Lifted verkkovalmennus

Ole parhaimmillasi joka päivä – kokeile Lifted WAAS -verkkovalmennusta huippuhintaan

 

Sinä olet kokonaisuus ja sinulla on käytössäsi vain yksi hyvinvointi. Näin toteaa kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille tarjoava Lifted.

Syyskuun alussa (10.9.) julkaistaan Liftedin uusi, entistä yksilöllisempi ja hyvinvointiverkkovalmennuksen täysin uudelle tasolle vievä Lifted WAAS -verkkovalmennus. Nyt Lifted tarjoaa Edenredin asiakkaille huipputarjouksen, jolla sinäkin pääset kokeilemaan valmennusta – huippuhintaan!

 

Valmentaja – minulleko?

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jatkuvaan kehittämiseen tarkoitettu Lifted WAAS -verkkovalmennus auttaa sinua olemaan parhaimmillasi joka päivä, töissä ja vapaa-ajalla. WAAS perustuu englanninkielisiin sanoihin Wellbeing As A Service ja ajatukseen siitä, että hyvinvointi on jatkuvaa, mikä tarkoittaa, että sitä ei voi laittaa tauolle.

Liftedillä uskotaankin vakaasti, että meistä jokaisella tulisi olla oma valmentaja. Olit sitten huippu-urheilija tai tietotyöläinen, perheenäiti tai kansainvälisen yrityksen johtaja, maailman parhaimmistollakin on valmentajansa – miksei siis sinullakin?

 

Ota käyttöön Lifted WAAS -verkkovalmennus ja ole parhaimmillasi – joka päivä!

Uusi Lifted WAAS -verkkovalmennus tuo yhteen uusimman tutkimustiedon ja parhaiksi todetut käytännöt. Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviin valmennuksiin on Liftedin viisivuotisen historian aikana osallistunut jo yli 20 000 suomalaista ja yli 50 organisaatiota. Valmennuksen avulla parannat suorituskykyäsi ja johdat itseäsi paremmin, sillä kaiken keskiössä on terveyttäsi edistävien, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukevien tapojen rakentaminen.

 

Tuomalla elämääsi lisää hyviä tapoja ja tekemällä niistä osan päivittäisiä rutiinejasi, huonot tavat tippuvat pois kuin huomaamatta. Matka on suunniteltu sinua varten valmiiksi, joten sinun ei tarvitse kun hypätä kyytin!

 

 

No, mitä kaikkea tämä sitten tarkoittaa käytännössä? Lue alta.

 

Lifted WAAS -verkkovalmennuksessa…

 

…voit aloittaa sieltä, missä tarve on suurin.

Liftedin valmennus ei ole koskaan ollut näin yksilöllistä! Kaipaatko tukea treeneihin, terveellisempään ruokavalioon tai kenties palautumiseen ja stressinhallintaan? Lifted WAAS -verkkovalmennuksessa voit keskittyä juuri siihen hyvinvoinnin osa-alueeseen, minkä koet itsellesi tällä hetkellä tärkeimmäksi. Ellet tiedä mistä aloittaa, osaava valmennustiimi auttaa sinut sopivalle polulle.

 

…voit kehittää itseäsi ajasta ja paikasta riippumatta.

Valmennus kulkee mukanasi 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Voit tehdä kehonpaino- tai kehonhuoltotreenin omassa olohuoneessasi, kuntosalilla tai vaikkapa työreissussa. (Toisin sanoen, vaikka sinulla olisikin kuntosalijäsenyys, se ei estä sinua liittymästä valmennukseen – päinvastoin!) Audioluennot ovat kuunneltavissasi missä tahansa aina julkisista kulkuneuvoista lenkkipolulle asti, ja ohjatut rentoutumis- tai taukoliikuntaharjoitukset vain napin painalluksen päässä siinä kohtaa työpäivää, kun koet, että taukojumppa voisi tehdä terää.

 

…todella varmistat kehittymisesi ja tulosten saavuttamisen.

Sinulla on käytössäsi osaavat ja innostavat valmentajat, jotka auttavat sinua haastamaan ja ylittämään itseäsi. Valmennustiimi auttaa sinua asettamaan sopivan haastavia tavoitteita valmennuksen eri osa-alueilla, ja antavat sinulle tehtäviä, joiden avulla saavutat tavoitteesi – todennetusti!

 

 

…tukenasi on huikea valmennusyhteisö.

Koska kukaan meistä ei ole parhaimmillaan yksinään, Lifted on luonut valmennuksen ympärille huikean, toisiaan tukevan ja tsemppaavan yhteisön. Tähän joukkoon haluat kuulua ja olet tervetullut omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet.

 

Ilmoittaudu mukaan ennakkoon – Edenredin asiakkaille huipputarjous

  

Oletko valmis ottamaan käyttöösi valmentajan, jonka avulla olet parhaimmillasi joka päivä?

Edenredin asiakkaana saat nyt kolme kuukautta Lifted WAAS -verkkovalmennusta yhteishintaan 50 €, ilmoittautuessasi mukaan ennakkoon ja hyödyntäessäsi maksuun Edenredin virike-etua. Valmennus alkaa 10.9.2018 ja tarjous on voimassa sunnuntaihin 2.9.2018 asti.

Valmennuksen normaali hinta on 60€ / 3 kk –  puolen vuoden sitoutumisella, sillä virike-edulla maksettaessa pyydetään suorittamaan maksu etukäteen aina kuudelta kuukaudelta kerrallaan. Saat nyt siis valmennuksen kokeiluun puolen vuoden sijaan vain kolmeksi kuukaudeksi ja koko paketin huippuhintaan.

 

Näin maksat verkkovalmennuksen mobiililla

  1. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalla.
  2. Etsi sovelluksesta palveluntarjoajan nimi.
  3. Syötä palvelun summa (50 €)  ja paina vahvista maksu.
  4. Laita Liftedille sähköpostia ostosi jälkeen osoitteeseen lifted@lifted.fi, jotta he voivat aktivoivat tilauksesii. Varmista, että sähköpostista löytyy seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite ja maksamasi määrä valmennuskuukausia.

Näin maksat verkkovalmennuksen Virikeseteleillä

Lähetä sähköpostia osoitteeseen lifted@lifted.fi ja sovi seteleiden lähetyksestä. Lisää sähköpostin aiheeksi “Edenred-tarjous.”

 

Älä jää polkemaan paikoillesi haasteen tullen, vaan tule mukaan kehittämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi!

Ai miksi? Koska sinullakin on käytössäsi vain yksi hyvinvointi.

 

Lue lisää maanantaina 10.9. alkavasta Lifted WAAS -verkkovalmennuksesta täältä . Vastaatko työyhteisösi hyvinvoinnin kehittämisestä? Tutustu Lifted WAAS -työhyvinvointipalveluun täällä.

 

 

 

27.11.17

Näin liikunta vaikuttaa aivoihimme

6 tapaa, joilla liikunta vaikuttaa aivoihimme.

Lue lisää
Liikunnan vaikutus aivoihin
19.02.18

5 vinkkiä parempaan uneen

Kuten me kaikki tiedämme, riittävä yöuni on tärkeää hyvinvointimme kannalta. Jotta voisimmekin herätä virkeänä seuraavaan päivään, tulisi meidän panostaa unen laatuun.

Lue lisää
5 vinkkiä parempaan uneen

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.