Lounasetu tarjoukset

Lounastarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

FreshStop Eliel, Elielinaukio 5, Helsinki

FreshStop Elielin lounascombo: tofu-kookoscurry & valitsemasi smoothie tai täytetty leipä yhteishintaan 10€. Lounascombo saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena. Myös take away. Saatavilla arkisin klo 11-17. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

 

 

Pizza Express Korso, Vantaa

Vantaan Pizza Express Korso tarjoaa Edenredin edunsaajille verkkosivujen kautta tehdyille tilauksille 10% alennuksen. Tilaukset voi tehdä täällä.

 

6.07.18

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Kesä on mitä mainiointa aikaa kokeilla mielenkiintoisia aktiiviteetteja tai vaikkapa aloittaa uusi harrastus. Kokosimme alle palveluntarjoajiemme tuoreimmat tarjoukset ympäri Suomen. Ota tarjoukset haltuun ja hyödynnä virike-etuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
Liikuntaetu ja kulttuurietu tarjoukset
20.08.18

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää
tapahtumalippujen osto

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.