Liikuntaetu ja kulttuurietu tarjoukset

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi!


 

Polkupyörän kausihuolto -10%, Helsinki

-10% polkupyörän kausihuolloista

Edenredin käyttäjänä sinä ja perheenjäsenesi saavat polkupyörien kausihuolloista 10% alennuksen Triplan pyörähuollossa. Nopea ja ammattitaitoinen pyörähuolto palvelee Helsingissä kauppakeskus Triplassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Käynti pyöräkeskukseen käy kätevimmin Pasilan sillan kautta, O’Learys-ravintolan vierestä. Pyörän tuominen huoltoon ja huollosta hakeminen avoinna joka päivä klo 6 – 23. Huollamme kaikenlaisia pyöriä mummiksista sähköpyöriin. Kausihuollon normaalihinnat alkaen 80 €. Etu koodilla Edenred10. Mainitse koodi varausta tehdessäsi.

Lisätiedot ja varaukset vapaus.io/pyorahuolto.

Tarjous voimassa 31.7.2020 asti.

Trainer4You, Oman palautumisen asiantuntija -paketti

Trainer4You, Stressaako? Tunnista tilanteesi ja palaudu paremmin jo tänään

Trainer4You Oman palautumisen asiantuntija -paketti sisältää:
• Firstbeat hyvinvointianalyysi (ovh.200€)
• Palautumisen asiantuntija Online -koulutus (ovh.390€)
Yhteishinta: 300€

Paketin avulla saat arvokasta tietoa oman hyvinvointisi tilasta ja opit kuinka voit itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi merkittävästi pienten konkreettisten muutosten avulla. Palautuminen ja hyvä uni ovat edellytyksiä hyvälle henkiselle ja fyysiselle suorituskyvylle ja nyt jos koskaan näitä kykyjä testataan. Hyvinvointianalyysi havainnollistaa elämäntapojen vaikutukset sekä tunnistaa elimistöä kuormittavat ja palauttavat tekijät arjessasi ja online -koulutuksemme avulla sinusta tulee palautumisen asiantuntija.

Tutustu kurssiin lisää

Mobiilimaksuohje

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssilla kohti parempaa suorituskykyä

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssilla kohti parempaa suorituskykyä

Verkkokurssi sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin. Verkkokurssilta saat vastauksia mm. kysymyksiin, mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat: Hyvinvoinnin osatekijät, kestävyysharjoittelu, lihaskuntoharjoittelu, lepo ja palautuminen sekä ravitsemus. Luentojen lisäksi tulemme tekemään käytännön harjoitteita ja jakamaan neuvoja harjoittelun ohjelmointiin.

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssi sisältää:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta kehittävästä harjoittelusta sekä hyvinvoinnin osa-alueista.
 • Harjoitusohjelmia
 • Esimerkkiruokavaliot miehille ja naisille sekä ruokapäiväkirjapohjan
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta – opas
 • Kotikuntoilu – opas
 • Hyvä startti kuntosalille – opas
 • Hyvä startti juoksuun – opas

Hinta: 39€ (95€)

Tutustu kurssiin lisää

Mobiilimaksuohje

Trainer4You, Miellyttävä muutos -verkkokurssi elintapamuutoksesi tueksi

Trainer4You, Miellyttävä Muutos -verkkokurssi elintapamuutoksesi tueksi

Verkkokurssi antaa sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla.

Miellyttävä muutos verkkokurssi koostuu viidestä suuremmasta osa-alueesta, jotka ovat:

 • Onnistunut elämäntapamuutos
 • Uni, stressi ja tapojen muuttaminen
 • Onnistunut ravitsemusmuutos
 • Onnistunut arkiaktiivisuusmuutos
 • Onnistunut kuntoliikuntamuutos

Sisältö:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta elämäntapamuutoksen polulle
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta – opas
 • Kotikuntoilu – opas
 • Hyvä startti kuntosalille – opas
 • Hyvä startti juoksuun – opas
 • Reseptipankki
 • Harjoitusohjelmia

Osioihin sisältyy tehtäviä, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa. Hinta: 39€ (135€)

Tutustu kurssiin lisää

Mobiilimaksuohje

Online-jäsenyys ryhmäliikuntatunneille 19,90€

Lauttasaaren liikuntakeskus, Online-jäsenyys ryhmäliikuntatunneille 19,90€/kk

Lisätietoa ja ohjeet

Tutustu Helt-palveluun!

SUP-laudan vuokraus etuhintaan 15€/h, Helsinki, Vierumäki ja Joensuu

Erimover, SUP-laudan vuokraus etuhintaan 15€/h!

SUP-lautailu on aktiviteetti, jossa voi nauttia ulkoilmasta, liikunnasta ja hauskanpidosta yhtäaikaisesti. Kun varaat SUP-laudan netistä, saat Erimoverin SUP-palvelupisteiltä (Helsinki, Vierumäki ja Joensuu) SUP-laudan käyttöösi vain 15 e/h. Voit maksaa tunnit mobiilimaksulla (palveluntarjoaja ‘Erimover’) tai paikanpäällä Edenredin virikeseteleillä.

Mobiilimaksuohje

Summer SUP

 

Hoito & Valmennus Rauha, Turku

Hoito & Valmennus Rauha, Turku

Personal training (Wellness personal training): haluatko vähentää kiirettä ja stressiä, ja sen sijaan saada tasapainoa, rauhoittumista ja rentoutta?

Saat niitä rentoutusliikunnan avulla.

Löydä omat rentoutusliikunnan lajisi ja liikkeesi! Koleilemme, testaamme ja valitsemme niistä parhaat sinulle. Opit tekemään niitä “missä ja milloin vain”.

Apu on aina lähelläsi: sinä itse! Lajeina yleisten venyttelyjen ja liikkeiden lisäksi esimerkiksi Asahi®, Jomon-kiertovenyttely, Shindo®-rentoutusvenyttely, Aivojumppa Brain Gym®, Biokineettiset venytykset, kinesiologia ja Rytminen liikeharjoittelu Rhytmic Movement Training. Lajeissa opit liikkeiden lisäksi myös muita kehollisia rentoutustekniikoita, kuten hoitopisteitä.

Tutustumistarjous 99 € / max 2 tuntia, sis. alv. (norm. 112 €/2 h). Tarjous on voimassa 22.12.2020 asti.

Ajanvaraus: ehdota sinulle sopivia aikoja viestillä vuokko@alvari.com tai tekstiviestillä 050 555 4442 (tai soittaen ma-pe klo 8-12: soitan takaisin).
Peruutusehdot: Alle 24 h peruutetuista ajoista joudumme veloittamaan 50% ja samana päivänä peruutetuista 100%.

Lämpimästi tervetuloa tasapainottamaan kehoasi rentoutusliikunnan avulla!

Lue lisää

Kuntokeskus Ote, Mikkeli

Kuntokeskus Ote, Mikkeli

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella! Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan (norm. 119 €). Käytössäsi on kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut. Etu sisältää myös Wellness-avaintunnisteen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24. Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella!

Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta. Edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas ja se on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää koekuukaudesta

 

Pilates Studio, Tampere

Vilmankämmen / Tampereen Pilates Studio

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €). Etu voimassa toistaiseksi.

8 viikon ohjelma sisältää:

 • 4 kpl yksityistunteja
 • 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen
 • 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
 • 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme
 • Edenredin virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

Lue lisää ohjelmasta

 

Strength & Movement Helsinki, online-valmennus

Strength & Movement Helsinki, online-valmennus

Strength & Movement Helsinki tarjoaa 3 kuukauden Online-treeni- ja ravintovalmennukseen 4. kuukauden kaupan päälle. Neljän kuukauden harjoittelun hinta on nyt vain 417 € (normaalisti 556 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin virike-edulla. Etu voimassa toistaiseksi.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat
 • Ruokavalioanalyysin ohjeineen
 • Tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman
 • Harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan
 • 3 etätapaamista ja etävalmennustuen.

Online -valmennus on joustava ja edullinen tapa harjoitella personal trainerin tuella milloin ja missä haluat. Seuranta ja yhteydenpito valmentajan kanssa hoituvat verkossa ja puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Saat monipuolisia ja tehokkaita videoituja harjoitusohjelmia, joita voit toteuttaa kotona, kuntosalilla tai vaikka hotellihuoneessa. Harjoittelu painottuu toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä, kuten kehonpainoharjoittelu, kahvakuulat, vapaat painot ja voimistelurenkaat. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Voit kuvata kännykällä ateriasi sen sijaan, että punnitsisit ja syöttäisit jokaisen ruoka-aineen ruokapäiväkirjaan. Tapojen rakentamiseen perustuva ravintovalmennuksemme auttaa sinua luomaan joustavia, kestäviä ja pysyviä ravintotapoja, jotka sopivat elämäntyyliisi ja parantavat kehonkoostumustasi, terveyttäsi ja suorituskykyäsi.

Tutustu lisää

 

RyhtiParkki, Pori

RyhtiParkki, Pori

Ryhtianalyysi 15min. ja saliohjaus 60min. tarjoushinnalla 49€! (norm. 69€). Lisäksi jatkoetuna seuraavat saliohjaukset -10%.

Oletko jo RyhtiParkin fysioterapia-asiakas? Saat 1. saliohjauksen puoleen hintaan!

Lunasta tarjous maksamalla Edenredin edulla. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.  Tutustu RyhtiParkkiin täällä.

 

 

 

 

9.01.20

Lounas ja take-away tarjoukset ympäri Suomen

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
Lounasetu tarjoukset
20.08.18

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.