Pääsiäisen parhaat – 5 vinkkiä aktiivilomailusta rentoutumiseen

Pääsiäisen parhaat – 5 vinkkiä aktiivilomailusta rentoutumiseen

 

Rentoudu kylpylässä – ensiapua kaukokaipuulle

Onko pitkä talvi saanut kaukokaipuulukemat jo maksimiin, ja tekisikö sinun mieli ottaa varaslähtö kesän aurinkorannoille? Onneksi kaipuuta voi helpottaa rentouttavassa kylpyläympäristössä. Nauti Virike-edustasi kylpylässä, kuvittele jalkasi rantahietikkoon ja kerää voimia loppukevääseen.

Verkostoomme kuuluu kymmenittäin kylpylöitä ympäri Suomen, joten olipa suunnitelmissasi sitten loma lasten kanssa tai rentoutumista aikuisten kesken, löydät varmasti mieluisan kohteen käyttökohdehakukoneestamme ›.

 

Vielä ehtii rinteisiin!

Hiihtokausi ei lopu koskaan, tai ainakaan vielä – onhan kevät jopa parasta laskuaikaa auringon paistaessa ja vauhdin viiman virkistäessä kasvoja täysjäätymisen sijaan. Mikäli suuntaat rinteisiin, tiesithän, että voit maksaa nykyään työsuhde-eduillasi hissilippujen lisäksi myös suksi- tai lautavuokran!

Hiihtokeskukset ympäri Suomea löydät täältä ›

 

Unohda pääsiäismunien metsästys – Escaperoom tarjoaa jännitystä seikkailumielelle

Ahdistaako loman tuoma tekemättömyys tai haasteiden puute? Houkuttelisiko täysin erilainen tapa lähentää suhdetta läheisiisi jännittävän pelin avuin? Room Escapessa voi päästää sisäisen salapoliisinsa valloilleen ja ratkaista yhteistyön voimin erilaisia arvoituksia, joiden avulla pääsee pakenemaan pelihuoneesta. Unohtumaton elämys sopii kaikille  ja on perinteisen pääsiäismunien metsästyksen korvausta parhaimmillaan!

Room Escape toimipisteitä löytyy Rovaniemeltä, Kuopiosta, Tampereelta, Helsingistä, Lahdesta ja Naantalista. Jyväskylässä pakohuonekokemusta järjestää WayOut.

Katso tarkemmat sijainnit käyttökohdehakukoneestamme ›.

 

Rentouta keho ja mieli lomalla – jooga ja pilates

Nyt on aikaa antaa erityishuomiota kehollesi ja mielellesi, jotta loppukevät sujuisi virkeänä ja terveenä. Muun liikunnan ohelle onkin tärkeää sisällyttää myös rauhallisempia lajeja tukemaan sitä omaa ykkösjuttua. Näistä lajeista on myös hyvä aloittaa oma liikuntaura niiden soveltuessa jokaiselle – me muun muassa herätimme sisäiset joogimme ja kävimme Edenredillä testaamassa Hot Joogaa Yoga Nordicissa. Koko porukka pysyi mukana sekä nautti tunnista liikuntataustoihin tai ikään katsomatta (ennennäkemättömästä hikoilusta huolimatta)! Moni löysikin tästä uuden liikuntamuodon, joka rentouttaa mieltä lihasaktivointien lisäksi.

 

P.S. Tarjous Yoga Nordicille on vielä voimassa 30.4.2017 asti, maksaa voit Ticket Virike tai Ticket Duo-kortilla.

 

1. Uusille Yoga Nordicille saapuville joogeille: Tutustumisviikko vain 15 € (ovh. 35 €)

Käy viikon ajan (7 vrk) kokeilemassa kaikkia Yoga Nordicin tunteja Hot Joogaa, Hot Yin, Air Jooga, Hot Pilates yms. Tarjous on voimassa kaikilla kouluilla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku).

Viikkopaketin voit aloittaa haluamastasi päivästä ja se sisältää joogamaton ja pyyhkeen vuokran.

2. Kokeneille joogeille: 10×10 vko 100 € (ovh. 140 €)

Käy kerran viikossa haluamallasi Hot Joogaa, Hot Yin, Air Jooga, Hot Pilates yms. 60/90min tunnilla. Myös tämä kortti käy kaikilla kouluilla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku).

Kortti astuu voimaan ensimmäisestä käyntikerrasta.

Tutustu Yoga Nordiciin täällä ›.

 

Kaupunkielämyksiä vaihteluksi kotisohvalle –teatteria, oopperaa ja elokuvaa

Vietätkö pääsiäisen mieluiten vain lököillen ja nauttien joutilaisuudesta sen suurempine suunnitelmineen? Mitä jos unohtaisit kotisohvan ja suuntaisit joku ilta – tai vaikka päivälläkin (onhan nyt sentään loma) teatteriin, oopperaan tai vaikka elokuviin? Sen suurempia suunnitelmia ei tarvita; kulttuurielämykset ovat toteutettavissa vaikka joka päivä!

Voit etsiä kaupunkisi teatterit, oopperat, elokuvat ja jälleenmyyntipaikat käyttökohdehakukoneestamme ›.

15.11.17

Virike-edulla puhtia työpäivään

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia. Henkilöstöliikuntaa tuetaankin jo lähes kaikissa yrityksissä.

Lue lisää
Virike-etu
15.11.17

Hyvinvointia henkilöstöeduilla

Työelämän 2 trendiä: Työn ja vapaa-ajan raja hämärtyy ja palkan merkitys motivaattorina vähenee.

Lue lisää
enemmistö suomalaisista uskoo työsuhde-etujen vaikuttavan työhyvinvointiin

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.