Liikuntaetu ja kulttuurietu tarjoukset

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

5Rytmiä, Helsinki

Kaipaatko lisää luovuutta elämääsi? Haluatko liikkua kokonaisvaltaisesti ja tutustua kehollisuuteesi? Onko tarvetta purkaa jännitykset kehosta ja painolastit harteiltasi? Etsitkö mielen tyyneyttä, avaraa ja läsnäolevaa olemista?

Tykkäätkö tai haluaisitko tanssia, mutta koreografiat ja askelkuviot eivät ole sinun juttusi? Tervetuloa 5Rytmin viikkotunneille Helsinkiin löytämään liikkeellistä luovuuttasi!

Aiempi kokemus, tanssitaito tai rytmitaju ei ole tarpeen. Tule sellaisena kuin olet! 5Rytmiä on kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä, joka on tie iloon, itsetuntemukseen, syvempään kehosuhteeseen ja läikkyvään luovuuteen. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: täällä tanssi on juuri sinun näköisesi! 5Rytmiä on eheyttävää, elävöittävää, energisoivaa ja yhteisöllistä. 5Rytmin viikkotunteja ohjaa sertifioitu opettaja Karoliina Valontaival.

Erityistarjous vain Enredin asiakkaille: osta sarjakortti ja saat kaupan päälle yhden ylimääräisen tanssikerran veloituksetta (arvo 20€)! Tarjous koskee ainoastaan normaalihintaisia 4 ja 10 kerran kortteja.

Tarjous on voimassa vain 15.3.2019 asti ja vain näyttämällä tätä tarjousta ovella sarjakortin oston yhteydessä. Lisätietoja 5Rytmistä, Karoliinasta ja kurssitarjonnasta täältä.

 

RyhtiParkki, Pori

Ryhtianalyysi 15min. ja saliohjaus 60min. tarjoushinnalla 49€! (norm. 69€). Lisäksi jatkoetuna seuraavat saliohjaukset -10%.

Oletko jo RyhtiParkin fysioterapia-asiakas? Saat 1. saliohjauksen puoleen hintaan!

Lunasta tarjous maksamalla Edenredin edulla. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.  Tutustu RyhtiParkkiin täällä.

 

 

Bailamama, verkkovalmennus

Bailamama tarjoaa Edenredin edunsaajille lantionpohja- ja keskivartalon lihaksia vahvistavan Pysy tiukkana – verkkovalmennuksen alehintaan 99€ (norm. 129€). Ohjelma kestää 6 viikkoa, mutta se on näkyvillä vuoden ostopäivästä. Nyt lantionpohjalihakset kuntoon, jotta voit nauttia elämästä!

Katso ohjelman tarkempi sisältö täältä. Käytä kampanjatunnusta: MyEdenred19, niin saat alennuksen. Alennus on voimassa 31.3.2019 saakka.

 

 

EasyFit, Vaasa

Aloitusmaksu Edenredin asiakkaille 9,90 € (norm. 29,90€). Tarjous on voimassa verkkokaupassa kampanjakoodilla EDEN18, 31.3.2019 saakka. Tarjous on voimassa EasyFit Vaasassa, osoitteessa Myllykatu 15. EasyFit Vaasassa kuntoilet edulliseen kuukausihintaan 29,90 € / kk. Käytössäsi on sekä kuntosali että monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä 04-24. Lue lisää täällä.

 

 

 

6.07.18

Lounastarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
Lounasetu tarjoukset
20.08.18

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.