Liikuntaetu ja kulttuurietu tarjoukset

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

 

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi!


Hoito & Valmennus Rauha, Turku

Personal training (Wellness personal training): haluatko vähentää kiirettä ja stressiä, ja sen sijaan saada tasapainoa, rauhoittumista ja rentoutta?

Saat niitä rentoutusliikunnan avulla.

Löydä omat rentoutusliikunnan lajisi ja liikkeesi! Koleilemme, testaamme ja valitsemme niistä parhaat sinulle. Opit tekemään niitä “missä ja milloin vain”.

Apu on aina lähelläsi: sinä itse! Lajeina yleisten venyttelyjen ja liikkeiden lisäksi esimerkiksi Asahi®, Jomon-kiertovenyttely, Shindo®-rentoutusvenyttely, Aivojumppa Brain Gym®, Biokineettiset venytykset, kinesiologia ja Rytminen liikeharjoittelu Rhytmic Movement Training. Lajeissa opit liikkeiden lisäksi myös muita kehollisia rentoutustekniikoita, kuten hoitopisteitä.

Tutustumistarjous 99 € / max 2 tuntia, sis. alv. (norm. 112 €/2 h). Tarjous on voimassa 22.12.2020 asti.

Ajanvaraus: ehdota sinulle sopivia aikoja viestillä vuokko@alvari.com tai tekstiviestillä 050 555 4442 (tai soittaen ma-pe klo 8-12: soitan takaisin).
Peruutusehdot: Alle 24 h peruutetuista ajoista joudumme veloittamaan 50% ja samana päivänä peruutetuista 100%.

Lämpimästi tervetuloa tasapainottamaan kehoasi rentoutusliikunnan avulla!

Lue lisää


Niemenpellon talli, Mikkeli

Niemenpellon talli

Meille on helppo tulla, olet sitten tavoitteellinen harrastaja tai haluat vain leppoisasti harrastaa. Ryhmiä löytyy monenlaisia ja kuuntelemme mielellämme ratsastajien toiveita. Tunnit voi kätevästi varata varauskalenterin kautta tai halutessaan perinteisesti soittaa.

Tervetuloa joukkoomme, jossa saat olla ihan oma itsesi!

Ratsastustunti perushintaisessa ryhmässä 27 € (norm. 30 €). Tarjous on voimassa 7.4.2020 saakka (tarjoushintaiset tunnit on käytettävä tarjouksen voimassaoloaikana).

Lue lisää


 

Pranava, Espoo – Steinerkoulu

Pranava jooga

Hyvää oloa keholle ja mielelle Pranavasta. Tule saamaan kehoosi voimaa, notkeutta ja rentoutta sekä mieleesi keskittymiskykyä ja rauhaa! Edenredin Virike-edulla saat nyt Pranavan dynaamisen hatha-joogan viikkotunnit Espoon Steinerkoululla hintaan 170€/16 krt tai 14€/krt (norm. 190€/kausi tai 16€/krt ). Tunnit alkavat 20.8., älä aikaile! Akrobaatin notkeutta ei tarvita, sillä hatha-joogassa asanat tehdään rauhalliseen tahtiin hengitykseen keskittyen.

Lue lisää


 

Kuntokeskus Ote, Mikkeli

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella! Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan (norm. 119 €). Käytössäsi on kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut. Etu sisältää myös Wellness-avaintunnisteen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24. Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella!

Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta. Edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas ja se on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää koekuukaudesta

 


 

Vilmankämmen / Tampereen Pilates Studio

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €). Etu voimassa toistaiseksi.

8 viikon ohjelma sisältää:

 • 4 kpl yksityistunteja
 • 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen
 • 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
 • 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme
 • Edenredin virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

 

Lue lisää ohjelmasta

 


 

Flow Fitness, verkkovalmennus

Flow Fitness tarjoaa 3 kuukauden Online treeni-ja ravintovalmennukseen 4. kuukauden kaupan päälle. Neljän kuukauden harjoittelun hinta on nyt vain 417 € (normaalisti 556 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin virike-edulla. Etu voimassa toistaiseksi.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat
 • Ruokavalioanalyysin ohjeineen
 • Tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman
 • Harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan
 • 3 etätapaamista ja etävalmennustuen.

Online -valmennus on joustava ja edullinen tapa harjoitella personal trainerin tuella milloin ja missä haluat. Seuranta ja yhteydenpito valmentajan kanssa hoituvat verkossa ja puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Saat monipuolisia ja tehokkaita videoituja harjoitusohjelmia, joita voit toteuttaa kotona, kuntosalilla tai vaikka hotellihuoneessa. Harjoittelu painottuu toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä, kuten kehonpainoharjoittelu, kahvakuulat, vapaat painot ja voimistelurenkaat. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Voit kuvata kännykällä ateriasi sen sijaan, että punnitsisit ja syöttäisit jokaisen ruoka-aineen ruokapäiväkirjaan. Tapojen rakentamiseen perustuva ravintovalmennuksemme auttaa sinua luomaan joustavia, kestäviä ja pysyviä ravintotapoja, jotka sopivat elämäntyyliisi ja parantavat kehonkoostumustasi, terveyttäsi ja suorituskykyäsi.

Lisätietoa valmennuksesta

Tutustu yritykseen

 


 

RyhtiParkki, Pori

Ryhtianalyysi 15min. ja saliohjaus 60min. tarjoushinnalla 49€! (norm. 69€). Lisäksi jatkoetuna seuraavat saliohjaukset -10%.

Oletko jo RyhtiParkin fysioterapia-asiakas? Saat 1. saliohjauksen puoleen hintaan!

Lunasta tarjous maksamalla Edenredin edulla. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.  Tutustu RyhtiParkkiin täällä.

 

 


 

 

9.01.20

Take-away tarjoukset ympäri Suomen

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
Lounasetu tarjoukset
20.08.18

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.