takeawaytalkoot

Lounasedulla voi maksaa myös kotiinkuljetuksen

 

Artikkelia on päivitetty 27.8.2020 (lisätty tieto voimassaolon jatkumisesta sekä tieto Woltista). Alkuperäisesti julkaistu 31.3.2020.


Verottajan ilmoitus väliaikaisesta lounasedun käyttöehtojen keventämisestä on otettu positiivisesti vastaan kotitoimistoissa. Tilatessasi ruokaa kotiinkuljetuksella, voit maksaa tilapäisesti myös kuljetuskustannuksen lounasedulla nyt 31.12.2020 asti. Verottajan uutiseen pääset tästä>

 


Moni työskentelee etänä poikkeustilanteen vuoksi, jonka vuoksi lounasedun normaali käyttö ravintoloissa paikan päällä on rajoittunut. Verohallinon poikkeuspäätös sallii tilapäisesti ruokaa tilattaessa kotiinkuljetuksella, myös kuljetuskustannuksien maksun lounasedulla. Poikkeuspäätös on voimassa 24.3 – 31.12.2020.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Normaalisti lounasedulla voi maksaa vain lounaan osuuden, jolloin kotiinkuljetusmaksu tulee maksaa toisella maksuvälineellä. Nyt voit maksaa sekä ruuan että kuljetuskustannuksen lounasedulla. Huomioithan, että verottajan asettama maksun yläraja 10,70€ pysyy edelleen voimassa.

Esimerkkejä:

  1. Lounaan hinta on 6,80€ ja kotiinkuljetusmaksu 3€. Voit maksaa koko summan (9,80€) lounasedulla.
  2. Lounaan hinta on 10,70€ ja kotiinkuljetusmaksu 3€. Voit maksaa 10,70€ lounasedulla ja 3€ toisella maksuvälineellä.

 

Mistä löydän ravintolan, joka tarjoaa take-away annoksia tai kotiinkuljetusta:

Edenredillä on Suomen suurin ravintolaverkosto ja olemme keränneet ravintoloilta tietoa siitä, kuka tarjoaa take-away tai kotiinkuljetus mahdollisuutta. Voit etsiä paikkoja käyttöpaikkahaustamme suodattamalla hakutuloksia.

 

Miten tilaan ruokaa kotiin?

Voit tilata ruokaa kotiin useimmiten soittamalla ravintolaan tai verkkosivujen kautta. Tilaa haluamasi ruoka ja kotiinkuljetus ja valitse maksuvaihtoehdoksi, että maksat toimituksen yhteydessä. Mikäli käytät paperisia lounasseteleitä, varmistathan, että kuljettaja voi ottaa ne vastaan. Osa ravintoloista voi ottaa kotiinkuljetuksen yhteydessä pelkästään korttimaksuja.

Edenredin kortin voi lisätä myös Wolttiin, lisää voit lukea täältä>

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.