Liikuntaetu ja kulttuurietu tarjoukset

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

 

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi parhaalla mahdollisella tavalla!


 

TFW Kesätarjous, Helsinki ja Espoo

Training for Warriors kesätarjous on voimassa 31.5.2019 asti! Edenredin Virike-edulla saat kesän ajaksi käyttöösi kolme salia – TFW Helsinki, TFW Stadi ja TFW Kilo – yhteishintaan 174,90 € (norm. 240 €). Tarjous sisältää lukujärjestyksen mukaiset tehokkaat harjoitukset ajalla 1.6.-31.7.2019. TFW treenit sopivat kaikille, aiemmasta liikuntataustasta tai kuntotasosta huolimatta. Tartu tarjoukseen, jotta treenitulokset eivät katoa kesäloman aikana ja olet entistä valmiimpi syksyyn.

Training For Warriors on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä toiminnallinen valmennusmetodi. TFW yhdistää kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen harjoittamisen ja tarjoaa välineen kaikille niille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan ja suorituskykyään.

 

Jäsenyys on määräaikainen ja päättyy automaattisesti jakson loputtua.

 
Tarjouksen lisätiedot

 

Training for Warriors tarjous

 


 

HaiPark, Salo

Squash – kaikenikäisille sopiva koukuttavan vauhdikas mailapeli. Moni hurahtaa lajiin jo ensi kerrasta, tule kokeilemaan kuinka sinun käy.

Nyt kannatta kokeilla squashia, sillä HaiPark tarjoaa uusille asiakkaille tunnin squashia tai racketballia seuran jäsenhintaan 10 € / kenttä sis. pelivälineet (norm. 15 €). Etu voimassa 15.6.2019 asti.

 

Tutustu HaiParkkiin

 


 

Om Yoga -koulu, Tampere

Tutustu edullisesti ja rajattomasti jooga- ja pilatestunteihin kahden viikon ajan! Om Yoga -koulu tarjoaa tutustumispaketin hintaan 39 € (norm. 104,50 €). Etu voimassa 1.9.2019 asti. Paketti sisältää ensikertalaisen tutustumiskortin lisäksi yksilötapaamisen. Tutustumiskortilla voit käydä rajattomasti kaikilla tunneilla kahden viikon ajan.

Jooga ja pilates ovat tehokkaita työkaluja kiireisen elämänrytmin vastapainoksi. Jaksat paremmin, kun pidät huolta itsestäsi. Kerro myös ystävillesi ja tule tutustumaan joogan ja pilateksen hyvinvointia lisäävään maailmaan!

Etu on voimassa ensikertalaiselle ensimmäisestä käyntikerrasta alkaen. Tutustumiskortin voi ostaa Om Yoga -koulun vastaanotosta, tuntivarausjärjestelmän kautta (jolloin kortin voimassaolo alkaa ostohetkestä) tai verkkosivujen omyoga.fi -verkkokaupasta (kortti lisätään käyttäjätilille vastaanotossa maksukuittia vastaan).

Tervetuloa joogaan ja pilatekseen!

 

Tutustu Om Yoga -kouluun

 


Sali 82, Turku

Sali 82 tarjoaa uusille tai vähintään kolme vuotta poissa olleille asiakkaille ensimmäisen kuukauden kuntosalikortin tai 10 x sarjakortin etuhintaa 35 € (norm. 55 €). Ei sitoutumista! Etu voimassa 31.5.2019 asti.

Kaipaatko tavallisen ihmisen kuntosalia perinteisillä laitteilla ja runsailla vapailla painoilla? Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet! Salikortin hintaan kuuluu opastus ja neuvonta tarvittaessa. Halutessasi voit myös ostaa henkilökohtaisen ohjauksen ja ohjelman tai sopia pidemmästä valmennuksesta kokeneiden ohjaajiemme kanssa.

Edun piiriin kuuluvalla salikortilla pääset treenaamaan kuntosalin aukioloaikoina arkisin klo 13-20 ja viikonloppuisin klo 12-15. Voit myös ostaa itsellesi kulunvalvonta-avaimen, jolloin sali on käytettävissäsi 24/7. Avaimen hinta on 16 € kertaluontoisella maksulla.

Tule ilmaiseen tutustumiskäyntiin ja hyödynnä etu. Tervetuloa!

Tutustu kuntosaliin Sali 82

 

 


 

Lifeturn, verkkovalmennus

Haluatko päästä kesäkuntoon ja saada lisää lihasta sekä kiinteytyä? Vahva elämä – etävalmennus sisältää kaiken millä pääset mukavasti kesäkuntoon oman valmentajan avustuksella!

Tämän valmennuksen tuloksilla nostat itseluottamuksesi aivan toiselle tasolle ja tulet olemaan tyytyväinen ulkonäköösi. Valmentajasi näyttää sinulle mitä sinun tasan tarkkaan tulee tehdä saavuttaaksesi tavoitteesi – Minimi muutoksilla maksimi tuloksia!

Vahva elämä – Personal Training etävalmennus 3 kk, yhteensä 229 € (norm. 297 €). Tarjous on voimassa 31.5.2019 asti tai niin kauan kuin valmennuspaikkoja riittää!

 

Valmennus sisältää:

 • Maksuttoman alkukartoituksen
 • Sinulle sopivan ruokavalion tai ruokavalio-ohjeistuksen
 • Sinun tavoitteitasi tukevan harjoitusohjelman
 • Syke-mobiilisovelluksen ja nettiportaalin
 • 3 kk henkilökohtaisen ja koulutetun valmentajan 24/7 tuen sekä motivoinnin
 • Säännöllisen seurannan edistymisestäsi
 • Ruokavalio- ja harjoitusohjelmamuutokset valmennuksen edistyessä
 • Opastusta urheiluravinteista ja unenlaadusta sekä palautumisesta
 • Bonus: Lifeturnin ainutlaatuiset treeniohjelmapaketit

 

Toimi nyt, sillä tarjous ei ole kauaa voimassa ja valmennuspaikat täyttyvät pian!

Tutustu yritykseen Lifeturn

 


 

Kuntomaailma ja Naisten Kuntomaailma, Jyväskylä

Kuntomaailma tarjoaa Kesäkuntoon starttipaketin Edenredin virike-edun käyttäjille hintaan 99 € (paketti normaalisti: 1kk 65 € + henkilökohtainen kuntosaliohjelma 118,50 € = 183,50 €).

Paketti sisältää personal trainerin laatiman henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, sekä 1 kuukauden kuntoilut Kuntomaailmassa ja Naisten Kuntomaailmassa (vapaa käyttö ryhmäliikunta & kuntosali). Tarjous voimassa 31.5.2019 saakka. 1 tarjouspaketti / asiakas ja sen voi hyödyntää seuraavissa toimipisteissä: Kuntomaailma (Ahjokatu 14 – 16, 40320 JKL) ja Naisten Kuntomaailma (Torikeskus 3. krs, 40100 JKL).

Tutustu Kuntomaailmaan

 

 


 

Kuntokeskus Maxium, Seinäjoki

Tervetuloa treenaamaan Seinäjoen vanhimmalle ja legendaarisimmalle salille. Oldschool rocks. You can feel the difference! Kuntokeskus Maxium tarjoaa uusille asiakkaille loistavan edun: 3 kuukautta 120 €, 6 kuukautta 220 €,  jäsenyys 35,90 €/kuukausi ja avausmaksu -50 % (norm. 3 kk/139 €, 6kk/250 €, jäsenyys 39,90 €/kk ja avausmaksu 39,90 €). Etu voimassa 31.7.2019 asti.

Tutustu kuntokeskus Maxiumiin

 

 


Suunnistuskurssi aikuisille, Vantaa

Pihkaniskat järjestää laadukkaan suunnistuksen aloituskurssin aikuisille Vantaan Kuusijärvellä. Kurssi alkaa 20.5.2019 ja siihen kuuluu neljä tapaamiskertaa. Kurssin kokonaishinta on 85 €, johon sisältyy kurssin lisäksi myös 5 osallistumislippua Aluerasteille. Suunnistusopetus aloitetaan alkeista.

Kurssin sisältö:

 • Maanantaina 20.5.2019 klo 18-20 / Kartta ja kompassi
 • Keskiviikko 22.5.2019 klo 18-20 / Mistä ja minne?
 • Maanantaina 27.5.2019 klo 18-20 / Miten valitaan reitti?
 • Keskiviikko 29.5.2019 klo 17.00 alkaen / Löytämisen iloa kuntorasteilla

 

Varusteet: ulkoiluasu ja jalkineet sään mukaan sekä kompassi, jos on. Maksu tehdään viikko ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse kuntosuunnistus@pihkaniskat.fi tai puhelimitse numeroon 040 5083108

Lue lisää kurssista

 

 


Haulikkokoulu & Kiväärikoulu – Oulu, Nurmes, Pori, Tampere, Pöytyä ja Kärkölä

Tule virkistäytymään haulikkoammunnan parissa! Haulikkokoulu tarjoaa kaiken tarpeellisen haulikkokoulupäivän ajaksi. Olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi metsästäjä, niin palvelemme sinua tasosi huomioiden. Sinulla ei tarvitse olla edes aiempaa kokemusta ammunnasta!

Haulikkokoulu & Kiväärikoulu tarjoaa Edenredin virike-edulla maksaville 5 % alennuksen 139 € Haulikkokoulupäivistä. Valitse verkkokaupassa sopiva haulikkopäivä, tee tilaus 31.5.2019 mennessä alennuskoodilla “EDENRED” ja muista valita kassalla maksutavaksi Edenredin liikuntaetu. Yksi etu/käyttäjä. Etu ei koske aiemmin tehtyjä tilauksia.

 

Tutustu yritykseen Haulikkokoulu & Kiväärikoulu

 


Aurinkolaukka, Punkaharju

Aikuinen, haluatko sinä ratsastaa, mutta hevoset pelottaa? Kaipaisitko metsään poluille, retkelle luontoon hevosen kanssa ratsastaen. Meillä se onnistuu turvallisesti. Rauhalliset islanninhevoset ja kiireetön rauhallinen tutustuminen hevosiin auttaa toteuttamaan haaveesi.

Aurinkolaukka tarjoaa rentouttavan iltapäivätuokion aikuisille rauhallisten islanninhevosten kanssa hintaan 100 €/henkilö/4 tuntia sis alv. (norm. 150 €/hlö/4 h).

Ohjema:

Toimintakerta sisältää tutustumista tallin toimintaan, hevostoiminta hetki hoitaen ja tutustuen hevoseen sekä metsäretki hevosten kanssa ratsain, tarvittaessa taluttajan/vierellä kulkijan avustuksella, kävellen ja luontoa havainnoiden. Kahvi ja huikopala päivän päätteeksi. Ryhmänkoko 2-4 hlöä, kesto 4 tuntia. Varausmaksu maksetaan ennakkoon.

 • sunnuntai 5.5 klo 12-16
 • sunnuntai 2.6 klo 12-16
 • sunnuntai 14.7 klo 12-16
 • tiistai 16.7 klo 12-16
 • sunnuntai 28.7 klo 12-16

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: aurinkolaukka@gmail.com tai soittamalla tai viestillä numerooni 0505535640/Soile

Tutustu Aurinkolaukkaan

 

 


 

Kuntokeskus Ote, Mikkeli

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella! Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan (norm. 119 €). Käytössäsi on kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut. Etu sisältää myös Wellness-avaintunnisteen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24. Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella!

Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta. Edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas ja se on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää koekuukaudesta

 


HealthEx – Rovaniemi, Oulu ja Joensuu

Pysyvää hyvinvointia – terveysliikunnalla ja kotiruualla. Ei dieettejä, ei rääkkiä, ei stressiä eikä kilpailua – vaan  ymmärrystä omasta energiatasapainosta! HealthEx Rovaniemi tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia etuhintaan 7 kuukautta 74 €/kk tai 13 kuukautta 69 €/kk ja yksi kesäkuukausi sekä aloitusmaksun -50 %. (norm. 6 kk 87 €/kk, 12 kk 77 €/kk ja aloitusmaksu 100 €). Etu sisältää rajattoman kuntoiluoikeuden, fysioterapeutin ohjauksen ja ravintokonsultaation sekä motivoivat mittaukset.

Etu voimassa 31.5.2019 asti uusille täysi-ikäisille asiakkaille. Edun saa seuraavissa toimipisteissä: Kauppakeskus Revontuli, 3. Krs Koskikatu 27 B 96100 Rovaniemi p.050 470 7137. Kauppakeskus Metropol, 2 krs Torikatu 31 80100 Joensuu p.050 470 7371. Koulukatu 34 C 90100 Oulu p.050 470 697.

Tutustu HealthEx-hyvintointisaliin

 

 


 

Vilmankämmen / Tampereen Pilates Studio

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €). Etu voimassa toistaiseksi.

8 viikon ohjelma sisältää:

 • 4 kpl yksityistunteja
 • 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen
 • 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
 • 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme
 • Edenredin virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

 

Lue lisää ohjelmasta

 


DNM FIT Training, etävalmennus

Etävalmennus on hyvä vaihtoehto, jos tykkäät edetä valmennuksessa itsenäisemmin. Tavoitteesi voi olla painonpudotus, lihasmassan kasvatus, energisempi olo, elämäntapamuutos tai mitä hyvänsä.

DNM Fit Training tarjoaa 3 kuukauden etävalmennuspaketin hintaan 237 € (norm. 267 €). Etu voimassa 31.5.2019 asti. DNM FIT Training -etävalmennuksessa saat kaiken mitä onnistuaksesi tarvitset!

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen puhelimitse
 • Henkilökohtaiset treeniohjelmat
 • Ravintosuunnitelman (laskettu kalorimäärä ja makrot, 1 päivän esimerkki)
 • Valmentajan seuranta ja tuki
 • Sovelluksen käyttö
 • Check in kerran viikossa

 

Tutustu DNM FIT Training palveluihin

 

 


 

TipTopKuntoon-kuntosali, Tapiola Espoo

Tule kokeilemaan yksityistä kuntosalia, jossa treenaat yksin, kaverin tai vaikkapa oman perheen kanssa. Ja aina ilman ulkopuolisia asiakkaita. TipTopKuntoon-kuntosali tarjoaa ilmaisen 90 minuutin treenikerran (norm. 19,50 €). Etu voimassa 30.6.2019 asti.

Varaa oma henkilökohtainen treeniaika TipTopKuntoon-salille!

Tutustu TipTopKuntoon-kuntosaliin

 


 

Liikuntafysio Sello, Espoo

Liikuntafysio Sello tarjoaa yksilöpilates sarjakortin 3 x 60 min. etuhintaan 180,00 € (sis. alv 10 % / norm. 255,00 €). Tarjous voimassa toukokuun 2019 loppuun asti ja se koskee matto- ja laiteohjausta Liikuntafysio Sellon pilatesstudiossa. Sarjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä.

Ajanvaraus ensimmäiselle käynnille verkkoajanvarauksen kautta tai puhelinnumeroista 010 581 8280 tai 050 5836802.

Lue lisää pilateksesta

 


 

Flow Fitness, verkkovalmennus

Flow Fitness tarjoaa 3 kuukauden Online treeni-ja ravintovalmennukseen 4. kuukauden kaupan päälle. Neljän kuukauden harjoittelun hinta on nyt vain 417 € (normaalisti 556 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin virike-edulla.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat
 • Ruokavalioanalyysin ohjeineen
 • Tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman
 • Harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan
 • 3 etätapaamista ja etävalmennustuen.

Online -valmennus on joustava ja edullinen tapa harjoitella personal trainerin tuella milloin ja missä haluat. Seuranta ja yhteydenpito valmentajan kanssa hoituvat verkossa ja puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Saat monipuolisia ja tehokkaita videoituja harjoitusohjelmia, joita voit toteuttaa kotona, kuntosalilla tai vaikka hotellihuoneessa. Harjoittelu painottuu toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä, kuten kehonpainoharjoittelu, kahvakuulat, vapaat painot ja voimistelurenkaat. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Voit kuvata kännykällä ateriasi sen sijaan, että punnitsisit ja syöttäisit jokaisen ruoka-aineen ruokapäiväkirjaan. Tapojen rakentamiseen perustuva ravintovalmennuksemme auttaa sinua luomaan joustavia, kestäviä ja pysyviä ravintotapoja, jotka sopivat elämäntyyliisi ja parantavat kehonkoostumustasi, terveyttäsi ja suorituskykyäsi.

Lisätietoa valmennuksesta

Tutustu yritykseen

 


 

RyhtiParkki, Pori

Ryhtianalyysi 15min. ja saliohjaus 60min. tarjoushinnalla 49€! (norm. 69€). Lisäksi jatkoetuna seuraavat saliohjaukset -10%.

Oletko jo RyhtiParkin fysioterapia-asiakas? Saat 1. saliohjauksen puoleen hintaan!

Lunasta tarjous maksamalla Edenredin edulla. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.  Tutustu RyhtiParkkiin täällä.

 

 


 

 

6.07.18

Lounastarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
Lounasetu tarjoukset
20.08.18

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.