Esittelyssä 5 Tähden Tauko ja nainen sen takana

 

Edenredin markkinointitiimin uusin tulokas toivoo inspiroivansa lukijoita hyvinvoivaan elämään ja esittelee uuden artikkelisarjansa, joka tukee tätä ajatusta.

 


 

Hei!

Miia Virtapuro, Edenred Finland

Olen Miia, ja toimin Edenredin markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana. Minun näppäimistön jälkiäni näkee erityisesti täällä Tauon Paikassa ja sosiaalisen median kanavissamme. Tavoitteenani on auttaa teitä voimaan paremmin ja viettämään erityisen hyviä – 5 tähden arvoisia taukoja.

Päädyin taloon henkilökohtaisen kiinnostuksenkohteeni siivittämänä: markkinoinnin lisäksi kaikki hyvinvointiin liittyvät asiat ovat hyvin lähellä sydäntäni. Kiinnostukseni kumpuaa lapsuudesta asti, jolloin jalassani oli useammin taitoluistimet kuin kengät. Muodostelmaluistelu-urani loppui 15-vuoden jälkeen, mutta urheilijaelämän myötä kiikarini kohdistuvat edelleen kaikkiin hyvinvointiasioihin.

 

Mistä syntyy oma hyvinvointini

 
Hyvinvointi merkitsee minulle ennen kaikkea tasapainoisen terveellistä elämää ja pienimmistäkin iloista nauttimista. Pyrin syömään arkena terveellisesti ja urheilemaan säännöllisesti, minkä myötä viikonloppuna on ihana kokata kotona pitkän kaavan mukaan jotain hyvää tai nauttia ravintolaillallisesta.

Hyvinvointi on mielestäni loppupeleissä sitä, että löytää juuri itselleen sopivimman tasapainon eikä ota elämää liian vakavasti. Ja erityisesti nukkuu riittävästi! Uskon että positiivinen suhtautuminen asioihin vie pitkälle, ja aina on syytä hymyyn.

 

Mikä 5 Tähden Tauko

 
Maisteritason markkinointinaisena tavoitteeni ovat korkealla ja arvostamme Edenredillä laatua, minkä myötä uusin artikkelisarja muotoutuikin. 5 Tähden Tauossa tulen esittelemään teille erityisen hyviä, sekä hieman exclusiivisempiakin – 5 tähden arvoisiksi todettuja käyttöpaikkoja lounas-, liikunta- ja kulttuuriedulle.

Koska etu saadaan työnantajan tukemana, se on mielestäni mielekkäintä käyttää asioihin joita ei muuten tulisi välttämättä kokeiltua. Toivomme siis, että 5 Tähden Tauko auttaa sinua löytämään monipuolisesti uusia mahdollisuuksia hyödyntää käytössäsi olevia – Suomen suosituimpia etuja, ja sitä kautta lisäämään omaa hyvinvointia.

Käyn itse testaamassa kaikki käyttökohteet ja nostan sen pohjalta tähti kerrallaan syyt siihen, miksi juuri kyseinen paikka ansaitsee 5 Tähden Tauko-tittelin. Tulossa on muun muassa uudenkarheita ravintolalöytöjä ja tavallisen tuntuinen viikonlopputekeminen hieman parempana itsenään.

 

Jaa vinkkisi ja vaikuta

 
Kaikkia loistavia käyttöpaikkoja en varmasti ole vielä löytänyt, joten otan mielelläni vinkkejä vastaan. Mikäli siis haluat ilmiantaa oman 5 tähden taukopaikkasi, ja palkita palveluntarjoajan positiivisella näkyvyydellä; kommentoi tulevia julkaisuja sosiaalisen median kanavissa tai jaa ne hashtagilla #5tähdentauko.

Ensimmäinen 5 Tähden Tauko julkaistaan lähipäivinä, ja sen jälkeen sarja jatkuu koko loppuvuoden ajan. Pysy siis kuulolla, ja upgreidaa omat taukosi ykkösluokkaan seuraamalla juttusarjaa sosiaalisen median kautta.

 

Teksti: Miia Virtapuro

10.11.17

5 Tähden Tauko – Fazer Food Market

Yhteen lauseeseen tiivistäen kuvailisin Food Marketin olevan modernin kansainvälinen lounasravintolakeskittymä vahvalla suomalaisella kädenjäljellä.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Fazer Food Market
10.11.17

5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

Sweet Vaasa tarjoaa lounasnälän taltuttamiseen raikkaita salaatteja, sekä jälkiruokavatsalle paljon TripAdvisorissakin hehkutettuja itse leivottuja kakkuja ja leivoksia.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.