ›

 

Itse valittu lahja on paras lahja: Delicard®-lahjakortilla onnistut varmasti

Muista työntekijöitäsi, asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi Delicard-lahjakortilla. Delicard on laadukas lahjakortti, jolla kiität, muistat ja palkitset yrityksesi tärkeitä ihmisiä helposti ja kustannustehokkaasti. Lahjakortti toimitetaan suoraan saajan kotiosoitteeseen tai eDelicardina sähköpostiin. Delicardin laajasta tuotevalikoimasta löytyy takuulla jokaiselle sopiva lahja.

Jokainen vastaanottaja valitsee haluamansa lahjan Delicardin laadukkaasta tuotevalikoimasta, johon kuuluu design-tuotteita, ruokalahjoja ja arjen luksusta. Työntekijöiden joululahjat osuvat siis takuulla oikeaan, sillä jokainen saa valita itselleen sopivan tuotteen monista huolella mietityistä vaihtoehdoista. Mikä parasta, Delicard on enintään 100€ arvoisena ja kaikille työntekijöille annettuna verovapaa lahja.

Tutustu ja tilaa Delicard-lahjakortteja ›

19.09.21

Yrittäjä, hyödynnä luontoisetusi

Yrittäjänä sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi luontoisetuina, koska niiden verovähennysoikeudesta syntyy selkeää taloudellista hyötyä.

Lue lisää
luontoisedut
6.09.21

Uudet Delicard®-lahjakortit ovat täällä

Delicard®-lahjakortilla kiität, muistat, onnittelet tai osoitat arvostuksesi helposti. Delicard-lahjakortti sopii kaikkiin lahjantarpeisiin, ja laatutakuumme takaa onnistumisen. 

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.