Muista työntekijöitäsi kesäisellä Delicard lahjakortilla

 

Osoita arvostus haastavana aikana työntekijöillesi ja yhteistyökumppaneillesi Delicard-lahjakortilla. Mikä helpointa voit tilata myös sähköisen eDelicardin vaikka heti vastaanottajan sähköpostiin.

 

Osoita arvostus Delicard -lahjakortilla

Uusi Delicard Kesä-lahjakortti on täydellinen lahja kesän viettoon. Valikoimaan olemme valinneet laadukkaita ja etenkin kesään sopivia tuotteita: kaikkea upeista keittiötarvikkeista koko perheen ja kaveriporukan peleihin. Viettipä vastaanottaja kesäänsä miten hyvänsä, Delicardista löytyy mieluinen lahja.

 

Tutustu Delicard Kesä -korttiin ›

 

Suomalaiset yrittäjät näkyvät Delicardin valikoimassa

Muistathan myös suomalaisia yrittäjiä sisältävät Sydämellä ja Marimekko -korttimme. Etenkin nyt on tärkeää, että tuemme suomalaista yrittäjyyttä. Delicardin valikoimasta löytyy muun muassa suomalaiseen designiin erikoistuneita yrittäjiä kuten Jokipiin Pellava, Marimekko, VAJA Finland sekä Valona.
Meidän suomalaisten muotoilua katsotaan maailmalla arvostaen ja sitä myös jäljitellään paljon. Jos suunnittelemme tuotteita vastuullisesti ja ekologisesti, sillä on aidosti vaikutusta.” – Elina Mäntylä, CEO & designer, Valona Oy.

Lisäksi ruokatuotteiden puolelta suomalaisuutta edustaa etenkin luomutuotantoon erikoistunut perheyritys Malmgård, Lapin superfoodeihin erikoistunut Arctic Warriors sekä suussa sulavaa suklaata taikova Taiga Chocolate.

”Halusimme nostaa kotimaiset superfoodit niille kuuluvaan asemaan. Meillä on täällä Suomessa maailmanluokan raaka-aineita lähes hyödyntämättä. Kaikki tuotteemme on 100 % luonnollisia ja pohjoisesta kerättyjä. Mitään ei lisätä ja mitään ei jätetä pois” – Tuija Kauppinen, Co-founder, Arctic Warriors.

Delicard Sydämellä -korttiin valikoituja suomalaisia yrittäjiä yhdistää kotimaisuuden lisäksi vastuullisuus, laadukkuus sekä luonnonmateriaalien innovatiivinen hyödyntäminen. Näitä tuotteita löytyy myös muista Delicard-lahjakorteista.

Tutustu kaikkiin Delicardin lahjakortteihin > 

23.11.18

Delicard palkitsee yksilöllisesti

Digitaalisessa maailmassa palkitsemisen pitää olla sujuvaa ja helppoa.

Lue lisää
Delicard - Palkitsemisen täytyy olla helppoa
5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
Delicard lahjakortit: Unlimited Original Premium Nordic Design

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.