Delicard - Palkitsemisen täytyy olla helppoa

Delicard palkitsee yksilöllisesti

Strategia- ja markkinointijohtajamme Juhamatti Muuraiskangas kertoo tässä artikkelissa ajatuksiaan siitä, mitä vaatimuksia nykyinen digitaalinen ja nopeatempoinen maailma on tuonut henkilöstön palkitsemiseen.

Digitaalisessa maailmassa palkitsemisen pitää olla sujuvaa ja helppoa. Arvostusta lisää, kun saaja pääsee itse valitsemaan lahjansa etukäteen mietitystä valikoimasta.

Olemme yhtä mieltä siitä, että positiivisen palautteen antaminen on paitsi yksittäiselle saajalle ja työyhteisölle rohkaisevaa, myös antajalle tuottoisaa, sitouttavaa ja pidemmän päälle ratkaisevan tärkeää. Palautetta tehostaa sen konkretisointi.

”Palkitsemisen tulee olla helppoa, mikä tänä päivänä tarkoittaa digitaalista toimimista”, sanoo Juhamatti .

Palkitseminen helposti ja turvallisesti verkossa

”Valikoimassamme hyödynnämme pitkäaikaista markkinajohtajan kokemusta suomalaisille sopivista palkitsemismuodoista. Tiedämme pitkällä kokemuksella, mikä on lahjan antajalle paras ja helppo vaihtoehto ja mitä lahjan saaja arvostaa.

”Asiakasyritykset voivat laadukkaasta valikoimasta valita kulloiseenkin palkitsemiskohteeseen sopivan tuotteen. ”Loppukäyttäjä saa Delicard-kortin, jolla lunastaa itselleen mieluisan kokonaisuuden”, Juhamatti kuvailee helppokäyttöistä ja joustavaa palkitsemispolkua.

Hän korostaa sitä, että palkinnon tulee olla laadukas ja toisaalta yrityksessä ei tulisi joutua käyttämään liikaa aikaa lahjan etsimiseen, hankkimiseen tai toimittamiseen. ”Mutta palkita kannattaa, pienillä eleillä voi olla suuri vaikutus työmotivaatioon ja sitoutumiseen.”

Toimittaminen saajan kotiovelle

Myös logistiikkaketju on mietitty loppuun saakka. ”Tuotteisiin kuuluu designesineiden ja tuotteiden lisäksi elintarvikkeita, joiden katkeamattomasta kylmäketjusta huolehtiminen kuuluu palveluun.” Tuotteet toimitetaan nopeasti, suoraan palkitun kotiin asti. ”Toimitusajat ovat lyhyitä ja lahja saadaan turvallisesti perille.”

Tasapuolisesti mutta yksilöllisesti

Laatu on yhtä tärkeää palkitsemisessa kuin yrityksen muussakin toiminnassa. Samalla on muistettava tasapuolisuus. ”Olemme pyrkineet Delicardin avulla luomaan mallin, joka mahdollistaa sekä tasapuolisen palautteen ja kiitoksen antamisen että huomioi yksilöllisyyden henkilökohtaisen lahjan muodossa”, Juhamatti kiteyttää.

 

Mikä Delicard on?

Delicard-lahjakorttivalikoimamme

 

5.09.18

Lahjamuistamisen ABC

Meillä Edenredillä ja Delicardilla on jo yli 20 vuoden kokemus henkilökunnan kiittämisestä ja motivoimisesta sekä yhteistyökumppaneiden muistamisesta parhailla yrityslahjoilla.

Lue lisää
Delicard lahjakortit: Unlimited Original Premium Nordic Design
23.10.18

Delicardin avulla pääset helpommalla

Enää en saanut palautetta, että lahja olisi jäänyt jostain syystä käyttämättä.

Lue lisää
Delicard Joulu -lahjakortti

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.