pääsiäinen

Pääsiäisen parhaat – 5 vinkkiä aktiivilomailusta rentoutumiseen

 

Rentoudu kylpylässä – ensiapua kaukokaipuulle

 
Onko pitkä talvi saanut kaukokaipuulukemat jo maksimiin, ja tekisikö sinun mieli ottaa varaslähtö kesän aurinkorannoille? Onneksi kaipuuta voi helpottaa rentouttavassa kylpyläympäristössä. Nauti Virike-edustasi kylpylässä, kuvittele jalkasi rantahietikkoon ja kerää voimia loppukevääseen.

Verkostoomme kuuluu kymmenittäin kylpylöitä ympäri Suomen, joten olipa suunnitelmissasi sitten loma lasten kanssa tai rentoutumista aikuisten kesken, löydät varmasti mieluisan kohteen käyttökohdehakukoneestamme ›.

 

Pehmeä lasku kesään

 
Hiihtokausi ei lopu koskaan, tai ainakaan vielä – onhan kevät jopa parasta laskuaikaa auringon paistaessa ja vauhdin viiman virkistäessä kasvoja täysjäätymisen sijaan. Mikäli suuntaat rinteisiin, tiesithän, että voit maksaa nykyään työsuhde-eduillasi hissilippujen lisäksi myös suksi- tai lautavuokran!

Hiihtokeskukset ympäri Suomea löydät täältä ›

 

Unohda pääsiäismunien metsästys – Escaperoom tarjoaa jännitystä seikkailumielelle

 
Ahdistaako loman tuoma tekemättömyys tai haasteiden puute? Houkuttelisiko täysin erilainen tapa lähentää suhdetta läheisiisi jännittävän pelin avuin? Room Escapessa voi päästää sisäisen salapoliisinsa valloilleen ja ratkaista yhteistyön voimin erilaisia arvoituksia, joiden avulla pääsee pakenemaan pelihuoneesta. Unohtumaton elämys sopii kaikille  ja on perinteisen pääsiäismunien metsästyksen korvausta parhaimmillaan!

Room Escape toimipisteitä löytyy Rovaniemeltä, Kuopiosta, Tampereelta, Helsingistä, Lahdesta ja Naantalista. Jyväskylässä pakohuonekokemusta järjestää WayOut.

Katso tarkemmat sijainnit käyttökohdehakukoneestamme ›.

 

Rentouta keho ja mieli lomalla – jooga ja pilates

 
Nyt on aikaa antaa erityishuomiota kehollesi ja mielellesi, jotta loppukevät sujuisi virkeänä ja terveenä. Muun liikunnan ohelle onkin tärkeää sisällyttää myös rauhallisempia lajeja tukemaan sitä omaa ykkösjuttua. Näistä lajeista on myös hyvä aloittaa oma liikuntaura niiden soveltuessa jokaiselle – me muun muassa herätimme sisäiset joogimme ja kävimme Edenredillä testaamassa Hot Joogaa Yoga Nordicissa. Koko porukka pysyi mukana sekä nautti tunnista liikuntataustoihin tai ikään katsomatta (ennennäkemättömästä hikoilusta huolimatta)! Moni löysikin tästä uuden liikuntamuodon, joka rentouttaa mieltä lihasaktivointien lisäksi.
 

Kaupunkielämyksiä vaihteluksi kotisohvalle –teatteria, oopperaa ja elokuvaa

 
Vietätkö pääsiäisen mieluiten vain lököillen ja nauttien joutilaisuudesta sen suurempine suunnitelmineen? Mitä jos unohtaisit kotisohvan ja suuntaisit joku ilta – tai vaikka päivälläkin (onhan nyt sentään loma) teatteriin, oopperaan tai vaikka elokuviin? Sen suurempia suunnitelmia ei tarvita; kulttuurielämykset ovat toteutettavissa vaikka joka päivä!

Voit etsiä kaupunkisi teatterit, oopperat, elokuvat ja jälleenmyyntipaikat käyttökohdehakukoneestamme ›.

15.11.17

Virike-edulla puhtia työpäivään

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia. Henkilöstöliikuntaa tuetaankin jo lähes kaikissa yrityksissä.

Lue lisää
Virike-etu
15.11.17

Hyvinvointia henkilöstöeduilla

Työelämän 2 trendiä: Työn ja vapaa-ajan raja hämärtyy ja palkan merkitys motivaattorina vähenee.

Lue lisää
Henkilöstöedut vaikuttavat työhyvinvointiin

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.