Lounastarjoukset

Täältä löydät kumppaniemme tuoreimmat lounastarjoukset ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä lounasetuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

FreshStop Eliel, Elielinaukio 5, Helsinki

FreshStop Elielin lounascombo: tofu-kookoscurry & valitsemasi smoothie tai täytetty leipä yhteishintaan 10€. Lounascombo saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena. Myös take away. Saatavilla arkisin klo 11-17. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

 

 

 

Goodwin The Steak House, Eteläranta 14, Helsinki

Edenredin etua käyttäville asiakkaille alennus 5% laskun loppusummasta. Tarjous voimassa Helsingin ravintolassa 31.12.2018 asti.

 

6.07.18

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Kesä on mitä mainiointa aikaa kokeilla mielenkiintoisia aktiiviteetteja tai vaikkapa aloittaa uusi harrastus. Kokosimme alle palveluntarjoajiemme tuoreimmat tarjoukset ympäri Suomen. Ota tarjoukset haltuun ja hyödynnä virike-etuasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
2.07.18

Palmian terassit palvelevat lounasasiakkaita läpi kesän

Nyt kannattaa poiketa terassilounaalle Palmian ravintoloihin, sillä saat Edenredin kortilla tai Lounassetelillä maksaessasi jäätelön kaupan päälle.

Lue lisää
Palmia Elmstreet

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.