Edenred mobiilimaksut

Apple Pay, Google Pay ja Edenred Pay

Edenred mobiilimaksut

Apple Pay, Google Pay ja Edenred Pay

Kolme vaihtoehtoa mobiilimaksulle

Edenredin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedunsaajat voivat käyttää mobiililaitteita maksuvälineenä. Mobiilimaksaminen onnistuu Edenred Paylla (MyEdenred-sovelluksella), Apple Paylla sekä Google Paylla.

error_outline

HUOM: Apple Payhin ja Google Payhin voi lisätä vain Edenred-kortin (myös virtuaalikortin).
Edenredin lounas- tai virikekortissa lukee ”Lounas” tai ”Virike” ja näillä korteilla voit maksaa VAIN Edenred Paylla.

MyEdenred mobile payment
Lataa MyEdenred Google Playsta Lataa MyEdenred App Storesta

Maksa Edenred Paylla

 

  1. Avaa MyEdenred-sovellus ja paina ”Luo Mobiilimaksu” -painiketta ja etsi paikka nimellä tai etsi paikkoja ensin kartalta.
  2. Syötä summa.
  3. Vahvista maksu ja näytä kuitti kassalla.

 

Sovellus muistaa 5 suosikkipaikkaasi, joten kun käytät mobiilimaksua useammin esimerkiksi lounasruokailussa, ei maksu vaadi kuin pari klikkausta!

 

Missä voit käyttää Edenred Payta maksamiseen:

MyEdenredistä pystyt tarkistamaan mitä maksuvälineitä käyttöpaikka ottaa vastaan. Jos käyttöpaikalla on näkyvissä kännykkä-logo, se ottaa vastaan MyEdenredin kautta tehtyjä maksuja.

Jos sinulla ei vielä ole MyEdenred-sovellusta, voit ladata sen omasta sovelluskaupastasi hakemalla MyEdenred Finland -sovelluksen. Kirjaudu MyEdenrediin olemassa olevilla tunnuksilla tai rekisteröidy uutena käyttäjänä. Voit käyttää samoja tunnuksia käyttäessäsi MyEdenrediä mobiilissa tai nettiselaimella. 

 

Lue lisää Edenred Payn käytöstä

 

 

 

Google Pay™ – lähimaksutapa mobiililaitteessasi

 

Mikä on Google Pay?

Google Pay on Android-mobiililaitteella tehtävä helppo ja turvallinen lähimaksutapa, joka on saatavilla melkein kaikkiin Android-laitteisiin. Voit maksaa Google Paylla kaikkialla Edenredin verkostossa, missä toimii lähimaksu.

 

Lisää Edenred Google Payhin

Edenredin lisääminen Google Payhin on helppoa. Paina MyEdenred -mobiilisovelluksessa Google Pay banneria ja seuraa ohjeita kortin lisäämiseen.

 

Maksaminen Google Payllä

Google Paylla maksaminen on nopeaa: kun olet lisännyt Edenred-korttisi Google Payhin, tarkista, että puhelimesi NFC-toiminnallisuus on sallittu. Jos Edenred-korttisi on asetettu ensisijaiseksi maksukortiksi riittää, että avaat puhelimesi lukituksen ja pidät sitä maksupäätteen lähellä. Odota sinistä ok-merkkiä. Google Paylla lähimaksurajan ylittyessä (yli 50€) puhelin pyytää lisätunnistusta (sormenjälki, PIN-koodi, Face ID), jonka jälkeen maksun voi suorittaa loppuun normaalisti.

 

Lue lisää Google Payn käytöstä


Google Pay ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

 

Maksa helposti ja turvallisesti Apple Paylla

 

Mikä on Apple Pay?

Apple Pay on nopea ja turvallinen maksuväline puhelimessasi ja se toimii kaikkialla Edenredin verkostossa, missä toimii lähimaksu. Voit lisätä Edenred-korttisi Apple Payhin jos käytössäsi on iPhone 6s tai uudempi malli.

 

Lisää Edenred Apple Payhin

Edenred-korttisi lisääminen Apple Payhin onnistuu, kuten muidenkin korttien lisääminen. Avaa Apple Pay -sovellus ja valitse lisää uusi kortti. Jos sinulla on käytössäsi muovinen Edenred-kortti voit skannata kortin tiedot ottamalla siitä kuvan tai jos käytössäsi on Edenredin virtuaalikortti syötä kortin tiedot manuaalisesti ja seuraa Applen ohjeita.

 

Maksaminen Appla Payllä

Maksaminen on helppoa: tuplaklikkaa sivu- tai kotipainiketta ja vahvista joko sormenjälkitunnisteella tai Face ID:llä.  Pidä puhelimen yläosa lähellä maksupäätettä. Apple Paylla lähimaksurajan ylittyessä (yli 50€) puhelin pyytää lisätunnistusta (sormenjälki, PIN-koodi, Face ID), jonka jälkeen maksun voi suorittaa loppuun normaalisti.

 

Lue lisää Apple Payn käytöstä