Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat liikunta- ja kulttuuritarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä virike-etuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Sali82, Turun Saippua Center, Artturinkatu 2, Turku

Polkaise syksyn treenikausi käyntiin ja hyödynnä samalla liikuntaetuasi! Nyt Edenredin asiakkaille Turun Saippua Centerin Sali82:n 1kk tai 10krt kuntosalikortti vain 29€ (norm. 55€)! Sisältää halutessasi ilmaisen opastuksen ja aloitusohjelman. Ei sitoutumis- tai piilomaksuja. Tervetuloa testaamaan ilmaiselle tutustumiskäynnille! Tarjous voimassa 31.12.2018 saakka ja koskee uusia asiakkaita. Lue lisää osoitteesta www.sali82.fi.

6.07.18

Lounastarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
19.06.18

Extremeä kesään virike-edulla

Kesä on vuoden parasta aikaa ja mikä olisikaan ihanampaa kuin viettää se ikimuistoisella tavalla. Kokosimme alle liudan mielenkiintoisia aktiviteetteja, joiden myötä kesälomasi jää varmasti mieleen!

Lue lisää

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.