Jääkö pikkujoulut ja virkistystoiminta tänä vuonna väliin? Virkistäydy Virike-edulla!

Tänä vuonna olemme olleet tilanteessa, missä olemme joutuneet rajoittamaan sosiaalista kanssakäymistä, ja työpaikat ovat joutuneet perumaan lähes kaikki tiimihenkeä nostattavat, rentouttavat ja palkitsevat tilaisuudet ja tapahtumat. Emme saa kuitenkaan unohtaa näiden merkitystä työntekijöiden jaksamiseen ja motivaatioon. Nyt korona uhkaa myös tulevaa pikkujoulukautta.

Voimme kuitenkin keksiä tapoja palkita ja järjestää jotain piristävää nykyisessä muuttuvassa ja epävarmassa tilanteessa. Muista tänä vuonna työntekijöitäsi virkistävillä ja mieleenpainuvilla Edenred-eduilla.

 

Verovapaat edut pelastavat joulusesongin: Virkistäydy Virike-edulla

 

Työnantaja voi antaa liikunta- ja kulttuurietua, eli Virike-etua, verovapaasti 400€ vuodessa. Jos ette ole vielä antaneet vuoden 2020 etua kokonaan, voitte ladata lisää Virike-etua joululahjaksi työntekijöillenne. Virike-etu kasvattaa hyvinvointia ja sillä annat työntekijöille vapauden valita itse käyttävätkö he edun palauttavaan liikuntaharrastukseen, vai mieltä virkistävään kulttuuriin, vaihtoehtoja on tuhansia. Virike-etua voi käyttää muun muassa moniin online-kursseihin ja -tapahtumiin.

 

 

Lue lisää ja lataa Virike-etua >>

 

Vältä, mutta välitä – Delicard® on tämän vuoden paras lahjavinkki

 

Älä käytä tänä vuonna aikaasi joululahjojen valintaan! Muista työntekijöitäsi ja liikekumppaneitasi Delicard-lahjakortilla, josta jokainen lahjansaaja saa itse valita mieleisensä vaihtoehdon.  Delicard on vaivaton ja laadukas vaihtoehto, sekä lahjan antajalle että saajalle. Lahjakortti voidaan lähettää kätevästi suoraan saajan kotiosoitteeseen tai sähköpostiin. Delicardin uusittu, laaja valikoima koostuu korkealaatuisista ruoanlaitto, sisustus ja kodintarvike tuotteista. Ja mikä parasta, Delicard on enintään 100€ arvoisena ja kaikille työntekijöille annettuna verovapaa lahja.

 

 

Tutustu ja tilaa Delicard-lahjakortteja >>

 

 

19.02.18

Yrittäjä, hyödynnä luontoisetusi

Yrittäjänä sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi luontoisetuina, koska niiden verovähennysoikeudesta syntyy selkeää taloudellista hyötyä.

Lue lisää
luontoisedut
15.11.17

Hyvinvointia henkilöstöeduilla

Työelämän 2 trendiä: Työn ja vapaa-ajan raja hämärtyy ja palkan merkitys motivaattorina vähenee.

Lue lisää
Henkilöstöedut vaikuttavat työhyvinvointiin

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.