Meet Edenred People - Suomeen ihastunut Operations Director 1

Meet Edenred People – Suomeen ihastunut Operations Director

”Kiinnostus maksupalvelualaa kohtaan sekä hyvät muistot lounasseteliin liittyen saivat minut kiinnostumaan Edenredistä.”

 


 

Bonjour

Olen Thierry, ja kotoisin Etelä-Ranskasta, Marseillesta. Kansainvälinen urani lähti käyntiin opiskellessani bisnestä ja tekniikkaa muun muassa Ruotsissa ja Intiassa. Muutin Suomeen 10 vuotta sitten töiden perässä, ja viihdyn täällä edelleen.

Pidän Suomen luonnosta, se on kaunis ja siellä voi tehdä hyvin paljon asioita. Suomalaisilla on myös hyvä asenne, tuo niin sanottu suomalainen sisu. Olette rentoja mutta sitoutuneita, ja teette asiat kunnolla kuitenkaan liikaa stressaamatta.

Harrastan ranskalaista nyrkkeilyä, savatea. Laji tulee kotikaupungistani Marseillesta ja on saman tyyppistä kuin potkunyrkkeily, mutta mielestäni elegantimpaa. Nautin nyrkkeilyn monipuolisuudesta: se on hyväksi sekä kropalle että tarkan tekniikan myötä myös aivoille. Lisäksi se on sosiaalista. Olen myös aktiivinen sportticlubimme jäsen. Viimeisimpinä aktiviteetteina osallistuimme yhdessä kollegoideni kanssa puolimarathonille sekä kävimme wakeboardaamassa.

 

Muumilaakson tarinat tukivat suomen kielen opintojani

 

Työskentelin Suomessa kahdessa eri ranskalaisessa yrityksessä ennen Edenredille päätymistä. Ensin yrityksessä, joka valmistaa korttimme, ja sen jälkeen projektipäällikkönä elektronisten dokumenttien parissa. Opin tuona aikana merkittävästi suomea, sillä kaikki raportit tuli tehdä suomeksi. Oppiakseni kielen kävin iltakursseilla Helsingin yliopistossa ja aloin katsomaan paljon Muumilaakson tarinoita: Muumipapan ja muiden hahmojen elämän seuraaminen tuki oppimistani yllättävän paljon.

 

Minulla oli hyviä muistoja lounasseteliin liittyen

 

Viisi vuotta sitten kiinnostus maksupalvelualaa kohtaan, sekä hyvä mielikuva ja muistot lounassetelistä saivat minut kiinnostumaan Edenredistä. Ranskassa Edenredin Ticket Restaurant-lounasseteli on todella tunnettu ja hyvämaineinen, jonka lisäksi saimme aikaisemmassa työpaikassani lounasseteleitä ikään kuin bonuksena hyvästä työstä. Minulla on hyviä muistoja siitä, kun käytin seteleitä yhdessä työkavereiden kanssa lounastaen, ja ajattelin haluavani tarjota myös muille samanlaisia kokemuksia. On ollut mieletöntä olla mukana yrityksen nopeassa kasvussa, ja odotan mielenkiinnolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

 

Parasta työssäni on sen monipuolisuus

 

Toimin Edenredillä Operations Directorina. Vastaamme tiimini kanssa siitä, että kaikki asiakkaiden palvelut toimivat ja kehittyvät jatkuvasti. Päätavoitteenamme on palveluidemme erinomaisuus (service exellence). Implementoimme parhaat käytännöt ja koordinoimme ne sisäisesti alihankkijoillemme.

Usein päiväni kuluvat sekä tiimin että asiakkaiden kanssa työskennellessä. Parasta työssäni on ennen kaikkea sen monipuolisuus. Voin hyödyntää niin inisinööri- kuin bisneskokemuksiani, ja saan työskennellä yrityksemme eri alan asiantuntijoiden kanssa. Yrityksemme tukee myös kouluttautumistamme. Edenred tarjoaa tällä hetkellä muun muassa minulle ja kollegalleni Aminille big data analytiikan ja koneoppimisen tutkinnon.

 

Arvoistamme

 

Innovaatio ja jakaminen tulivat heti mieleeni. Operaatiotiimissä haluamme kehittää asiakkaillemme yhä parempia palveluita. Innovaatio on avain siihen, että saamme luotua asiakkaillemme lisäarvoa modernien teknologisten ratkaisuiden myötä. Jakamiseen liittyen puolestaan korostuu tiimityön merkitys: kolmet aivot ovat aina paremmat kuin yhdet.

 

Suosikki lounas- ja virikepaikkani

Lounas:

  • Antell on paras tässä lähellä (todella hyviä lettuja)

Virike:

  • Savate nyrkkeilysalini

Teksti: Miia Virtapuro

21.02.18

Meet Edenred People - Maailmalta tullut Software Architectimme

Olen Amin ja olen alun perin kotoisin Iranista, kaupungista nimeltään Zanjan. Tulin Suomeen opintojen perässä vajaa 10 vuotta sitten, ja kouluttauduin Tietojenkäsittelytieteen Filosofian maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Lue lisää
Meet Edenred People - Maailmalta tullut Software Architectimme 1
21.02.18

Meet Edenred People - Kenttämyyntitiimin naisvahvistus

Myynti on aina ollut oma juttuni ja tulen varmasti toimimaan sen parissa eläkepäiviin asti.

Lue lisää
Meet Edenred People - Kenttämyyntitiimin naisvahvistus

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.