Lounasedulla voi maksaa myös kotiinkuljetuksen

 

Verottajan ilmoitus väliaikaisesta lounasetuuden käyttöehtojen keventämisestä on otettu positiivisesti vastaan kotitoimistoissa. Voit tilata lounaan kotiin ja 31.8.2020 saakka maksaa myös kotiinkuljetuksen lounasedulla.

 


 

Hallituksen suunnittelema ravintoloiden sulkeminen ei koske noutoa ja kotiinkuljetusta, joten monet paikat jatkavat toimintaa niiden osalta jatkossakin. Verohallinon poikkeuspäätös on voimassa 24.3 – 31.8.2020.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

 

Aiemmin etuudella pystyi maksamaan vain lounaan osuuden, jolloin kotiinkuljetusmaksu tuli maksaa toisella maksuvälineellä. Nyt voit maksaa molemmat lounasetuudesta. Huomioithan, että verottajan asettama maksun yläraja 10,70€ pysyy edelleen voimassa.

Esimerkkejä:

  1. Lounaan hinta on 6,80€ ja kotiinkuljetusmaksu 3€. Voit maksaa koko summan (9,80€) lounasetuudesta.
  2. Lounaan hinta on 10,70€ ja kotiinkuljetusmaksu 3€. Voit maksaa 10,70€ lounasetuudesta ja 3€ toisella maksuvälineellä.

 

Mistä löydän ravintolan mistä saan take-away tai kotiinkuljetusta:
Edenredillä on Suomen suurin ravintolaverkosto ja olemme keränneet ravintoloilta tietoa siitä, kuka tarjoa take-away tai kotiinkuljetusta. Listaa päivitetään jatkuvasti ja löytyy täältä ›

Miten tilaan ruokaa kotiin?

 

Voit tilata ruokaa kotiin useimmiten soittamalla ravintolaan tai verkkosivujen kautta. Tilaa haluamasi ruoka ja kotiinkuljetus ja valitse maksuvaihtoehdoksi, että maksat toimituksen yhteydessä. Mikäli käytät paperisia lounasseteleitä, varmistathan että kuljettaja voi ottaa ne vastaan. Jotkin ravintolat ottavat kotiinkuljetuksen yhteydessä vain korttimaksuja.

Teemme täällä Edenredissä parhaillaan töitä, jotta saamme kortimme maksutavaksi kotiinkuljetuspalveluihin. Saat lisätietoa lähiaikoina.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.