Matkustatko paljon kaukoliikenteen junilla?

Matkustatko paljon kaukoliikenteen junilla?

 

Hyviä uutisia sinulle junamatkustaja! Nyt voit nimittäin hyödyntää lounasetusi kaikissa VR:n ravintolavaunuissa ja -kärryissä.

 


 

Matka sujuu nopeammin kun pitää mukavan lounastauon ohikiitäviä maisemia ihaillen. Junien lounasruokamahdollisuus helpottaa myös työmatkalaisen kiireistä aikataulua, kun sinun ei tarvitse etukäteen varautua eväillä. Maksuvälineenä käyvät Edenredin kortti (ent. Ticket Lounas ja Ticket Duo), sekä Lounasseteli.

Kaikissa kotimaan kaukojunissa on joko ravintolavaunu tai myyntikärry ja kaikissa yö- ja autojunissa on ravintolavaunu. Ravintolavaunuja on uudistettu ja menussa on monipuolisesti maistuvia annoksia aina lihapullista lohikeittoon.

 

Avecra Oy on VR Yhtymän täysin omistama yritys, joka tarjoaa monipuolisia ravintola-, kahvila- ja kioskipalveluja rautatieasemilla ja kaukoliikenteen junissa. Avecra Oy:lla on ravintolapalveluita 160 junassa ja 14 aseman myyntipisteessä ympäri Suomea. Avecran palvelee vuosittain 6,5 miljoonaa asiakasta junissa ja asemilla.

2.02.18

Kestävä liikkuminen on kaikille kannattavaa

Lihasvoimin tehtävä liikkuminen kodin ja työpaikan välillä on kannattavaa, sillä se takaa terveemmän ja hyvinvoivemman elämän. Myös joukkoliikenteen käyttäjä liikkuu autoilijaa enemmän ottamalla keskimäärin jopa 2 000 askelta enemmän päivässä.

Lue lisää
Matkustatko paljon kaukoliikenteen junilla?
27.11.17

Näin liikunta vaikuttaa aivoihimme

6 tapaa, joilla liikunta vaikuttaa aivoihimme. Liikunnalla on merkittävä vaikutus stressiin, keskittymiskykyyn, onnellisuuteen, luovuuteen sekä muistiin.

Lue lisää
Näin liikunta vaikuttaa aivoihimme

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.