Liikuntaetu ja kulttuurietu tarjoukset

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi!


 

Online / Verkkokurssit

TSGA Golf Academy

Vaikka syksy tulee niin se ei tarkoita että Golfin harjoitteleminen loppuisi. TSGA:ssa tarjoamme oppilaille videopohjaista valmennusta ja Swingi analyysejä. TSGA valmentajat auttavat oppilaita globaalisti kehittämään omaa lyöntiä ja peliä kokonaisvaltaisesti. Ei haittaa, millä aikavyöhykkeellä tai harjoitusalueella pelaaja harjoittelee, TSGA valmentajat ovat läsnä.

Swingianalyysit ja harjoitusohjeet 20€ kerta. (norm. 25€)

Tutustu lisää: www.tsga.fi/tsgaetaklubi/

 

Hyvinvoinnin huippujen valmennukset

Opi Suomen parhailta hyvinvoinnin asiantuntijoilta omassa tahdissasi. Driimin laadukkaat hyvinvoinnin verkkovalmennukset Edenredin käyttäjille vuodeksi -20% syyskuun loppuun asti.
Driim on suomalainen luotettava kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennuspalvelu, jossa saat käyttöösi laajan kirjaston eri hyvinvoinnin huippujen valmennuksia. Voit katsoa tai kuunnella valmennuksia miltä tahansa laitteelta. Lisäksi saat käyttöösi uusia valmennuksia joka kuukausi.

Lisätietoa löydät: driim.fi
Maksa alennettu kampanjahinta 151.68 € (normaalihinta 189.60 €) MyEdenred -sovelluksella, ja lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen moi@driim.fi otsikolla “MyEdenred Kampanja” ja mainitse maksamasi summa. Saat vastauksena linkin palveluun liittymiselle. Liittyessäsi sinun tulee antaa maksukortin tiedot. Korttia ei kuitenkaan veloiteta vuoden jäsenyytesi päätyttyä jos olet maksanut ennen sitä uudestaan MyEdenredillä tai lopettanut jäsenyytesi.

 

Liikuntakeskus Voitto

VoittoKotiin! -palvelu koko loppuvuodeksi 2020 hintaan 29,90 € (norm. 19,90 €/kk). Tarjous voimassa 15.11.2020 saakka.
Saat vähintään 15 tuntia Liikuntakeskus Voiton ohjattua ryhmäliikuntaa kotiisi livenä ja tallenteena joka viikko. Liikuntakeskus Voiton mahtavat ryhmäliikuntapalvelut ovat nyt kaikkien ulottuvilla missä ja milloin vaan! Voit jumpata Voiton timanttisten ohjaajien tahtiin joko livelähetysten parissa, tai katsoa tallenteet sinulle sopivana ajankohtana. Tarjoamme livelähetyksiä vähintään 15 tuntia joka viikko. Tallenteet (pl. Zumba®) ovat katsottavissa vähintään viikon ajan livelähetyksen jälkeen. Palvelu toimii Vimeon kautta. Ryhmäliikunnan lukujärjestys katsottavissa täällä>>.

Hinta sisältää katseluoikeuden 31.12.2020 saakka, ei muita kuluja. Tilaus on määräaikainen.

Tilaukset sähköpostitse osoitteella info@liikuntakeskusvoitto.fi.
Ilmoita tilauksessa nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä tarjouskoodi EDENRED.
Saat tilausvahvistuksen ja palvelun käyttöön oikeuttavat tunnukset vuorokauden kuluessa.

www.liikuntakeskusvoitto.fi/fi/tilaa-voittokotiin

 

Nordic Wellness Group Oy

Supersuosittu 6-viikon Kuntouta keskivartalo -verkkovalmennus etuhintaan 69€ (norm 89€)!

Nordic Fit Maman ja Jyväskylän liikuntatieteellisen tekemän tutkimuksen mukaan Kuntouta keskivartalo -valmennuksen ansiosta: lantionpohjan lihakset ja syvät vatsalihakset aktivoituivat selvästi, kivut vähenivät, seksielämä koheni, valmennus lisäsi positiivisia muutoksia arjessa, ja paransi sosiaalisia suhteita.

Kesän jälkeen on jo aloittanut ennätysmäärä ihania äitejä ja olemme saaneet huippuhyvää palautetta jo ensimmäisten päivien jälkeen. Tule sinäkin mukaan!

TARJOUSHINTA 69€ VOIMASSA 30.11. SAAKKA!
www.nordicfitmama.fi/

 

Strength & Movement Helsinki, online-valmennus

Strength & Movement Helsinki tarjoaa 3 kuukauden Online-treeni- ja ravintovalmennukseen 4. kuukauden kaupan päälle. Neljän kuukauden harjoittelun hinta on nyt vain 537 € (normaalisti 716 €). Online-valmennukseen voi osallistua milloin ja missä tahansa, asuinpaikasta riippumatta. Edun saa mainitsemalla tarjouksen ja maksamalla osittain tai kokonaan Edenredin virike-edulla. Etu voimassa toistaiseksi.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat.
 • Ruokavalioanalyysin
 • Tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman
 • Harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan
 • 2 kuukausittaista etätapaamista ja messenger-/sähköpostituen
 • Mobiilisovelluksen
 • 14 päivän 100% rahat takaisin takuu

Online-valmennus, eli etävalmennus on joustava tapa harjoitella ohjatusti milloin ja missä haluat. Online-valmennuksessa saat kaikki Personal trainer -valmennuksen hyödyt, murto-osalla lähivalmennuksen hinnasta. Online-valmennuksemme eivät ole valmiita massatuotettuja verkkovalmennuksia, vaan aitoa yksilövalmennusta etänä. Videoidut treeniohjelmat, seuranta ja yhteydenpito valmentajan kanssa hoituvat etänä puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Saat monipuolisia ja tehokkaita videoituja harjoitusohjelmia kotiin ja kuntosalille. Ohjelmat painottuvat toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Tapojen rakentamiseen perustuva ravintovalmennuksemme auttaa sinua luomaan joustavia, pysyviä ja terveellisiä ravintotapoja, jotka tukevat painonhallintaasi, parantavat suorituskykyäsi ja lisäävät hyvinvointiasi, sekä sopivat elämäntyyliisi

Tutustu lisää

 

Trainer4You, Stressaako? Tunnista tilanteesi ja palaudu paremmin jo tänään

Trainer4You Oman palautumisen asiantuntija -paketti sisältää:
• Firstbeat hyvinvointianalyysi (ovh.200€)
• Palautumisen asiantuntija Online -koulutus (ovh.390€)
• Yhteishinta: 300€

Paketin avulla saat arvokasta tietoa oman hyvinvointisi tilasta ja opit kuinka voit itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi merkittävästi pienten konkreettisten muutosten avulla. Palautuminen ja hyvä uni ovat edellytyksiä hyvälle henkiselle ja fyysiselle suorituskyvylle ja nyt jos koskaan näitä kykyjä testataan. Hyvinvointianalyysi havainnollistaa elämäntapojen vaikutukset sekä tunnistaa elimistöä kuormittavat ja palauttavat tekijät arjessasi ja online -koulutuksemme avulla sinusta tulee palautumisen asiantuntija.

Tutustu kurssiin lisää

Mobiilimaksuohje

 

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssilla kohti parempaa suorituskykyä

Verkkokurssi sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin. Verkkokurssilta saat vastauksia mm. kysymyksiin, mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat: Hyvinvoinnin osatekijät, kestävyysharjoittelu, lihaskuntoharjoittelu, lepo ja palautuminen sekä ravitsemus. Luentojen lisäksi tulemme tekemään käytännön harjoitteita ja jakamaan neuvoja harjoittelun ohjelmointiin.

Trainer4You, Tie Tuloksiin -verkkokurssi sisältää:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta kehittävästä harjoittelusta sekä hyvinvoinnin osa-alueista.
 • Harjoitusohjelmia
 • Esimerkkiruokavaliot miehille ja naisille sekä ruokapäiväkirjapohjan
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta – opas
 • Kotikuntoilu – opas
 • Hyvä startti kuntosalille – opas
 • Hyvä startti juoksuun – opas

Hinta: 39€ (95€)

Tutustu kurssiin lisää

Mobiilimaksuohje

 

Trainer4You, Miellyttävä Muutos -verkkokurssi elintapamuutoksesi tueksi

Verkkokurssi antaa sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla.

Miellyttävä muutos verkkokurssi koostuu viidestä suuremmasta osa-alueesta, jotka ovat:

 • Onnistunut elämäntapamuutos
 • Uni, stressi ja tapojen muuttaminen
 • Onnistunut ravitsemusmuutos
 • Onnistunut arkiaktiivisuusmuutos
 • Onnistunut kuntoliikuntamuutos

Sisältö:

 • 5 tuntia laadukasta video-ohjattua opetusta elämäntapamuutoksen polulle
 • E-kirjat: 100 vinkkiä painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen
 • Taukoliikunta – opas
 • Kotikuntoilu – opas
 • Hyvä startti kuntosalille – opas
 • Hyvä startti juoksuun – opas
 • Reseptipankki
 • Harjoitusohjelmia

Osioihin sisältyy tehtäviä, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa. Hinta: 39€ (135€)

Tutustu kurssiin lisää

Mobiilimaksuohje

Lauttasaaren liikuntakeskus, Online-jäsenyys ryhmäliikuntatunneille 19,90€/kk

Lisätietoa ja ohjeet

Tutustu Helt-palveluun!

Wellness Maija Grace

6 viikon JOOGAA AINEENVAIHDUNNAN TUEKSI-VERKKOKURSSI omalla kurssialustalla sinulle OMAKSI PYSYVÄSTI! Edenredin asiakkaille hintaan 67€ Syyskuun 2020 loppuun asti! (norm. 89€). Kurssi tapahtuu verkossa omalla Kajabi-nimisellä kurssialustalla.

Edenred maksukuitti tulee toimittaa maija.grace@terveysanalyysi.fi viimeistään 1.10.2020, jolloin toimitamme annettuun meiliosoitteeseen tunnukset kurssialustalle.

Espoo

Ole.Fit

Voima- ja ryhmäliikuntaharjoittelu parantaa tutkitusti kehoa ja virkistää mieltä. Nyt treenit puoleen hintaan!
Jos haluat, että liikkumisen aloittaminen on helppoa – Valitse Ole.Fit Espoo! Hyödynnä nyt huippuetusi Espoon monipuolisimmassa kuntokeskuksessa! Tarjoamme uusille ja Ole.Fit Espooseen palaaville asiakkaille mahdollisuuden treenata kesän aikana täysin uudistuneessa ja laajentuneessa kuntokeskuksessa. Välitä hyvinvoinnistasi ja valitse ja Ole.Fit Espoo!

Ensimmäiset 8 viikkoa nyt -50%. Tarjousjakso edellyttää 6kk määräaikaista sopimusta tarjousjakson jälkeen.

 • Kuntosali 24/7: 19,95 € / 4 vkoa tai Ryhmäliikunta + Kuntosali 24/7: 24,95 € / 4 vkoa.
 • Kulkukortti veloituksetta (norm. 10 €) + Veloitukseton PT-kartoitus (norm. 79€). Ei liittymismaksuja tai vuosimaksua.

Voit lunastaa tarjouksen asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina.

Voimme laittaa asiakkuuden alkamaan myös myöhemmin tarjoushinnalla, jos sinulla on esimerkiksi toisen salin jäsenyys vielä voimassa, kun lunastat kortin tarjousaikana! Asiakkuudet jatkuvat tarjousjakson jälkeen normaalihintaisina asiakkaan valitsemalla korttimuodolla 6kk määräaikaisella sopimuksella. Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Tervetuloa liikkumaan Espoon parhaaseen ja huippuvarusteltuun Ole.Fit Espoon kuntokeskukseen! espoo.ole.fit/

 

Helsinki

Kart in Club Helsinki

2 x 10 minuutin yksittäisajo 30€. Tarjous on henkilökohtainen ja ajamaan pääsee aukioloaikojemme puitteissa, jonotusperiaatteella. Vapaat ajat voi tarkistaa kotisivuiltamme: www.kic.fi/helsinki
Tarjous voimassa 31.12.2020 asti.

 

Pikseli Virtuaalipuisto

Pakohuonepelit -5€ / hlö. Virtuaaliset pakohuonepelit 37€ / hlö (norm. 42€ / hlö).
Koe unohtumaton virtuaalinen pakohuone-elämys Pikselissä! Virtuaalinen pakohuonepeli asettaa kokijansa huikeisiin seikkailuihin kadonneen Pyramidin tai muinaisen luolaston uumeniin – selvitätkö sinä tiimisi kanssa tien ulos ajan puitteissa? Varaa aika www.pikseli.fi.
Tarjous voimassa vain Edenred -maksukortilla, -sovelluksella sekä Virike -seteleillä. Tarjous on henkilökohtainen eikä tarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa 30.11.2020 asti.

Pikselin toimipisteet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Seinäjoki.

 

Prison Island

Vankilaseikkailu 60min 15,00€ (norm. 18,00€)
Vankilaseikkailu 90min 20,00€ (norm. 25,00€)
Vankilaseikkailu 120min 25,00€ (norm. 32,00€)
Tarjoushinnat voimassa maanantaista torstaihin. Tarjousta ei ole mahdollista yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on henkilökohtainen. Tarjous voimassa 30.12.2020 asti.
www.prisonisland.fi/helsinki/

 

Helsingin Pianostudio

Olet sitten aloittamassa uuden harrastuksen tai olet jo soittanut pianoa, Helsingin Pianostudiossa pääset laaja-alaisen pianonsoiton ja säestystaidon opiskelun vauhtiin. Tarjoamme kursseja sekä räätälöityä yksilöopetusta. Tule tutustumistunnille kokeilemaan – mietitään yhdessä sopivin tapa käydä pianotunneilla.

Yksi veloitukseton tutustumistunti oppilasta kohden. Voimassa vain uusille oppilaille (norm. 25€). Tarjous voimassa 31.12.2020 asti.

www.helsinginpianostudio.net

 

PTstudio TipTopKuntoon

Lauttasaaressa ainutlaatuinen kuntostudio, jossa järjestämme turvallisesti 3-6 hengen pienryhmävalmennuksia kuntosalilaitteilla. Myös terveys- ja hygieniavaatimukset huomioiden. Varaa paikkasi, tule tutustumaan ja kokeilemaan ohjattua valmennusta veloituksetta! (norm. hinta 40€) Tarjous voimassa 31.12.2020 asti.
www.fitmill.eu/tiptopkuntoon/

 

Erimover, SUP-laudan vuokraus etuhintaan 15€/h!

SUP-lautailu on aktiviteetti, jossa voi nauttia ulkoilmasta, liikunnasta ja hauskanpidosta yhtäaikaisesti. Kun varaat SUP-laudan netistä, saat Erimoverin SUP-palvelupisteiltä (Helsinki, Vierumäki ja Joensuu) SUP-laudan käyttöösi vain 15 e/h. Voit maksaa tunnit mobiilimaksulla (palveluntarjoaja ‘Erimover’) tai paikanpäällä Edenredin virikeseteleillä.

Mobiilimaksuohje

Summer SUP

 

Hollola / Messilä

Messilä Maailma Oy

Messilän ennakkokausikortit talvikaudelle 2020-2021 ovat myynnissä!

Toinen hintaporras 7.9.-31.10.2020: 259€
Kolmas hintaporras 1.11.2020 alkaen kauden alkuun saakka: 299€
(normaali hinta 520 € /420 €)

Tarjoushinnat koskevat vain henkilökohtaisia kausikortteja. Kausikortin hinta on sama kaikille yli 6-vuotiaille. Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä ilmaiseksi aikuisen seurassa. Keycard ei sisälly kausikortin hintaan. Toinen hintaporras päättyy 31.10.2020. Kolmas hintaporras päättyy kauden 2020/2021 alkaessa. Voit maksaa henkilökohtaisen kausikortin hotellilla Edenred-kortilla tai Edenredin mobiilimaksulla. Jos et pääse ostoksille paikan päälle, ota meihin yhteyttä: 03 860 11 tai messila@messila.fi
Lue lisää: Messilä.fi>

Hämeenlinna

Aulanko Outdoors / Fenix Ohjelmapalvelut Oy

Tervetuloa nauttimaan syysluonnosta ja liikunnasta Aulangolle Hämeenlinnaan!
Aulanko tarjoaa monipuoliset harrastus – ja virkistysmahdollisuudet, nautitpa sitten patikoinnista metsän hiljaisuudessa, melonnasta tai vauhdikkaasta maastopyöräilystä. Aulanko Outdoorsilta vuokraat laadukkaat välineet niin vesille kuin maastoonkin – ympäri vuoden. Tarjoamme nyt fatbike – päivävuokrauksista -10% alennuksen kaikille Edenred edun käyttäjille 30.11.2020 asti! Tarjous on voimassa arkisin ma-pe klo 09-18.
Varaa välineet ennakkoon info@aulankooutdoors.fi / 044-7674772

Hyvinkää

Kehonhuolto Jumissa Oy

LUMO&VOIMA TEEMAPÄIVÄT, KAIKILLE SOPIVAA HARJOITTELUA LUMOAVASSA VANAJANLINNASSA.
Tervetuloa mukaamme Lumoutumaan kiehtovaan Vanajanlinnaan ja viettämään omaa syys-lomapäivää sinua itseäsi varten!
Tule kokemaan Method Putkisto – harjoittelua yhdessä ja virittäytymään uudelle tasolle.
Nauti, harjoittele, veny, rentoudu, palaudu!
Päivän hinta Edenredin Virike-edun käyttäjille: 70€ (norm. 120€)

Aika: lauantai 24.10.2020 klo 9.30 – 15.30 Paikka: Vanajanlinna, Hämeenlinna
Varaa oma paikkasi: asiakaspalvelu@jumissa.fi
Tarjous voimassa: 2.10.-28.11.2020.

Tutustu lisää>

Jyväskylä

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus tarjoaa lounastreenit nyt yhteishintaan 10€ sisältäen lounaan ja tunnin kuntosalitreenin tai sulkapallo-/padelpelit! (norm 16-25€)
Tarjous arkisin klo 10.30-13.30. Tarjous voimassa toistaiseksi.
Buugi.fi

Kuopio

UK Kuopio Oy / Great Skate

Golfsimulaattorin hinta 15€/tunti! Ma-Su 6:00-23:00 (norm 22€). Tervetuloa treenaamaan ja pelaamaan laadukkaaseen golfsimulaattoriin!
Yksityinen tila, jossa saat rauhassa harjoitella lyöntiäsi kuntoon.
Puijonkatu 30, 70110 Kuopio. Tarjous voimassa 15.11.2020 asti.
www.greatskatekuopio.com

Kuopion Liikunta ja Fysio Studio Tempo

 • 10 kerran kortti liikuntapalveluihin 90€ (sis. avausmaksun ja web-varaustunnukset). Tarjous voimassa uusille Studio Tempon asiakkaille, 31.12.2020 asti. Kuntosali vain naisille, ryhmäliikunnan EXTRA-tunnit avoimia kaikille.
 • Liikuntapalveluiden käyttöoikeus 3 kk klo 6.30-21.30 nyt tarjoushintaan 170 € (sis. avausmaksun ja web-varaustunnukset, normaali hinta 220€). Uusille Studio Tempon asiakkaille. Kuntosali vain naisille. Tarjous voimassa 1.1.2021 asti

Tutustu Studio Tempoon>

Kuusamo

Escape Room Kuusamo

Astu sisään huoneeseen, jossa kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Selvitä vihjeet, etsi kätköt ja ratkaise arvoitukset. Ole kuitenkin varovainen, tämä voi koitua elämykseksi. Aikaa on 60 minuuttia. Yhden pelaajan hinta 2 pelaajan joukkueessa 29 euroa (norm 39€/pelaaja). Mainitse varatessasi tai maksaessasi ” Edenred etutarjous”. Tarjous voimassa 20.11.2020 asti.
www.escaperoomkuusamo.fi/

Kouvola

Happy Bowling Oy

Edenred käyttäjille kengät veloituksetta keilauksen yhteydessä. Etu voimassa kaikkina aukioloaikoina. Vain henkilökohtaiseen käyttöön Edenred palvelun käyttäjälle. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Muistathan mainita olevasi Edenred käyttäjä kassalla.
Tutustu lisää: happybowling.fi/

Mikkeli

Kuntokeskus Ote, Mikkeli

Tutustu ja selvitä, miten saavutat tavoitteesi Kuntokeskus Otteella! Sitoumuksettoman koekuukauden aikana pääset tutustumaan palveluihimme edulliseen 29 € hintaan (norm. 119 €). Käytössäsi on kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut. Etu sisältää myös Wellness-avaintunnisteen, jolla pääset treenaamaan joka päivä klo 04-24. Tervetuloa liikkumaan #hyvälläotteella!

Etu on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet koekuukautta. Edun voi hyödyntää vain kerran per asiakas ja se on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää koekuukaudesta>

 

Nurmijärvi

KuntoCenter Nurmijärvi ( Nurmijärven Fysioterapia Oy)

Tarjoamme Edenredin asiakkaille PT-palvelut tai yksilöllisen saliohjelman teon + kirjalliset ohjeet ( kesto noin 60 minuuttia) erikoishintaan 50€. Tarjous koskee yksittäisiä käyntejä sekä 10 kerran paketteja. Team Nurfyn PT:t ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia. Laadun takeena voidaan pitää sitä, että valmentajalla on alan (liikunta- ja terveys) korkeakoulututkinto.
Asianmukainen koulutus on näkemyksemme mukaan erittäin tärkeä lähtökohta kaikille personal trainerin töitä tekeville. Alan korkeakoulututkinto tarkoittaa fysioterapeuttia, liikunnanohjaajaa tai liikuntatieteiden maisteria.

Tarjousehdot: PT-tunti tai yksilöllisen saliohjelman teko varataan liikunnanohjaaja/personal-trainer Tony Tynykseltä. Tarjouksen voi käyttää 1 kerran per henkilö. Tarjous koskee yksittäisiä käyntejä sekä 1-10 kerran PT-paketteja. (Palvelun normaali hinta 70€.)

www.nurfy.fi

Oulu

TWERK Oulu

Kokeile Dancehall QUEENSTYLEÄ 5€/tunti. Tunnit torstaisin klo 20:15-21:15 ajalla 10.9-17.12.2020. Tarjouksen voi lunastaa vain kerran. Normaali kertamaksu 15€/tunti. Katso lisää tunneista: www.twerkoulu.com tai Instagram @twerkoulu

Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan lajia: twerkoulu@outlook.com
Mainitse ilmoittautuessa Edenredin tarjous.

Pori

RyhtiParkki, Pori

Ryhtianalyysi 15min. ja saliohjaus 60min. tarjoushinnalla 49€! (norm. 69€). Lisäksi jatkoetuna seuraavat saliohjaukset -10%.

Oletko jo RyhtiParkin fysioterapia-asiakas? Saat 1. saliohjauksen puoleen hintaan!

Lunasta tarjous maksamalla Edenredin edulla. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.  Tutustu RyhtiParkkiin täällä>.

 

 

Rauma

VMove Oy

Ammattitaitoista kuntosaliohjausta. Kuntosaliohjaus 35€/ 55min (norm. 45€) – maksettava varauksen yhteydessä.
www.ptjarkkoveijola.com/
Tarjous voimassa 1.11.-31.11.2020.

Sastamala

Ellivuori Ski Center Oy

Henkilökohtainen kausikortti rinteeseen edullisesti ennakkohintaan 149€ (norm. 350€) talveksi 2020-2021. Tarjous voimassa 30.11.2020 saakka.

Tampere

Studio Vintti, Tampere, -10% joogakortista

Aloita joogaharrastus tunnelmallisella studiollamme kaupungin kattojen yllä. Meillä joogaavat niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat. Studio Vintillä tarjoamme joogatuntien lisäksi myös Aerial-eli ilmajoogaa, Yoga Wheel-tunteja, Nia-tanssia, pilatesta sekä kehonhuoltobalettia.
Edenredin käyttäjänä saat -10% kymmenen kerran joogakortistamme! (Normaali hinta 120€) – Yksi ostos per asiakas. Kortti ostettava omaan käyttöön.
Tarjous voimassa: 9.9.-31.12.2020
Toimipiste: Näsilinnankatu 34 a 31, 33400 Tampere
Studio Vintti>

 

Vilmankämmen / Tampereen Pilates Studio

Tampereen Pilates Studiolla selkä kuntoon yksilöllisesti räätälöidyllä ohjelmalla, Back Pain – Goodbye! Kahdeksan viikon ohjelma maksaa 475 €, jonka lisäksi Edenredin virike-edulla asiakkaat saavat kaupan päälle vielä neljä jatkotuntia (arvo vähintään 76 €). Etu voimassa toistaiseksi.

8 viikon ohjelma sisältää:

 • 4 kpl yksityistunteja
 • 2 kpl Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse-menetelmällä ennen ja jälkeen
 • 1 kpl Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
 • 10 kpl Harjoitetunteja Studiollamme
 • Edenredin virike-edun käyttäjille lisäksi vielä 4 jatkotuntia (arvo vähintään 76 €)

Lue lisää ohjelmasta>

Turku

Karma Studio

Edenredin käyttäjille kertamaksu Karma Studion joogatunneille -20% eli 16 euroa (norm. 20€). Tarjous voimassa 1.10.-30.11.2020.
Ilmoittaudu Karma Studion tunneille>

 

Megazone Turku

Tarjouksena yhden pelin hinta nyt 6€/ hlö ja kaksi peliä peräkkäin 10€/hlö (norm. 10€/hlö, 18€/hlö). Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti, maanantaista perjantaihin (ei la-su).
Tutustu lisää Megazoneen>

 

Hoito & Valmennus Rauha, Turku

Personal training (Wellness personal training): haluatko vähentää kiirettä ja stressiä, ja sen sijaan saada tasapainoa, rauhoittumista ja rentoutta?

Saat niitä rentoutusliikunnan avulla.

Löydä omat rentoutusliikunnan lajisi ja liikkeesi! Koleilemme, testaamme ja valitsemme niistä parhaat sinulle. Opit tekemään niitä “missä ja milloin vain”.

Apu on aina lähelläsi: sinä itse! Lajeina yleisten venyttelyjen ja liikkeiden lisäksi esimerkiksi Asahi®, Jomon-kiertovenyttely, Shindo®-rentoutusvenyttely, Aivojumppa Brain Gym®, Biokineettiset venytykset, kinesiologia ja Rytminen liikeharjoittelu Rhytmic Movement Training. Lajeissa opit liikkeiden lisäksi myös muita kehollisia rentoutustekniikoita, kuten hoitopisteitä.

Tutustumistarjous 99 € / max 2 tuntia, sis. alv. (norm. 112 €/2 h). Tarjous on voimassa 22.12.2020 asti.

Ajanvaraus: ehdota sinulle sopivia aikoja viestillä vuokko@alvari.com tai tekstiviestillä 050 555 4442 (tai soittaen ma-pe klo 8-12: soitan takaisin).
Peruutusehdot: Alle 24 h peruutetuista ajoista joudumme veloittamaan 50% ja samana päivänä peruutetuista 100%.

Lämpimästi tervetuloa tasapainottamaan kehoasi rentoutusliikunnan avulla!

Lue lisää

Vantaa

Takeoff Simulations

Hyppää Kapteenin istuimelle ja lennä itse Airbus A320 matkustajalentokonetta tai Airbus H135 helikopteria!
Edenredin käyttäjät saavat -20€ alennuksen kaikista normaaleista Airbus A320 matkustajalentokoneen tai Airbus H135 helikopterin ohjaamiskursseilta ja Ilmailumuseosta. Esim. yksi tunti maksaa normaalisti 145 euroa ja nyt tarjoushintaan 125 euroa! Tarjous voimassa 20.11.2020 asti.
www.take-off.fi/

Vuorela

FIT Vuorela

Edenredin asiakkaille 6kk kuntosalijäsenyys hintaan 209€, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi olevalla sopimuksella ellei toisin ilmoiteta.
Ryhmäliikunta jäsenyys 6kk tarjoushintaan 299€. (Normaali hinta kuntosali 270€ / ryhmäliikunta 350€.)
Tarjous voimassa 31.11.2020 asti.
Tutustu lisää: FIT Vuorela>

 

 

29.09.20

Lounas ja take-away tarjoukset ympäri Suomen

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
Lounasetu tarjoukset
20.08.18

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.